Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשימוש על כביש - סכנת נפשות או שאלה רפידות מתקבלות על הדעת?

[באתר כתוב RACE ONLY מחד, מאידך יש לי אפשרות להניח יד על סט במחיר מאוד מאוד אטרקטיבי]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
בשימוש על כביש - סכנת נפשות או שאלה רפידות מתקבלות על הדעת?

[באתר כתוב RACE ONLY מחד, מאידך יש לי אפשרות להניח יד על סט במחיר מאוד מאוד אטרקטיבי]

רון.

למירוצים בלבד.

אתה לא תצליח להביא אותן לטמפ' עבודה בנהיגת כביש ואפילו ג'ימקאנה, רק על מסלול מירוצים.

צפה ליכולת בלימה בינונית ודיסקים גמורים אחרי חודש-חודשיים גם אם בעת התקנת הרפידות הם חדשים לגמרי.

אלו הרפידות האהובות עלי לשימוש במיאטה.

מוטי

פורסם
למירוצים בלבד.

אתה לא תצליח להביא אותן לטמפ' עבודה בנהיגת כביש ואפילו ג'ימקאנה, רק על מסלול מירוצים.

צפה ליכולת בלימה בינונית ודיסקים גמורים אחרי חודש-חודשיים גם אם בעת התקנת הרפידות הם חדשים לגמרי.

אלו הרפידות האהובות עלי לשימוש במיאטה.

מוטי

והרי חסכת לי 40 דולרים תמימים...

רון.

נ.ב. - גם הדיסקים כנראה מודים לך

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...