Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי רוחמה - שבת 2/6/2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילן, אייל , אדיר וחן תורמים לנו שוב מהיכולת הטכנית הנהדרת שלהם בסרט וידאו מהראלי של אתמול -

http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=&catId=0&articleId=5818

וכמובן שגם מקומן של התמונות לא נפקד -

http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=&catID=0&articleId=5819

תהנו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
...

בקשר לשכונה, יש עוד אספקטים מאוד מעצבנים שמראים על שכונה! יותר כמו עלבון עצמי... אבל זה לא המקום להרחיב...

בברכה נדב

למרות שאני יושב מימינך בפיג'ו ואני מדבר איתך בטלפון ביום יותר פעמים מאשר עם אשתי, אפילו לי קשה להבין למה אתה מתכוון.

האם לנהג הראלי המנוסה שנסע עם הרכב שלו בפראות באזור הפיטס ?

האם לכל אותם נהגים שנהגו ללא חליפות NOMEX ?

האם לאותו נהג שהספיק לבקר באזור הראלי בשבוע שלפני הראלי ?

דובי

פורסם
למרות שאני יושב מימינך בפיג'ו ואני מדבר איתך בטלפון ביום יותר פעמים מאשר עם אשתי, אפילו לי קשה להבין למה אתה מתכוון.

האם לנהג הראלי המנוסה שנסע עם הרכב שלו בפראות באזור הפיטס ?

האם לכל אותם נהגים שנהגו ללא חליפות NOMEX ?

האם לאותו נהג שהספיק לבקר באזור הראלי בשבוע שלפני הראלי ?

דובי

נדב, גם אני מעונין, להבין למה היתכונתה .. וכן זה המקום להרחיב.

דובי, מה זאת אומרת ,נהג שהספיק לבקר באזור הראלי בשבוע שלפני הראלי?

הרי מופיע בתקנות ,שרק לנהג (מבקר) מטעם העמותה מותר לבדוק את הסטיג'.

פורסם

ערב טוב

לקח לי קצת זמן לכתוב את דעתי על האירוע בגלל עסוקים דחופים., וכך אני מסכם-

א.סימון המסלול היה סביר מאוד יחסית לאירועים קודמים .

ב.העניינים זרמו היטב ללא לחץ ותקלות ( בהחלט שינוי מבורך)

ג. המרשלים בזינוק ובסיום תפקדו היטב והורגש שינוי משמעותי בהבנת תפקידם .

ד.בכל סיום סטייג' קבלנו 2 בקבוקי מים קרים- מחווה מרעננת .

ה. נושא הסרבלים - אישית אני חושב שזה צריך להיות חובה, וזו גם מטרת האימון - לחוש כמו במירוץ רשמי !!!

ו.לוח זמנים- היה מקום לקצר ולהקדים בשעה את מועד הזינוק, כמוכן, זינוק למקצה כל שעה עגולה ללא צמצום פערים

בגלל הפורשים גרם להמתנות מיותרות ולמריחת זמן לא מוצדקת !!

ז. נסיעתו הפרועה של דני לוי בשטח הגישה לפיטס ללא תגובת הנהלת המרוץ , נתנה תחושה של חוסר משמעת.(מעניין אם זה היה

קובי כהן או ז'קי זית- מה דני לוי היה אומר ??????)

ח.מצטער על פרישתם של אילן,ג'וני,אמיר וגבי ,גם ככה לא היו יותר מידי משתתפים.

ט.נדב ,דובי ומיקי - תפסיקו להיתמם, הנושא ידוע לכל, הוגשה תלונה והיא תטופל בהתאם לחומרתה !!

לסיכום היה אימון טוב , והעיקר זה לשמור על רמה סבירה ולא לרדת ממנה - זה יהיה המבחן האמיתי !

לילה טוב

מישל

פורסם

וואוו,

סוף סוף אימון.

לדעתי היה טוב מאוד.

ראשית, היה אימון !!!!! וזה חידוש.:idea:

שנית, נשאר טעם של עוד, וזה הסימן הכי טוב שהיה טוב.

למה טוב ?

המסלול מעניין וטכני,

סימון המסלול - טוב מאוד,

האוירה באימון - רגועה של אימון,

תדריך - ברור ובהיר

חוקים - מוגדרים וברורים

אפילו את תקלות הזמנים שהיו פתרו יחסית מהר, ובאופן מקצועי (ראוי לציון!!!)

בקבוק המים .......או, עוד רבות יסופר ידובר ויאמר באשר לבקבוק המיים הקרים הקטן. זה היה בקבוק מחייה נפשות, בקבוק של מים יהודיים, נזלו כמו שמן דק, שקופים כמו חלון זכוכית מנרוסטה, ..... איזה מיים הם היו ?:evil:

באמת, השקעה קטנה שנתנה הרבה.

ניתן לשפר (...כמו תמיד) - עמדת ה"פיטס", מקום צפיה לאורחים, הגדרות נוספות של חוקים מחייבים (...כמו התדלוק), ביצוע עוד שלושה סיבובים בכיוון ההפוך ......:lol:

אני חושב ש"מועדון מרוצי ישראל" הרימו אירוע טוב מאוד - ונדרש להגיד זאת בפה מלא, בדיוק כפי שאמרנו דברים קשים כשהם לא עמדו במשימה.:snipersmi

לגבי הצלמים והכתבים, אז ככה, התמונות נהדרות, לדעתי אנו נדרשים למקום אחד בו יאוחסנו התמונות וינתן "קרדיט" לצלם שלהם. לדעתי זה יתן לכם חשיפה טובה יותר ........ועוד משהו,

קצת חבל שאנשים לא מכבדים הסטוריה, ולא מצלמים את הרכב היחידי שמתחרה מימי אשקלון העליזים ועד השנים הבאות ....

ועומד במשימה בכבוד. תנו כבוד, צלמו גם אותנו !!!:silly:

פורסם

אני רוצה להתייחס עניינית לסטייג' עצמו.

אני לא זוכר במשך הכמעט שנתיים שאני בכסא הנכון שהיה סטייג' שהוא כל כך מעניין ומאתגר לנווט.

מעבר לרישום ה-NOTES שחייב דיוק , הרגשתי ממש שאני עובד קשה בסטייג' הזה מבחינת מערובות בנעשה .

לא יותר מדי קטעים קבועים אלא שילוב של כמעט כל מה שקיים בסטייג' טוב .

שינויי כיוון וגובה בדרגות שונות , מהירות מאתגרת מצד אחד כשלצידה קטעים איטיים - בחירה נהדרת של הקטע .

דובי

פורסם

כהצעת יעול הייתי מציע כך

ישנם בני משפחה,חברים,אוהדים, שמלווים את המתחרים בנאמנות לכל אירוע,לפעמים גם מגיעים נותני חסויות או כאלה שמגלים התענינות בנושא.

על מנת לתת להם להנות יותר מאשר לשבת ב"פיטס" או באוהל הצוותים, למה לא לארגן הסעה לפני הזינוק לקטע סטייג אטרקטיבי(נאמר קפיצות או החלקות) ולתת לחבורה הזו לטעום קצת מהאדרנלין?

יעמוד שם מרשל ויודיע איזה רכב מתקרב, יכבדו את הנוכחים במים,יגמר הסטייג תחזור ההסעה ל"פיטס" ובא לציון גואל.

בהתחלה הסעה צנועה, אח"כ בתשלום סמלי, כולם יהנו

מפיקים, חומר למחשבה ובחינם;)

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

......הגדרות נוספות של חוקים מחייבים (...כמו התדלוק), ........ צלמו גם אותנו !!!:silly:

החומר המצ"ב נותן לי פתח לתגובה כללית.

1. במיוחד בתקנות המשלימות יש הוראות וחוקים שנלקחו מתוך התקנון לצורך הדגשה נוספת כולל תדלוק, תחושה שלי! המתחרים לא קוראים "בעיון" את החומר ומרפרפים בו.

2. הנושא האחר מתחבר להצעתו של דני לוי להגדיר מקום למקורבים וחברים שמגיעים לשטח בכדי שיוכלו לצפות בנקודות אטרקטיביות - רעיון מעניין וישקל לקראת האירועים הבאים - כך גם הצלמים יוכלו לצלם גם אותך עופר:wink:

בסיכום - תודה לכולם על הברכות כמו גם הערות, המאמץ היה שווה.

ברוך

פורסם

קצת חבל שאנשים לא מכבדים הסטוריה, ולא מצלמים את הרכב היחידי שמתחרה מימי אשקלון העליזים ועד השנים הבאות ....

ועומד במשימה בכבוד. תנו כבוד, צלמו גם אותנו !!!:silly:

ומה זה:

79823372.ADx1CTCl.IMG_6982.JPG

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

• תוכן חדש...