Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת ההתשה עם חברת YES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה שלי, קיבלתי שלט חדש עוד באותו היום מטכנאי שהגיע לביתי והיו לו כמה עשרות שלטים.

הוא אף הסכים להשאיר לי שלט נוסף למקרה שהשלט החדש יתקלקל.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה במקרים בודדים,לי הטכנאי של יס שהגיע להחליף ממיר ,החליף לי 3 שלטים ללא חיוב,אבל הוא אמר שבמקרה הם אצלו באוטו.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כדי להרגיע אותך[פותח הדיון] אני אציין ש-2 החברות לרוב לא מתנהגות כמו שצריך עם לקוחותיה ומטפלות בפניותיהן .

התחלתי מהוט לאחר 3 שנים הייתי מאוכזב ועברתי ליס ולאחר שנה שוב חזרתי להוט ואני מודה ,אני מרוצה 60 אחוז מתוכן השידורים,ו70 אחוז מהמענה הטכני של החברה,מה שאני אוהב בהוט שניתן ללחוץ אותם "ולסחוט" מהם כל מני הטבות נחמדות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

גם ביס ניתן ללחוץ אותם כדי לקבל הטבות, רק צריך לדעת איך וזה נכון לכל חברה שנותנת שירותים מהסוג הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מינימן,

כשהשלט של "יס" התקלקל והבנתי שאני צריך לגשת לדואר ולשלם 50 ש"ח עבור ההחלטה התעוררה במוחי מיידית התנגדות לתשלום. אחרי 5 דקות ולאחר שחשבתי על זה הבנתי שהדרישה לתשלום והגעה לדואר לגיטימית ביותר. חברות יס והוט משאילות לצרכנים את הציוד ואינן מחייבות את הלקוח לרכוש אותו (בעיקר בגלל שלא ניתן לעשות עם הציוד הזה כלום חוץ מבאותה חברה ספציפית), הן גם אינן גובות דמי ביטוח חודשיים כמו חברות הסלולר וכאשר הממיר מתקלקל מגיעים להחליף אותו ללא תשלום.

כאשר השלט מתקלקל אין עליו ביטוח (כי לא כלכלי להציע ולקנות עבורו ביטוח) ולכן הלקווח נדרש לגשת לדואר ולהחליף שלט בהשתתפות עצמית סבירה של 50 ש"ח- דומה מאוד ולדעתי טוב יותר מבחברות הסלולר שם המכשיר בבעלותך.

אגב, יס גם מציעים שירות של שליחת השלט עם שליח תמורת סכום של 80 ש"ח בערך. אם אין לך זמן לגשת לדואר וזמנך שווה כסף רב טוב תעשה אם תשתמש בשירות הזה.

כל מסכת העינויים שעברת לאחר מכן הוא שילוב של חוסר מזל, נציגים לא מיומנים (כי הם מתחלפים כל חצי שנה כי לא מתגמלים אותם) וחברה שלא ערוכה למקרים שסוטים טיפה מהתסריט הקבוע והפשוט.

אגב, כשלי התקלקל הממיר ביום שלישי בשבוע ניסיתי לתאם טכנאי אבל ליס אין טכנאים שעובדים אחרי השעה שש בערב. מה לעשות שאני ואישתי לא מגיעים הביתה עד השעה הזאת.

הפיתרון של יס היה לתאם לנו טכנאי "מיוחד" ליום ראשון בשש וחצי (להזכירכם, התקשרתי ביום שלישי). הנציגה ביקשה שאני אתקשר בעוד יומיים ואולי משהו השתנה ושבנתיים אני אשתמש בממיר השני שיש לי בבית (חוצפה!- היא תקבע לי איפה לראות). ביום חמישי התקשרתי והודעתי להם שבשעה שש וחצי בערב מגיע טכנאי של הוט לחבר אותי אליהם- אם הטכנאי שלהם ישיג אותו אז אני אשאר ביס...

היום אני עדיין ביס :lol:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פעם המחיר לשלט היה 25 שקלים, מעניין מה השתנה בחתיכת פלסטיק הזאת שהכפיל את המחיר שלה

in the face

with a chair

פורסם

פעם ליטר דלק עלה 4 ש"ח (והיו מחירים אפילו פחות גבוהים) - ואני מבטיח לך ששום דבר ל השתנה בליטר דלק הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הליטר דלק הזה מושפע מדברים אחרים

אבל שלט? זה כמו שתגיד שמחיר של מחשב יעלה עם הזמן. החדש של היום זה הישן של מחר

חות מזה שלטים אוניברסלים לא עולים ככה, מה שכן השלטים של יס עמידים להתעללויות של חיות

in the face

with a chair

פורסם

שלום שוב לכולם

ותודה על התגובות

השאלה היא , למה אנחנו צריכים להביא למצב שאנחנו משקרים לחברות הללו (YES HOT חברות הסללולר ) על מנת להתנתק , לא יותר נעים להשאיר פתח מסויים אצל החברה , אולי בכל זאת הלקוח ישאר אצלנו ולחילופין יהיה לא מרוצה מהחברה השניה ויחזור אלינו .

למה אנחנו צריכים לשקר ולרמות את החברות הללו , איפה התרבות שלנו ושל החברות הללו נעלמה ?

למה בשביל להרבה דברים במדינה אם צועקים ומתרגזים ומאיימים , מקבלים יותר מהר ?

זה לא צריך להיות ככה .

איך אנחנו מגיעים למצב שאנחנו יכולים לשנות את זה ?

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

בדרך כלל אם תגיד כמה פעמים שאתה דורש להתנתק הם לא יעשו בעיות

לי לפחות אף פעם לא עשו בשום חברה

אתה צריך להבהיר להם שאתה רוצה להתנתק, למה? ככה

זה עובד

ברגע שאתה מתחיל להסביר להם הם מנסים למצוא פתרונות

ככל שה"דרגה" עולה הם יכולים לתת יותר הטבות ולכן הם נותנים לדרגה מעל להתמודד איתך

שירות לקוחות - כמה סרטים חינם

ראש צוות- הנחה וסרטים

מחלקת ניתוק- הנחה סרטים וערוצים

מחלקה אפורה- הכל והנחות מטורפות ומבצעי יס מקס

ליד כל שם של לקוח יש סימון עם הוא לקוח עצבני, צועק רגוע, מגיב להנחות וכו'

אם תהיה תקיף ינתקו איתך, אם תשחק למשחק שלהם לא ינתקו אותך עד שתגיע לכל מחלקה ומחלקה

פורסם

שלט של יס עולה 50 שקל? WTF?

החלפנו ממיר של הוט לפני שבוע, קיבלתי שלט אדום במקום הכחול שלא הצליח לזהות את הטלויזיה החדשה כמו שצריך.

קיבלתי שלט יד שנייה מהטכנאי שהסביר שהם עובדים עם הדואר ואני רק צריך ללכת לשם ויתנו לי שלט חדש, לקחתי איתי ת.ז. JUST IN CASE, הגעתי לדואר, שמתי את השלט על הדלפק, הפקיד שם לי אחד אחר, חדש, אמרתי תודה להתראות והלכתי - אפילו לא שאל מי אני.

בקטע הזה - הוט יצאו בסדר אצלי, וגם כשהממיר החדש עשה בעיות קיבלתי אפשרות לטכנאי בין 9 ל11...בערב, באותו היום! (השעה בזמן השיחה הייתה 7 בערב).

לפעמים אתה נופל על נציגי שירות טובים, לפעמים לא - הכל עניין של אסרטיביות, אם תגיד אוקיי לכל מה שהם אומרים תקבל קקה, אם תציק להם יותר מדי, גם תקבל קקה. אבל אם תיגש אליהם במידה של זה מה שאני רוצה, ואני יודע שזה מגיע לי - תקבל את מה שאתה רוצה.

דני.

שבנתיים דיי מרוצה מהשירות של הוט, אפילו זמני ההמתנה התקצרו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הליטר דלק הזה מושפע מדברים אחרים

למיטב ידיעתי, הפלסטיק של השלט והליטר בנזין שאתה מתדלק ברכב עשויים מאותו חומר שחור שנשאב מן האדמה (או קרקעית הים)...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קספר : יש דרך אחרת לראות את הדברים.

אני משלם על השירות של חברת YES לא מעט כסף בחודש.

אני אשמח מאוד אם חברת YES תוכל להעביר את התכנים ישירות לטלויזיה שלי , שם אשתמש בשלט המקורי שלי שמיטב מהנדסי חברת SONY עמלו לתכנן ולעצב.

במקום זה הם מכריחים אותי לשים מכשיר חשמלי שלהם אצלי בבית, שצורך חשמל , תופס מקום ומכער לי את הסלון (בוא נקרא לו ממיר),וזאת על מנת שאוכל להשתמש בשירות שלהם עליו אני משלם את מיטב כספי. למכשיר זה משודך שלט מסורבל למראה.

אז אני אומר : דחפתם לי את המכשיר המכוער הזה, קחו עליו אחריות.

לא רוצים לקחת עליו אחריות : אני עובר למתחרה. (אל תגלו להם שאין מצב שאני חוזר להוט)

עם כמה שHOT גרועים ואני בחיים לא אהיה מנוי שלהם שוב , לפחות על שלטים הם לא לוקחים כסף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השאלה היותר חשובה היא, למה אתם לוקחים אותם ללב?

יש דברים יותר חשובים! (כמו שהלך לי לפני שעה מנוע באוטו...:evil::evil:)

תנחומים יתקבלו בברכה.

וברצינות, בשביל 50 שקל לקרוע את הלב והבגדים ככה? שלם ותעבור הלאה, יש דברים יותר כואבים.

• תוכן חדש...