Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככל הניראה יש צורך לפרק חלק מהקונסולה המרכזית

והתושבת מתחברת בחביקה בלחץ עי פלאח מתכתי

בלי חורים ובלי כלים

בדקתי עם רדיו מילאנו ועם עוד כמה מתקינים ואין כרית לסוזוקי סוויפט אצלם. אני לא רוצה להשתמש בפלאח כדי לא לפרק את הרדיו דיסק המקורי. האם למישהו יש עוד רעיונות? האם יש מישהו עם סוויפט שהתקין דיבורית ללא קדיחות?

איךהתושבת תתחבר ,עם דבק?

או ברגים(לא המצב כאן)

או בלחץ,לתושבתעצמה יש פלאח שמתחבר במרווח שבין הדשבורד לפאנל רדיו

אין מצבלחבר אותה בלי לפרק(ככהזה ברוב הרכבים)

פורסם

אוקיי, אז אני לא מעוניין לפרק את הקונסולה הקדמית ולא רוצה לעשות חורים. האם יש למישהו איזשהו רעיון בשבילי איך אני מוצא את "הכרית" המתאימה לרכב?

פורסם

אפשר להמריא לחלל,

שם אין כח כבידה,

והתושבת תרחף לך בחלל הרכב מבלי שיווצר צורך לעגן אותה בשום צורה שהיא.

(ברור לך שאני צוחק,אין אפשרות אחרת,אבל כמו שכבר אמרתי קודם אתה חייב לבדוק מה השיטה ברכב שלך,אולי ניתן לחבר את התושבת מבלי לפרק את הקונסולה ואתה סתם שורף אנרגיה בניחושים,פנה למתקין שמתעסק בזה ושיבדוק מה הפרוצדורה אצלך)

• תוכן חדש...