Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה שוב מפספס את הנקודה, נכון שהדבר הכלכלי והיציב ביותר לטווח קצר תהיה כלכלה שמבוססת על נפט, אבל המסיבה בקרוב מאוד תיגמר והמוזמנים יזרקו מהבית באלימות. היחיד שמפספס את הנקודה זה אתה . ולכן אני אנסה באותיות גדולות ובהדגשה (בתקווה שזה יעזור) הרבה לפני שיגמר הנפט יהיה רעב אדיר בעולם . ועקב כך מלחמות וצרות נוספות . קאפיש ?

מכוניות מודרניות תוצרת אירופה

מה תועיל לך מכונית ונפט אם לא בטוח שתחיה עד אז ? ואם תחיה אם לא תהיה עשיר גדול ,ההשרדות שלך תהיה תלויה בכך ,שתשיג אוכל , ולא בכך שתשיג דלק למזדה/רנו/WTF שיש לך ?

בברכה יהודה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מסכים במידת מה עם truejoker לעניין האוכל, בעתיד תרבות האכילה שלנו תשתנה ונעבור לאכול דברים אחרים ולא בגלל פן הבריאות וכיו"ב אלא בגלל שסביר להניח שמחירי מוצרי יסוד כגון התירס והסוכר יעלו (אתנול) ואנחנו נעדיף לאכול מוצרים אחרים (טופו?) על פני אכילת משאב הנחוץ לנו לשינוע והתעשיה.

פורסם
אני מסכים במידת מה עם truejoker לעניין האוכל, בעתיד תרבות האכילה שלנו תשתנה ונעבור לאכול דברים אחרים ולא בגלל פן הבריאות וכיו"ב אלא בגלל שסביר להניח שמחירי מוצרי יסוד כגון התירס והסוכר יעלו (אתנול) החיטה עולה כי הפסיקו חיטה בשביל ביו דיזל , אחריה תעלה הכוספה כי היא גם שייכת לחיטה ואז יעלו מחירי הבשר , הסויה והאורז הם תחליפיים לחיטה ולכן גם הם יעלו , בקיצור אני לא חושב שתמצא משהו זול בשנים הבאות ואנחנו נעדיף לאכול מוצרים אחרים (טופו?) על פני אכילת משאב הנחוץ לנו לשינוע והתעשיה.

ודרך אגב מחיר החלב והשוקולד (קקאו) גם עלו די חזק בזמן האחרון , האם זה קשור או לא לא התעמקתי , אבל העובדה היא שכמעט כול מחירי המזון עולים

בברכה יהודה

פורסם

איפה אליהו?

פורום נביאים נהיה פה :lol:

גם אני רוצה אז, לא רק שמחירי המזון יעלו מפלס הים יעלה בגלל התחממות כדור הארץ ואז תשאר מעט מאד אדמה לגדל עליה ככה שצריך להתחיל לייצר סירות, מישהו איתי בעסק?

:roll::shock:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מחירי כל סוגי המזון עולים ויעלו עוד הרבה זמן, לייצר מזון עולה כסף , יש מכונות להפעיל, מכונות עובדות על דיזל או בנזין או חשמל, וכל אלה עולים כסף. בגדול, ההתייקרות נובעת מייקור עלות הייצור והגידול של כל אלה. אז בסופו של יום ניתן לומר, שהמחסור בנפט ישפיע בכל הפרמטרים ובכל המגזרים.

מחיר חבית נפט נכון להיום הוא 72 דולר לחבית! הדלק יעלה בסוף החודש עד ל6.5 לליטר. והסעודים יקבעו אם ניסע באוטו או באוטובוס או במונית..:oops:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

מחיר המזון עולים בגלל ביקוש והיצע . יש יותר ביקוש כי רמת החיים בסין עלתה ולכן הם רוצים להחשף לאוכל ברמה יותר גבוהה , ומאידך שדות שלמים שנוצלו לחיטה ומזונות אחרים הוסבו לגידולים של ביו דיזל . אם ההיצע יורד והביקוש עולה , אזי ברור שהמחירים הם ברמת עליה .

אין הרבה קשר לעלות הדיזל בייצור מזון, כי זה יחסית זניח , במדיניות התמחור של מזון לא מתחשבים בזה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...