Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Project code name : 323F-t

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום הגיר החדש הורכב כמו בובה על המנוע ולא נדרשתי לבצע שום שינוי. לא בתושבות ולא באגן שמן, בקיצור, בשום דבר.

מדהים.

p1010014aw9.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עדיין הרכב לא יצא מהמוסך.

אני הגעתי למבוי כמעט סתום. הציריות שבנו לי לא מתאימות. אני כנראה אגרור את הרכב לתל אביב ישירות לדיסקל כדי שהם ימדדו לי במקום.

צרות צרות.

בנתיים הרכב במוסך מחכה לצנרות ועוד כמה דברים קטנים.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

• ספונסר פורום
פורסם

אהלן שמוליק.

תבקש לדבר אך ורק עם שלומי בדיסקל!!!

הוא האיש שלך.

אין בעיה שקשורה לציריות שהוא לא יפתור לך.

אתה יכול למסור לו שאורן מאורן שרותי רכב הפנה אותך,יחס חם תקבל בטוח.

בהצלחה.

פורסם
אהלן שמוליק.

תבקש לדבר אך ורק עם שלומי בדיסקל!!!

הוא האיש שלך.

אין בעיה שקשורה לציריות שהוא לא יפתור לך.

אתה יכול למסור לו שאורן מאורן שרותי רכב הפנה אותך,יחס חם תקבל בטוח.

בהצלחה.

הייתי כבר אצלו והוא בנה לי את הציריות עם המידות הלא נכונות.

יש לי כמה ברירות.

א)לנסות להביא את שלומי בכל דרך לי-ם כדי שיקח מדידות מדוייקות יותר על הרכב עצמו

ב)לגרור את הרכב לבית, להרכיב את הראש מנוע ולהתניע. אז לגרור את הרכב לתל-אביב ושם הוא כבר יקח מדידות מדוייקות.

ג)להחליף את הגיר G בגיר F ולהסתכן באי תאימות חלקים כגון תושבות ואגן שמן ובטח עוד דברים.

ד)לוותר על הכל ולחזור לגיר אוטו-מת.

ה)להעמיד את הרכב תקופה מסויימת עד שאחליט מה לעשות.

כמובן שאפשרות א' היא עדיפה הן מבחינה כלכלית והן מבחינת נוחות.

שמוליק

• ספונסר פורום
פורסם

למדוד ציריות זה לא כזה מסובך

מה הבעיה בציריות ששלומי עשה,הפעמיון לא נכנס לגיר? הציריה ארוכה? קצרה?

תרשום פרטים מדויקים ואני אשתדל לעזור לך,אני חושב שאני אחד האנשים שיש להם הכי הרבה ניסיון בשינויי ציריות....שלומי יכול להעיד.

בכל מקרה אם תרצה עזרה אתה יכול להתקשר אלי חופשי

0572002525 אורן

פורסם

בשעה טובה, הציריות החדשות הורכבו היום על האוטו.

עכשיו נשאר לקוות שהכל יהיה בסדר.

תודה לאורן (ESI-TURBO) ולשלומי מדיסקל.

כדי לסיים את הסבת הגיר נשאר לי להשיג ידית הילוכים עם שטנגות, צינור גומי גמיש ולמלא שמן.

השלב הבא, הוא פתיחת הבוכנות, החלפת רינגים, מיסבי טלטל, ביצוע אונינג לצילנדרים ואז הרכבת מכלולים, והתנעה.

שלב אחרי, הוא הרצת המנוע כמה מאות אולי אלפי ק"מ ואז מתחילים לעבוד על הגדישה.

שמוליק

פורסם

אני שמח שבעית הציריות נפתרה ואחלה פרוייקט המשך לעדכן

נ.ב אני מSR CLUB ויש לך אחלה רכב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עד הלפני מס. שעות הייתה לנו בעיה עם הגיר שלא ידענו איך לפתור אותה.

התופעה : כשמסובבים את אחד הגלגלים, גם הגלגל השני היה מסתובב ולא היה ניתן לעצור אותו. ההשערה, דפרנציאל תפוס או מרותך (כמו שמרתכים כדי להשיג הגבלת החלקה). יש לציין שכל ההילוכים משתלבים טוב.

ניסיון לפתרון הבעיה :

הרכבנו את הכל, הורדנו את הרכב מהליפט ואז גררו אותי כ-300 מטר בניסיון לשחרר את הדפרנציאל התפוס. אך עדיין לא הסתדר. התחלנו לפרק את הגיר מהרכב כדי לפתוח אותו לגורמים. לא מצאנו שום דבר חריג. ביצענו ניקוי ובדיקה לחלקים שבורים. נאדא. הכל נראה תקין, הסטליטים בדפרנציאל נעים בחופשיות. מה לעזאזל תופס אותו ?

התשובה :

ציריה ימנית. לאחר שהרכבנו את הכל בחזרה, הרכבנו את הציריות. לציריה הימנית יש תושבת שמאזנת אותה והיא מחוברת לבלוק. מכיוון שעשו לי ציריות בהתאמה לגיר ולנאבות, והציריות הן עבות וחזקות יותר מהמקורי, התושבת שנמצאת על הציריה התרחקה מעט מהבלוק. כאשר חיזקנו את התושבת הזו לבלוק, עלינו על הבעיה. המוט פשוט לוחץ על הדפרנציאל וזה גורם לנעילתו. שמנו ספייסרים בין התושבת והבלוק ואז הכל הסתדר.

הורדו בוכנות, והושתלו רינגים חדשים של חברת NPR.

בשבוע הבא הרכב נגרר בחזרה לבית כדי להרכבת ראש, טיפול בחשמל, התנעה והרצה של כמה אלפי ק"מ.

אחר כך, מתחילים לעבוד על גדישה. החלפת חישוקים וצמיגים ולבסוף צביעה בצבע מיוחד.

שמוליק

• תוכן חדש...