Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יהיה בסדר בכייף חברה, אני רק מקווה שתכינו לכם מספיק קרם שיזוף ודלק בשביל הרכב אם התמונה שהבאת זה מהסרט מקס הזועם , אני ממליץ שתארגן גם מכונת יריה :lol::lol:

אבל בכיף

בברכה יהודה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כאלה שלא אוהבים שמבלבלים אותם עם עובדות.

אבל העובדות הן ,שנפט(בניגוד לחתולים למשל ) זה משאב שיש ממנו כמות מסוימת וכשנסיים אותה היא תיגמר.

עובדה פשוטה בערך כמו שבגביע מילקי יש כמות מסוימת של מילקי ותנחשו מה קורה שמסיימים אותו?

עוברים לדני .

וזה בדיוק ביו דיזל .

או חשמל או כל דרך אחרת להזיז מכוניות (להכניס "מעדן" שוקולד לפה).

הבעיה שלנו היא שאיליי הנפט הם אנשי עסקים שקשורים גם לתקשורת שילטון וייצור מכוניות ,מה זה גורם לכוכלם ברור.

עכשיו מכיוון שאנחנו רוצים את המילקי לעוד הרבה שנים (רכבי אספנות וחובבי רכב בכלל ) ,האינטרס שלנו צריך להיות שכל הפחיות של אלה שרק רוצים להגיע מנקודה א' לב' יפסיקו לבזבז מילקי וישאירו לנו את זה.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא עדיף לייצר נפט מבני אדם?

יש הרבה יותר "בני אדם" מחתולים בעולם.

כשחושבים על זה, הכי טוב לייצר נפט מיתושים...

אחרי נסיעה בכביש מהיר באביב אפשר למלא מיכל + ג'ריקן...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
יש כאלה שלא אוהבים שמבלבלים אותם עם עובדות.

אבל העובדות הן ,שנפט(בניגוד לחתולים למשל ) זה משאב שיש ממנו כמות מסוימת וכשנסיים אותה היא תיגמר. תגיד אתה רציני ? עוד הרבה לפני שיהיו סימנים שזה באמת הולך להגמר , המחיר שלו יעלה לגבהים כאלו שאף אחד לא יסע במכוניות פרטיות , חוץ ממיליונרים ומיליארדרים

עובדה פשוטה בערך כמו שבגביע מילקי יש כמות מסוימת של מילקי ותנחשו מה קורה שמסיימים אותו?

עוברים לדני .

וזה בדיוק ביו דיזל . למה ביו דיזל למה לא תאים סולאריים /מימן/WTF?

....

לא עדיף לייצר נפט מבני אדם? זה בדיוק מה שעושה הביודיזל . מאותו רגע שאסם התבואה של העולם (דהיינו ארה"ב) החלה לעודד גידולים הקשורים לביו דיזל במקום חיטה , מחירי החיטה החלו לעלות בצורה תלולה , ואחריהם כול מוצרי המזון האחרים . מהר מאוד המון אנשים שעד היום חיים על סף רעב ימותו מרעב , ועוד מעט , האלו שחושבים שצריך לשמר את הדלק ימצאו את עצמם לא מוטרדים מדלק אלא מוטרדים מהיכן להביא אוכל הבייתה

יש הרבה יותר "בני אדם" מחתולים בעולם.

כשחושבים על זה, הכי טוב לייצר נפט מיתושים...

אחרי נסיעה בכביש מהיר באביב אפשר למלא מיכל + ג'ריקן...

אתם יודעים אמא שלי תמיד שנאה את ההסתדרות , כי היא אמרה שכול שביתה לוקחים את האנשים עם המשכורות הנמוכות שהם יהיו המסה של השובתים , ואחרי זה מספרים להם שהצליחו להשיג להם 10% תוספת למשכורת . זה נשמע המון , אבל כשאתה מחשב את זה , אז אם קיבלת 4K אתה תקבל עכשיו 4.4 . יופי נכון ?

אז הבעיה היא שעלה לך המון כסף השביתה , ואלו שהרוויחו ממנה באמת זה אלו שמרוויחים 12K-25K , דהיינו הוועדים הגדולים , שנתנו מעט לקטנים כדי שילכו אתם לשביתה הבאה.

מה זה קשור ? שכאן זה אותו דבר אלו עם רמות חיים נמוכות בינוניות ישלמו את מחיר המזון המאמיר בשביל אלו שישי להם המון והם אלו שיהנו מהביו דיזל . כי מה נעשה ההיסטוריה מוכיחה תמיד שהעשירים רוכבים על הצרות ומרוויחים מהם העניים ומעמד הבניים משלמים את מחיר הצרות בשביל העשירים .

בברכה יהודה

פורסם
בגביע מילקי יש כמות מסוימת של מילקי ותנחשו מה קורה שמסיימים אותו?

מוציאים גביע מילקי נוסף מהמקרר?

הבעיה שלנו היא שאיליי הנפט הם אנשי עסקים שקשורים גם לתקשורת שילטון וייצור מכוניות ,מה זה גורם לכוכלם ברור.

נכון יש קשר אך בסופו של יום בעלי ההון והמעורבים בתחום הנפט והרכב מפזרים את סיכוניהם ולכן "מחר" אתה תראה אותם משווקים את הטכנולוגיה החדשה.

פורסם

מצמץ אני בטוח שהבנת למה אני מתכוון.

לגבי יצור נפט מחתולים זה נשמע לי נהדר חוץ מזה שיתחילו לייצר המון חתולים....

אגב מי יודע מאיזה ספר לקוח המשפט הבא:

" היה מאוד זול אז לייצר סוסים".

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם כבר ייצור דלק ממשהו אז מג'וקים, יש כאלה הרבה, הכי הרבה, והם לעולם לא יגמרו :lol:

Think about it...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

truejoker אתה מפספס את כל הנקודה, אתה כתבת ש:

א. כשנעבור את שיא התפוקה, מחיר הנפט יזנק בתלילות

ב. בגלל גידולי הביו-דיזל העניים יתחילו למות מרעב

עם כל יום שחולף כך מחריפה הבעיה, אתה חושב שהביו דיזל יגרום לבעיית רעב?! אני לא יודע מה אתה מעשן אבל אני מציע שתאגור לך כמה שיותר כי הנחיתה לא תהיה קלה, כשאר החכמולוגים כמוך יתעוררו מאוחר מדי ויגלו שכל התעשיות שאנחנו מסתמכים עליהם בעולם המערבי יקרסו בגלל תכנון לקוי. יש לך שני ברירות לנחות נחיתת אונס (אתה אני ועניים יאנסו חזק ללא רחמים ) או שניתן להתחיל להתהג כמו מחבקי העצים הטיפשים ולהתחיל להסב את המכונות שלנו לדלקים/אנרגיה חלופית וזהו לא תהליך קצר לידעתך (אגב גם כאן העניים נאנסים אבל הכל יחסי ) .

אגב אישית אני פחות מודאג מחקיקה בתחום אני יודע שאין סיכוי שהמין האנושי יגיב בזמן , אנחנו פשוט אנוכיים ומטומטמים מדי בשביל לחשוב לטווח ארוך והתגובות בשרשור הזה רק מוכיחות את הטענה.

פורסם
בדיוק מאותה סיבה שלא עוברים לביו- אתנול/ ביו דיזל כל כך מהר כבר המון זמן למרות שיש את הטכנולוגיה והידע

אין תחנת דלק באירופה שאי אפשר למצוא בה לפחות פיה אחת של ביו דיזל.

אז תתעורר, בוקר טוב.

רק בארץ יודעים יותר טוב.

פורסם

אני לא מבין אל מה אתם מתווכחים.

לא ברור במתישהו הנפט יגמר?

השאלה יה אכמובן מתי באמת זה יקרה.

ופאן נוסף בכל הסיפור של זיהום אוויר - מי מייצר יותר זיהום בערכים אבסולוטיים? מכוניות מודרניות תוצרת אירופה או מפעלי תעשיה ענקיים בסין וארה"ב?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
truejoker אתה מפספס את כל הנקודה, אתה כתבת ש:

א. כשנעבור את שיא התפוקה, מחיר הנפט יזנק בתלילות

ב. בגלל גידולי הביו-דיזל העניים יתחילו למות מרעב

עם כל יום שחולף כך מחריפה הבעיה, אתה חושב שהביו דיזל יגרום לבעיית רעב?! כן . ואני מציע לך לעקוב אחרי בורסות הסחורות . בניגוד לך אני בעברי הייתי אנליסט מניות , ואני עדיין עוקב אחרי השווקים , אז לאחר ההודעה של בוש ,עלו המחירים הן בארה"ב והן במקסיקו (הצטרפו לטרנד) אני לא יודע מה אתה מעשן אבל אני מציע שתאגור לך כמה שיותר כי הנחיתה לא תהיה קלה, כשאר החכמולוגים כמוך יתעוררו מאוחר מדי ויגלו שכל התעשיות שאנחנו מסתמכים עליהם בעולם המערבי יקרסו בגלל תכנון לקוי. יש לך שני ברירות לנחות נחיתת אונס (אתה אני ועניים יאנסו חזק ללא רחמים ) או שניתן להתחיל להתהג כמו מחבקי העצים הטיפשים ולהתחיל להסב את המכונות שלנו לדלקים/אנרגיה חלופית וזהו לא תהליך קצר לידעתך (אגב גם כאן העניים נאנסים אבל הכל יחסי ) . מאוד יתכן ובגלל רעב ממילא אוכלוסיית העולם תרד במספרים מפחידים כך שהנבואות שלך לא יקרו

אגב אישית אני פחות מודאג מחקיקה בתחום אני יודע שאין סיכוי שהמין האנושי יגיב בזמן , אנחנו פשוט אנוכיים ומטומטמים מדי בשביל לחשוב לטווח ארוך והתגובות בשרשור הזה רק מוכיחות את הטענה.

הרעב יהיה תוך שנים ספורות , הנפט יאזל לפי העתודות הקיימות המוכחות לפחות בעוד בין 50 ל100 שנה (אם הנתונים שיש לי נכונים , ואני לא בטוח בזה )

אז השאלה היחידה היא מי בדיוק חי בסרט . אבל אתה יודע מה עזוב . אתה פשוט תאלץ לראות לבד . אני מציע לך לרכוש את הכרטיס להגרלה מחר , מאוד יתכן ואם אתם מעמד בינוני , אתם תזדקקקו לכסף הזה כדי לחיות (טיפה מגזים אבל הכוונה מובנית)

בברכה יהודה

פורסם

- אנשים עשירים אוהבים מכוניות מהירות

- לאנשים עשירים יש הרבה כסף

- כסף=כוח

מסקנה: לאנשים שאוהבים מכוניות מהירות יש הרבה כוח.

אין מה לדאוג.

עמוס

WORD.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הרעב יהיה תוך שנים ספורות , הנפט יאזל לפי העתודות הקיימות המוכחות לפחות בעוד בין 50 ל100 שנה (אם הנתונים שיש לי נכונים , ואני לא בטוח בזה )

אז השאלה היחידה היא מי בדיוק חי בסרט . אבל אתה יודע מה עזוב . אתה פשוט תאלץ לראות לבד . אני מציע לך לרכוש את הכרטיס להגרלה מחר , מאוד יתכן ואם אתם מעמד בינוני , אתם תזדקקקו לכסף הזה כדי לחיות (טיפה מגזים אבל הכוונה מובנית)

אתה שוב מפספס את הנקודה, נכון שהדבר הכלכלי והיציב ביותר לטווח קצר תהיה כלכלה שמבוססת על נפט, אבל המסיבה בקרוב מאוד תיגמר והמוזמנים יזרקו מהבית באלימות.

עוד דבר זה לא רק שעתודות הנפט הן נמוכות ביותר אלה שחשוב גם להזכיר שיש איכויות שונות של נפט וככל שעתודות הנפט יורדות כך גם איכותו כך שיש להתמודד גם עם ההיבט הזה כאשר בוחנים את ההשפעות של הלך הרוח שאתה מקדם והוא "נטיל מטבעה ".

עוד דבר אין כזה דבר עתודות מוכחות , יש אשערות וספקולציות אתה צריך לבחור למי ולמה להאמין.

נאמר ונהיה אופטימיים כמוך והנפט יאזל עוד 50 שנה, אתה חושב שאיכות הנפט בעוד 25 שנה והמשאבים שנצטרך להשקיע כדי לכרות אותו יהיו זהים לאלו שהם היום , כאשר לפי האומדן שלך ישארו רק חצי מהעתודות הקיימות היום?

ופאן נוסף בכל הסיפור של זיהום אוויר - מי מייצר יותר זיהום בערכים אבסולוטיים? מכוניות מודרניות תוצרת אירופה או מפעלי תעשיה ענקיים בסין וארה"ב?

מכוניות מודרניות תוצרת אירופה

פורסם
צריך לשלוח את הירוקים ליער, שם יש מספיק עצים לחבק:wink:

ובלי נייר טואלט.

שהקדמה לא תהרוס להם את ההתמזגות עם הטבע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...