Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההבדל בין מערכת בלימה של RSI לזאת שלך, דיסק קידמי מאוורר ב-RSI.

אותו גודל (238 מ"מ).

עלויות, בערך.

נוזל בלמים טוב 50 ש"ח.

דיסקים ורפידות טובים, באזור ה-500 וקצת (אם אין הפתעות בדגם הזה).

צינורות בלימה חדשים, 100 לאחד בערך, אם לא פחות.

תוסיף לזה עבודה.

לפי דעתי כל הסיפור הזה יסתיים באלף ש"ח בערך. אולי טיפה יותר.

אז אתה אומר שהדבר היחיד שאני צריך להחליף במערכת הקיימת שלי למעט ריענון צינורות הבלימה והנוזל, הוא החלפת הדיסקים הקדמיים שלי למאווררים ואז המערכת בלימה שלי תהיה תואמת RSI?(התכוונת שב 500 +- הדיסקים המאווררים יעלו לי?)

האם צינורות בלימה חדשים כדאי לקנות OEM ? או שיש להשיג מקוריות, או ממותג ידוע ואיכותי שמומלץ?

האם מערכת הבלימה של ה RSI היא משופרת בלימה בהשוואה למערכת בלימה של הקליאו הסטנדרטיות (למשל כמו שלי- RN?)

תודה רבה על כל העזרה!!

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם
ההבדל בין מערכת בלימה של RSI לזאת שלך, דיסק קידמי מאוורר ב-RSI.

אותו גודל (238 מ"מ).

עלויות, בערך.

נוזל בלמים טוב 50 ש"ח.

דיסקים ורפידות טובים, באזור ה-500 וקצת (אם אין הפתעות בדגם הזה).

צינורות בלימה חדשים, 100 לאחד בערך, אם לא פחות.

תוסיף לזה עבודה.

לפי דעתי כל הסיפור הזה יסתיים באלף ש"ח בערך. אולי טיפה יותר.

אני לא משוכנע שהוא יוכל לדחוף דיסק מאוורר לקאליפר שבמקור יועד לדיסק רגיל. [נסיוני הזעום עם האוטו שלי אומר שצריך להחליף כלובים - אם יש בנמצא, או להחליף לקאליפר עם כלוב רחב יותר - כזה שיוכל לאכלס דיסק מאוורר]

ושאלה עבור עצמי בעיקר - אילו רפידות טובות קונים ב-500 שקל?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נסיך , תלוי ברכב אבל לדוגמא במחיר הזה אתה קונה ל306 דיסקים של לוקאס ורפידות OMP ROAD AND SPORT במידה של הXSI/S16.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כמה בערך נראה לכם שיעלה לי להחליף את הדיסקים שלי לדיסקים מתוצרת LUCAS ורפידות ל LUCAS או OMP ?

ומה ההבדל בין דיסקים מקוריים של הרכב לדיסקים אלה? עובי שונה? איכות חומרים שונה? הבדל מסויים בעמידות או בבלימה?

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

דבר נוסף ששווה לבדוק הוא קוטר ונתונים של משאבת הבלם הראשית.

אצלי בגולף החלפתי לדיסקים יותר גדולים, קאליפרים כפולים, רפידות פרודו ועדיין לא הייתי 100% מרוצה מהבלימה.

מעבר ממשאבת בלם ראשית 20 מ"מ ל 22 מ"מ נתן תוצאה הרבה יותר איכותית מכל ההחלפות הנ"ל ובחמישית המחיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אז אתה אומר שהדבר היחיד שאני צריך להחליף במערכת הקיימת שלי למעט ריענון צינורות הבלימה והנוזל, הוא החלפת הדיסקים הקדמיים שלי למאווררים ואז המערכת בלימה שלי תהיה תואמת RSI?(התכוונת שב 500 +- הדיסקים המאווררים יעלו לי?)

האם צינורות בלימה חדשים כדאי לקנות OEM ? או שיש להשיג מקוריות, או ממותג ידוע ואיכותי שמומלץ?

האם מערכת הבלימה של ה RSI היא משופרת בלימה בהשוואה למערכת בלימה של הקליאו הסטנדרטיות (למשל כמו שלי- RN?)

אי אפשר לשים דיסק מאוורר בקליפר שמיועד לדיסק לא מאוורר.

המחירים שנתתי מתייחסים לרכב שלך, ההבדל ב-RSI לא צריך להיות משמעותי (רק תצטרך לקנות קאליפרים כאלה).

ב-500+- תוכל לקנות דיסקים+רפידות לדגם שלך.

מעט יותר בשביל RSI.

צינורות OEM יספיקו לך, במיוחד אם שלך מקוריים וישנים.

המערכת של ה-RSI שונה גם בסרן האחורי, אבל אם יהיה לך קאליפרים קידמיים של RSI, תהיה לך בערך אותה בלימה.

כמובן, יש צורך לבדוק קוטר של משאבה מרכזית, כמו שנאמר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

מחזק , זה הבדל "קטן" שאף אחד לא טורח לבדוק , לדוגמא במעבר לבלמים של ברלינגו ברכבים צפרדעיים , אה צרפתיים.

כשעלות משאבה כזאת תחליפית היא 300 ש"ח (- כמה שקלים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...