Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג ברגוע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בסוף הגענו הביתה....

הסטאנג עדיין עונדת בגאון לוחיות של טקסס ואני מחזיק בתא הכפפות את רשיון הנהיגה והדרכון האמריקאים שלי. האם זה אומר שאני יכול לקחת ת'זמן ולהכין אותה לטסט ברגוע ולעשות גם איזה טיולון לפה ושם בדרך?, או שצריך כבר עכשיו להתחיל להתחרבש מול משרד הרישוי /יבוא אישי /עמדה מס' 1 אישור תנועה ל 30 יום וכו'?

יש כמובן גם ביטוח צד ג' בתוקף ומלא דלק במיכל.

מישהו פה עם מידע בדוק בנושא?

ותודה תודה תודה לאמנון רייבק הגדול :-D ובנו ערן שהחזיקו לי ת'יד כל הדרך מהקניה עד הבית.

יורם

Mustang_2007_008.jpg

"You're born at Point A. You die at Point B. Kick maximum ass in between!" - Ted Nugent :twisted:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכלל קניתי אותה לבן שלי ואני מתחיל להתאהב בה.... לא טוב...

289 + אגזוז כפול נשמעת ''ווילדע חאייעה'' ואם לא נזהרים גם שורפת צמיגים.....

"You're born at Point A. You die at Point B. Kick maximum ass in between!" - Ted Nugent :twisted:

פורסם
בכלל קניתי אותה לבן שלי ואני מתחיל להתאהב בה.... לא טוב...

289 + אגזוז כפול נשמעת ''ווילדע חאייעה'' ואם לא נזהרים גם שורפת צמיגים.....

תתחדש

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
בכלל קניתי אותה לבן שלי

טוב, אז שהבן ייתחדש.

שיהיה בשעה טובה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בא לך לאמץ?

באמת עלויות אחזקה שלי הם אפסיות,פעם ביום לחם עם חמאה. (:

יפיפיה אמיתית.

תתחדשו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יורם שלום

עד כמה שזכור לי מהקורבט שהבאתי אתה צריך לגשת קודם כל עם כל הניירת מהמכס לקבל מספר רישוי ישראלי במישרד הרישוי.

אחר כך לתאם עם חגי אסף ממשרד התחבורה לבדיקת אב טיפוס במישרד הרישוי בחולון עולה בערך 250 ש"ח.

אחר כך וגם אפשר לפני הטבעת מיספר שילדה עם אין אל הרכב, רצוי אל השילדה ליד הגלגל הקידמי ימיני.

בסוף נוסעים לטסט עם אישור מוסך לרכב מיושן ועוברים טסט.

כך בחשבון שכל מה שרשמתי נכון ללפני 4 שנים ויכול להיות שיש שינויים בברוקרטיה.

טל

• תוכן חדש...