Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה לגביי קניית ראדר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לראדר Cobra ESD 6050 במחיר 300 ש"ח, יד ראשונה עם סטנד עם תעודת המוצר (כלומר המספר הסידורי) ורציתי לשאול כמה דברים עליו...

חוקי? (רצית לדעת גם אם שוטר עוצר אותי לביקורת אם אני צריך להראות לו מסמך כל שהוא על המכשיר אם הוא חוקי וכו'...)

המחיר שווה?

סוג ישן?

סוג טוב? (+ מי שיודע קצת יותר על המכשיר אשמח לקרוא על הפונקציות שלו בעברית...)

ואשמח לדעת עוד דברים אחרים שרצוי וכדאי שאני ידע לגבי ראדרים או על הראדר הזה ספציפי...

תודה מראש לעוזרים, שחר...

פורסם

*.חוקי?: גלאי ראדר חוקי בארץ

*.המחיר שווה? : ביחס לגלאי רדאר בהחלט שווה, ביחס למחזיק ניירות זה יקר

*.סוג טוב?: לא

לסיכום: רק גלאים מסוג בל 990-970 ולוולנטיין 1 יעילים בארץ מול מצלמות, כל היתר יכולים לשמש כמחזיקי ניירות למשרד ולרכב..

בשביל גלאי טוב תצטרך לשלם יותר

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
העיקר הוא ראדר שמגיב למכמונות... (?)

וחוץ מגילוי מכמונות מה הוא עוד יכול לעשות?

המכמונות בארץ מתחלקות ל2:

1. ממל"ז: המכשיר יזהה אבל לא תספיק למנוע את הדוח

2. מולטנובה\מצלמה: המכשיר לרוב לא יגלה את המולטנובה בזמן.

בנוסף מכשירים של Cobra נוטים לצפצף ללא הפסקה.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

שלום ,

לי יש קוברה 9200 ...

המכשיר חרא !! , הוא מגלה רק ממל"ז ורק מאוחר מדי , זה אמנם נחמד להרשים את החברים שהוא מצפצף שיורים עליך ממל"ז אבל אם לא קלטת את הממל"ז בעצמך אז אחרי הצפצוף תצטרך לעצור בצד ...

מצלמות הוא לא קולט בכלל , יש לו המון , אבל המון התרעות שווא.

בקיצור , לך על הבל 970 או על משבש ,

סיני זקן אמר פעם : אין כזה דבר טוב וזול .

פורסם

מה זה ממל"ז?

לדעתי, דעתך קצת יותר מידי מופרזת כי אין מצב שהרדאר(ים) שיש למישהוא יהווה סתם קישוט למכונית... (לא?)

פורסם
מה זה ממל"ז?

לדעתי, דעתך קצת יותר מידי מופרזת כי אין מצב שהרדאר(ים) שיש למישהוא יהווה סתם קישוט למכונית... (לא?)

ממל"ז זה אקדח הלייזר הנייד המשמש את השוטרים .

אני לא אומר שכל הראדרים , אבל כל הקוברות בוודאות ...

שמע , אני לא אומר שהוא לא קולט לייזרים , הוא כן קולט ... אבל זה לא עוזר בכל מקרה...

ונגד מצלמות הוא לא עובד בכלל , בכלל .

פורסם

אז מסכנה, לא לקנות את הרדאר Cobra ESD 6050 במחיר של 300 ש"ח...

זה לא שווה... (הבנתי נכון?)

אג"ב מה טווחי הקליטה? (צפציפי לזה...)

ויש כזה דבר בראדר שהוא קולט טווחי קשר של ניידת ואז מצפצף?

פורסם
אז מסכנה, לא לקנות את הרדאר Cobra ESD 6050 במחיר של 300 ש"ח...

זה לא שווה... (הבנתי נכון?)

אג"ב מה טווחי הקליטה? (צפציפי לזה...)

עדיף לחסוך את ה - 300 ש"ח כשוחד לשוטר אחרי שתחטפו 750 דו"ח , כך לפחות חסכת 400 ש"ח .

בקיצור : שלילי חזק ! .

טווחי הקליטה : ממל"ז הוא יקלוט מרחוק , אבל לא יעזור לך אם אתה נוסע מהר.

פורסם
ברור שאם תסע מהר זה לא יעזור לך כ"כ... :)

תודה על הייעוץ...

גם ב - 125 קמ"ש זה לא יעזור ...

אני אומר שאם כבר משקיעים אז תשקיע על בל 970 או על וולנטיין , או יותר על משבש .

זה אמנם 2000 שקל לערך אבל שם אתה מקבל איזשהי תמורה ולא כמו מחזיק ניירות כדברי חברינו היקר שי .

פורסם
שלום ,

לי יש קוברה 9200 ...

המכשיר חרא !! , הוא מגלה רק ממל"ז ורק מאוחר מדי , זה אמנם נחמד להרשים את החברים שהוא מצפצף שיורים עליך ממל"ז אבל אם לא קלטת את הממל"ז בעצמך אז אחרי הצפצוף תצטרך לעצור בצד ...

לא מדוייק. לי היה מקרה: התכוונתי לעקוף איזה רכב שנסע לפניי במהירות קצת מעל מותרת, הנתיב השמאלי היה פנוי, יאללה! ואז המכשיר נתן התרעה על לייזר - פשוט שוטר "ירה" על האוטו שלפניי. אני ויתרתי על העקיפה ובכך ניצלתי מדו"ח לפחות.

מצלמות הוא לא קולט בכלל , יש לו המון , אבל המון התרעות שווא.

בקיצור , לך על הבל 970 או על משבש ,

סיני זקן אמר פעם : אין כזה דבר טוב וזול .

יש מצב שמכשיר שלך תקול/לא מתופעל נכון?

כי לי יש 9150 והוא כן מגלה מצלמות: גם ניידות וגם נייחות, כמובן אם תנאי כביש לא בעייתיים לגילוי. למשל בכביש חיפה-ת"א הישן (4) המכשיר מגלה את המצלמות הפעילות ונותן התרעה כ-100-150 מ' לפני המצלמה. תנאיים בעיתיים לגילוי זה למשל כאשר מצלמה ממוקמת אחרי הסיבוב או אחרי עליה (מצלמת כלפי ירידה).

לגבי התרעות שוא אתה צודק אבל מגזים מעט, לקוברה יש התרעות סרק, יש, אבל לא המון. ובד"כ קל להבדיל בין התרעות שוא לבין אמיתיות.

לגבי המכשיר הספציפי COBRA 6050 - לא ממליץ. מכשיר מיושן. חבל על הכסף.

לגבי גלאי רדאר (לא רדאר, כפי שצויין) אין לי המלצה ממוקדת, אבל מכשירים טובים מתומחרים החל מ-$120 עד $250, הבל המומלץ זו בחירה לא רעה. יקרים מזה - זה כבר מוגזם, אין תמורה בעבור הכסף. סה"כ גלאי זה מכשיר שמזהיר אותך ולא מגן עליך.

לגבי משבש - אין התר ליבא אותם ארצה. גם אם עוצרים אותך סתם לבדיקת רישיונות ומגלים שיש לך משבש, אזי תהיה מוכן להחרמת המכשיר ובירור ממשוך בנושא דרכי השגתו.

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

• תוכן חדש...