Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו רואים את מה שקורה ברצועה , את האכזריות שמפגינים כול הצדדים שם (שניהם זרקו אנשים מקומות גבוהות מבתי חולים, שניהם ירו על חפים מפשע וכו') מאידך אנו רואים שמועצת זכויות האדם שולחת גינוי לישראל , האקדמיה בבריטניה טוענת שאסור להתעסק עם האקדמיה הישראלית עקב הכיבוש . ובקצב הזה עוד מעט יאשימו אותנו בסברה ושתילה שניות רק כי הערבים רוצחים זה את זה . ובל נשכח שכולם חבלנים (כן גם ה"מתונים" שבינהם) וכולם עדיין לא הסכימו לקבל את זכותינו לחיות בארץ.

ומאידך אנו שולחים אספקה גם לחמאס

ברור שדעת העולם כפי שמשתקפת בתקשורת היא נגדנו . השאלה היא האם אפשר לשנות את דעתם ?, ושיתחילו להצביע על האכזריים באמת , או ששמא כולנו נדונו לסבול ממעין אנטישמיות של התקשורת העולמית?

מה דעתכם ?

עריכה

אם המנהלים חושבים שזה פולמוסי מידי ו/או אינו מתאים לפורום אוף טופיק , אבקשכם לנעול את התרד'

בברכה יהודה

פורסם

ראיתי לפני כמה ימים תוכנית שבה התארח הברנש שזכה בתוכנית " השגריר " לפני שנתיים שלוש.

אם אתה מאוד רוצה אז יש תוכנה אשר כל אחד יכול להוריד,היא מתרינה את עצמה על המחשב,

ובכל פעם שיש סקר כלשהו באינטרנט על ישראל (אתרי חדשות ) היא מודיעה לך ע"י איזה פופ-אפ,ומופיע קישור לאתר.

לטענתו , לסקרים באינטרנט יש השפעה בלתי רגילה על דעת הקהל בעולם.

בהצלחה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מישהו יחזיר את התיק וילך הביתה, מהרטה את הולכת הביתה. אבל למה??? אני יודעת לעמוד על שלי...

LOL סתם נזכרתי במערכון מארץ נהדרת

ROOONEEYY

פורסם
ראיתי לפני כמה ימים תוכנית שבה התארח הברנש שזכה בתוכנית " השגריר " לפני שנתיים שלוש.

אם אתה מאוד רוצה אז יש תוכנה אשר כל אחד יכול להוריד,היא מתרינה את עצמה על המחשב,

ובכל פעם שיש סקר כלשהו באינטרנט על ישראל (אתרי חדשות ) היא מודיעה לך ע"י איזה פופ-אפ,ומופיע קישור לאתר.

לטענתו , לסקרים באינטרנט יש השפעה בלתי רגילה על דעת הקהל בעולם.

בהצלחה.

אני אשמח מאוד לדעת היכן מורידים אותה . כמו כן האם היא עובדת על אתרים באנגלית ? כי שפות אחרות אני לא יודע .

ופשוט נראה לי שמה שאנו לא עושים עד שלא נתאבד העולם לא יניח לנו . עכשיו אנו צריכים לעזור למחבלים עם דם על הידיים שאז שחררנו תמורת שבויים לחזור לשטח שבא יש להם יותר אפשרויות לחדור ולעשות פיגועים . שהרי כשתגמר המלחמה בינהם הם יחזרו למלחמה איתנו .

בברכה יהודה

פורסם

http://www.awesomeseminars.com/

לאיש קוראים ניל לזרוס, בריטי במקור

שמעתי נאום שלו- היה מפעים

יש לו טיפים מעשיים באתר, מאוד מומלץ

אם יש לכם אפשרות ללכת לנאום שלו וללמוד קצת איך עושים הסברה- מומלץ עוד יותר

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

על מנת לקיים הסברה יעילה ישנו צורך שהמסבירים לא יהיו בטוחים שהשמש זורחת להם מהפופיק (לדוג' פותח השרשור).

מסביר נבון לא נתפס לאמת המוחלטת שהוא בטוח שנובעת ממנו, אלא מנסה להבין את קהל השומעים ואת עולם הערכים שלהם, ולנסות לקרב אותם למסר אותו הוא מעביר, גם אם הדרך היא לא באמצעות הטפה והצטדקות.

דוג' לטיפשות הזו הייתה במלחמת לבנון השניה, כששלחו בעלי דרגות להסביר לעיתונאים זרים. בניגוד למדינת ישראל בה נושאי דרגות נתפסים כברי סמכא (וגם זה כבר לא כל כך נכון), בקרב תושבי המערב הם נתפסים כגורמים מיליטריסטיים ולא דמוקרטיים, או אפילו אנשים לא איכותיים במיוחד. דוברים אזרחיים רהוטים אשר יש להם היכרות עם הקהל יכלו לעזור הרבה יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
על מנת לקיים הסברה יעילה ישנו צורך שהמסבירים לא יהיו בטוחים שהשמש זורחת להם מהפופיק (לדוג' פותח השרשור).במקום לבזבז מקום על השרת אני אתן לך קישור למה שאמרה מישהו שיודעת יותר טוב להסביר

ולנושא . אני בהחלט חושב שאנחנו יותר טובים מהם ומאידך כול העולם דורש מאיתנו שנתאבד בשם זכויות האדם בשעה שאף אחד לא דורש את זה מאף מדינה אחרת וגם לא מהחמאס .

לדוגמא מועצת האום לזכויות האדם הכניסה את ישראל לרשימה של מדינות ששוללות את זכויות האדם כי החמאס הרג את הפלשתינאים

והשירשור הזה החל מכך שמישהו פה קיבל תגובה שלא רוצים למכור לו באי ביי , ולאחרונה איגוד העובדים הבריטי החליט שצריך לעשות חרם על ישראל בגלל התנהגותה . הצביעות האדירה כאן היא שהבריטים בעצמם התנהגו יותר גרוע באירלנד מאשר אנחנו עם המחבלים כאן ואותנו הם מאשימים .

אז אולי אתה צודק אבל השאלה האמיתית היא האם העולם באמת ירצה להכיר את פניו המגעילות או ששוב יאשים את היהודים גם כאשר הם מגנים על עצמם

בברכה יהודה

• תוכן חדש...