Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי רוחמה - שבת 2/6/2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובל,

תדליק מאווררים לפני שאתה מתחמם סתם.

אני לא מצדד בדני לוי. חלילה.

מה שדני עשה הוא חמור ביותר ומעיד על זלזול חוצפה ועזות מצח.

כפי שכתבתי, הטענות שהועלו נכונות ביסודן.

דני טרם הגיב, דבר שמתבקש (גם אם מדובר, במידת הצורך, להודות בטעות ולהתנצל...ולקבל עליו את העונש שיקבע הועד)

אני לא מודע לכל האירוע אלא לחשד שעלה שדני עבר עם רכבו (או בלעדיו) על המסלול לפני המרוץ.

מעבר לכך, אני עומד מאחורי הדברים שכתבתי.

אם תבדוק טוב תראה שגם לגבי בבי(ברוך לביא) כתבתי שהוא חבר ויש בינינו חילוקי דעות כמו תמיד. אז מה.

הוא חבר וכך יישאר. וכן, הוא עושה את העבודה השחורה והלא נעימה בהתנדבות ועל כך אני מעריך אותו מאוד. ויותר.

"הפה החריף של ניר לביא" לא מתהפך ב- 180 לפי הרוח.....

כשאני טועה אני מודה. כשאני כועס אני מראה. אני לא שבשבת יובל.

ויובל....."זו לא בושה להפסיד לסלבדור":wink:

המשך שבוע נעים

ניר

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה תשובות!

שי תמשיך לבעוט אתה עדין צעיר וזה בסדר! הנזק הוא בהמשך הדרך אם מממשיכים להתנהג כך, ראה קרה לשליט ברוך שאולץ בדרכי נועם לפצל בכדי לשמור את מה שבנה במשך שנים.

אני לא מתנצל לרגע על מה שכתבתי, יחד עם זאת מי שחרג ולא פעל על פי התקנון יש להעניש, לקנוס תחליטו אתם.

נמצאתי בישראל (לביקור משפחתי) במשך תקופה קצרה שבא ראיתי שמעתי ודברתי עם אנשים במרוצי ראלי ספרינט שאתם עושים ובמקום ליצור ביחד בצורה ברורה אתם נלחמים פעמים מעל ופעמים מתחת למים, לדברים יש תהודה והם מגיעים רחוק ואתם לא תתקדמו לשום מקום אם תמשיכו כך.

אני רואה שלמועדון מרוצי ישראל ולמועדונים הקשורים אליו יש אירועים, שמועות מחברים שמגיעים אלי מחברים בעמותת הנהגים אומרות שאתם שפעלתם עם מועדון מרוצי ישראל עורכים גם אירועים למה בתאריכים צמודים 13.7 ספרינט שלכם 14.7 ספרינט של עמותת הספרינט, עמותת הספרינט פרסמה את מועדי האירועים שלה מדוע אתם לא מפרסמים את ארועי עמותת הנהגים בכדי שלא יווצרו מצבים כאלו כך כולם יוכלו להנות מהרבה ארועים גם של עמותת הספרינט וגם של עמותת הנהגים זאת ולמרות שמקומות הארוע הם "סודיים".

זלמן אני מקבל את הצעתך אולי כל אלו שיושבים בנכר צריכים להפסיק לכתוב, אבל גם אתה יודע שיש לנו משהו שתמיד מחבר אותנו לכאן וכל הצעה שלך בנוגע לאלו שיושבים בחו"ל אינה תופסת גם לא לגביך, אולי הכתיבה צריכה להיות שונה ואת זה אני מקבל.

ליובל דברים שאתה כותב באתר של עמותת הנהגים נראים גם בחוץ (גם אם ממודרים) אז אולי יש לך "תחת גדול" גם אז שמור על ממלכתיות אתה מייצג דבר אחד או שניים8)

ולכל מי שנפגע ממני, צר לי!

ישראל

פורסם

ישראל שלום

1. אני ישמח להפגש, אם אתה בחו"ל תן טלפון ונדבר !

2. שתיים תן לי לנחש אתה דוברו של מועדון מירוצי ישראל

3. ידידי אין לי בעיה עם מה שמתפרסם באתר העמותה הכל אמת, שלח 360 ש"ח דמי חברלעמותה ואתה מחובר

4. זה רק לטובת ...... שהדברים ישארו שם ולא פה

5. תגיד מה מתאים לך והעביר לפה בשמחה

6. אני ישמח לשמוע מילה אחת שאינה אמת

7. צר לי שהאינטרסים של העמותה לא עולים בקנה אחד עם שאיפותיו של ברוך שליט

8. מועדון מירוצי ישראל נאמן לאינטרסים שלו וזה בסדר אבל עמותת הנהגים זה לא כבש

9. בעניין הספרינט אתה מוזמן לדבר עם אסף הדברים הוסברו לו היטב אין לי עניין להשיך בויכוח.

אני מבין שתחליט הדברים בסופו של יום לקבל מקסימום פרסום פה באתר - אם באמת היה חשוב לאדוני "הספורט "

היה מועדון מירוצי ישראל יושב עם העמותה ולא שולח SMS עם תאריך אירוע ללא שום תיאום עם העמותה.

בהצלחה עם המצגות הנפלאות פה באתר מי שמחפש אמת מוזמן להרשם לעמותת הנהגים

משה זוחמה

מסוריה

יובל מלמד

פורסם

דובי

אני מציע שתשתמש ביכולת הסגירה שלך לדיון זה

לדעתי - כאחד שלא נמצא בתחום ולא מכיר את הנפשות - הדיון הזה מזמן מיצה את עצמו והתגובות לא מוסיפות כבוד לאיש (וממילא כולם מתבצרים בעמדתם)

• תוכן חדש...