Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הרכב החדש (סוזוקי סוויפט). אני רוצה להתקין את הדיבורית הקבועה ברכב ולא רוצה לקדוח חורים. אני מחפש מעין "כרית" לצורך הצמדתה ללא חורים לתא הכפפות וקידוח החורים בכרית עצמה.

ראיתי בלא מעט מכוניות את הפטנט הזה אבל אני לא יודע היכן הותקנו הדיבוריות. האם מישהו יכול לומר לי היכן אני קונה כזו "כרית" לרכב שלי וכמה זה צריך לעלות?

אם לא תהיה ברירה, אחבר עם "פלאח" אבל מעדיף שלא כדי לא לפרק את הדשבורד עם המערכת המקורית ברכב.

תודה רבה.

אריאל

פורסם

שקלת פתרון של דיבורית Bluetooth קבועה לרכב, כדוגמת מוצרי Parrot? אין צורך לקדוח ולו חור אחד ברכב לצורך התקנת הדיבורית וזה גם הרבה יותר אלגנטי מהתקנה על "כרית"

פורסם

כמה שאלות:

1. כיצד דיבוריות הבלוטות' הקבועות לרכב מותקנות כך שלא יזוזו ללא קדיחת חורים?

2. האם הדיבוריות האלה מסופקות עם תושבת למכשיר עצמו? איך התושבת מקובעת לרכב ללא קדיחת חורים?

3. אשמח לקבל פרטים אלה וגם כל אינפורמציה בנוגע להיכן אני יכול להשיג "כרית" לסוזוקי סוויפט.

תודה,

אריאל

פורסם

בדוק אצל רדיו מילאנו בבני ברק.

וגם אצל מתיקנים מובחרים מורשים.

מאיזה איזור אתה?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני נמצא בת"א אבל כל איזור רמת-גן, בני-ברק, הרצליה, פ"ת והאזור הוא בסדר. אם יש מידע על מתקינים או מקומות בהם אוכל להשיג "כרית" כזו זה יהיה הכי טוב.

תודה.

אריאל

פורסם

ראיתי אצל דוד שלי הוא גם לא רצה להרוס את הרכב בחורים.

יש מין תושבת כזאת , זה תוספת שמתלבשת על הדשבורד ועליה אתה מתקין את הדיבורית ככה שכשתירצה להוריד

את הדיבורית אתה פשוט מוריד את התושבת והכל כמו חדש.

אני אשאל אותו איפה הוא עשה את זה ואחזור אליך

אין חתימה!!

פורסם

אם אפשר לקבל שמות של מתקינים שמחזיקים את ה"כריות" האלה אני אשמח. כל המתקינים שאיתם יצרתי קשר אמרו לי שאין להם ולכן אם מישהו יודע על מתקין שמחזיק מוצר כזה, אני מאוד אשמח לקבל הפנייה.

תודה.

פורסם

אז ככה באוטו שלנו יש את זה , אני יודע שיש הרבה סוגים וכו' אבל שלנו זאת אחת שנקנתה והגיעה עם הדיבורית של חברת פלפאון ומה שזה בעצם זה המסגרת מתכת שבתוכה יושב הרדיו דיסק פשוט במקום המסגרת המקורית של הרדיו דיסק (מעין מסגרת ברזל שנמצאת על הגוף שלו) יש אותה והיא מחוברת ולדבר הזה שהפלפאון יושב בתוכו אם תרצה יש לי תמונות פשוט אין לי מושג איך להעלות אותן .

פורסם
אז ככה באוטו שלנו יש את זה , אני יודע שיש הרבה סוגים וכו' אבל שלנו זאת אחת שנקנתה והגיעה עם הדיבורית של חברת פלפאון ומה שזה בעצם זה המסגרת מתכת שבתוכה יושב הרדיו דיסק פשוט במקום המסגרת המקורית של הרדיו דיסק (מעין מסגרת ברזל שנמצאת על הגוף שלו) יש אותה והיא מחוברת ולדבר הזה שהפלפאון יושב בתוכו אם תרצה יש לי תמונות פשוט אין לי מושג איך להעלות אותן .

בידיוק אותו דבר קיים אצל אבא שלי ברכב

אם לא דיבורית בלוטות' אז זה הפטנט הכי טוב שראיתי , והכי אלגנטי למראה.

פורסם
בדוק אצל רדיו מילאנו בבני ברק.

וגם אצל מתיקנים מובחרים מורשים.

מאיזה איזור אתה?

בברכה

דני

לדעתי אצל רב מתקיני הדיבוריות יהייה

מחיר של סטנד עור נע בין - 200-300 ש"ח .

גם אני הייתי ממליץ על דיבורית פארוט

שהיא מתחברת עם דו"צ .

רדיו מילאנו הם היבואנים המורשים הבלעדיים לתושבות הללו,

עד כמה שאני יודע יש חברה מובילה ביותר בתחום שנקראת "KODA".

עלויות ברדיו מילאנו לתושבת הנ"ל תעלה כ 390 שח(כך היה במקרה שלי עם הפוקוס),

ואילו המחיר אצל ה"ספקי משנה" שלהם ברחבי הארץ יהיה נמוך יותר(350 במקרה של הפוקוס).

לא תוכל להזמין לארץ מאי-בי דרך המשווק בגלל הסכם בלעדיות שיש לו "רדיו מילאנו".

מה שנותר לך הוא לחפש איפה יש בארץ מתקיני מערכות שעובדים עם רדו מילאנו בעניין התושבות

ולהזמין מהם,או למצוא מישהו בחול לשלוח אליו ומשם חזרה אליך.

בהצלחה.

פורסם

יש בהרצליה מתקין מורשה אורנג' נקרא לדעתי "נון סטופ" בחור בשם יגאל. לא רחוק ממוסך מרכזי סובארו יפןאוטו.

אין לי את הטלפון. בדוק ב 144 ושאל אותו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ככל הניראה יש צורך לפרק חלק מהקונסולה המרכזית

והתושבת מתחברת בחביקה בלחץ עי פלאח מתכתי

בלי חורים ובלי כלים

פורסם

בדקתי עם רדיו מילאנו ועם עוד כמה מתקינים ואין כרית לסוזוקי סוויפט אצלם. אני לא רוצה להשתמש בפלאח כדי לא לפרק את הרדיו דיסק המקורי. האם למישהו יש עוד רעיונות? האם יש מישהו עם סוויפט שהתקין דיבורית ללא קדיחות?

• תוכן חדש...