Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי רוחמה - שבת 2/6/2007

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום , בזמן שחלקכם עוד ישנתם או חזרתם מאיזו מסיבה "מועדון מרוצי ישראל" ערך אימון ראלי לחברי ה-IRDA - נהגי ונווטי הראלי בארץ, באזור קיבוץ רוחמה, אי שם באזור הקסאמים בואכה שדרות.

אתחיל מהסוף דווקא - סיימנו אחרונים והיה אחלה.

למה אחלה ?

כי להגיע לשטח הכינוס ולראות את לסלי עם חיוך על הבוקר ולראות שהשטח מסודר ואחרי זה בדיקות טכניות נעשו על הפיג'ו שלנו והכל עבר חלק.

רמי וברוך מודיעים שבשעה - 0900 אפשר לצאת לדרך ללקיחת ה-NOTES וזמן זה זמן , מגיעים לעמדת המארשלים הראשונה ואין שום צורך לחכות - יוצאים ומתחילים לרשום והמסלול משלב כמעט כל אלמנט שאפשר לחשוב עליו בראלי .

סימון המסלול מעולה ולא משאיר הרבה מקום לטעויות , מסיימים ויוצאים לבדוק את מה ששירבטנו קודם והכל עובר חלק.

חוזרים ומקבלים הודעה שב-1115 או משהו כזה יש שיחת נהגים ואפילו היא מתקיימת בזמן, במקום עם קצת צל .

1200 ומכונית ראשונה , יובל ומיקי כמובן, יוצאים לדרך , האימפרזה הלבנה טסה לה כאילו אין הבדל בין רוחמה לירדן ולפני שאנחנו מספיקים לזנק חלפו להם תשע ומשהו דקות והם כבר חזרו , משחק ילדים בשבילם.

אנחנו כבר בתוך האדומה עם שלל מדבקות הספונסרים שלנו שאולי זה המקום להודות להם - "אלטרנתיבי" ואיתי אלון כמובן , רוני משיטת "רביב" - הזיעה מתחילה לטפטף , דווקא היום המזגן לא עובד...ואנחנו בתוך חליפת הספרקו והקסדה על הראש.

אלי ותומר עם ה-106 ראלי הלבנה יוצאים בטיסה לפנינו ואנחנו 2 דקות מהזינוק , משום מה התבלבלתי ואיחרנו בזינוק אבל בסוף יוצאים לדרך.

לאחר פנייה ימנית חדה בקטע ישר עם קפיצה עקומה רואים בזוית העין סובארו הפוכה בצד והצוות בחוץ, זה קצת מוציא מריכוז ואנחנו ממשיכים במסלול המהנה שבחרו לנו.

אחרי משהו כמו אחת עשרה וחצי דקות אנחנו מסיימים, מיוזעים והשעון מגלה לנו כמה דברי אמת עצובים.

באחת אנחנו יוצאים לסבב נוסף, ה-NOTES בסדר אנחנו מעט פחות ומשפרים את הזמן רק שדב ועופר עם ה-AX עושים את זה מהר מאיתנו שלא לדבר על אלי ותומר שהורידו משקל בדרך בדמות פלסטיק אחורי של הפיג'ו ועושים זמן עוד יותר מהיר , טיסה נמוכה.

לסבב האחרון אנחנו יוצאים מתוך ידיעה שאת הזמן שאיבדנו לא נוכל להחזיר ולכן מה שנשאר זה להחזיר את הפיג'ו בשלום הביתה .

נדב מוריד עוד חצי דקה מהשעון , זה לא מספיק אבל משאיר טעם טוב ואולי של החמצה , מה היה אילו.

לא חשוב , אחרי שמזמן לא סיימנו ראלי (לא שהתחלנו הרבה ...) גם לסיים ולנסוע הביתה שלמים ותקינים זה מצויין.

יוצאים מהשטח , לא לפני שמגיעה תודה ענקית לג'יי וצוות המארשלים שהגיעו לשטח עוד לפנינו ועזבו אחרינו ועשו עבודה מדוגמת .

באיזה עוד מקום בסיום סטייג' של הרבה אבק וזיעה מקבלים ממארשל חיוך ובקבוק של מים קרים - זה היה במקום.

עוזבים את ראלי רוחמה בדרך לשגרה ובתקווה לעוד ארוע בקרוב.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

באמת היה ראלי מצויין ומאורגן להפליא, אמנם הראלי הראשון שלי בארץ (אם לא מחשיבים את תל עדשים...) אבל בהחלט לפי מצב הרוח של המארגנים היה אפשר לראות שהכל הלך כמתוכנן.

מי השיג את התוצאה הטובה ביותר בסוף?

תמונות שלי

http://picasaweb.google.com/cars.idanst

P6021247.jpg

P6021264.jpg

P6021275.jpg

P6021305.jpg

P6021292-2.jpg

P6021283.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא בדרך כלל לא מי השיג את הזמן הכי טוב אלא במה יובל ומיקי היו יותר מהירים מכולם...?

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוצאות ניתן להשיג באתר "מועדון מרוצי ישראל" בכתובת http://www.motor-sport.co.il/13298/ראלי_אימון_רוחמה

ברוך

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב.

כל הכבוד למועדון מרוצי ישראל על האירגון המצוין.

המון תודה למרשלים על תרומתם למערכת.

אין ספק שהייה זה אחד הארועים היותר טובים,

עם מסלול מענין וטריקי (משמעות הנווט בהחלט בא לידי ביטוי).

הייה נחמד לקבל את בקבוקי המים בסיום הסטיג' (הזכיר את ירדן).

בכלל הכל נראה טוב. לי הייה חסר טקס סיום או שיחת סיום על מנת

לסיים את הארוע. סיטואציה שמאפשרת לכולם להיתכנס ולהודות למרשלים

ולמארגנים בפומבי, כי כשמגיע אז מגיע.

קבוצת - סובארו/ איתורן / פז שמנים וכימקלים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:mm_yeah:ברצוני לברך את מארגני האירוע רמי,ברוך,וכל הצוות שמסייע להם.

לא אכביר במילים אך אדגיש שלראות את התפתחות האירועים מרמה של שכונה לרמה שלא מביישת מארגנים מקצועיים זה פשוט מרנין.אהבתי!

לעומת זאת לראות את חלק מעמיתיי הנהגים נוהגים ללא שום אמצעי מיגון אישיים מינימלים, זה פשוט חוסר אחריות ,לא מכובד ולא מכבד.

אני מצפה שבמירוץ הבא מישהו ייקח אחריות לנושא הבטיחות (מארגנים זו אחריותכם)

אסור להתגרות במזל.

בהצלחה

דני לוי

מירוצי מכוניות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי לפחות, האחריות על הבטיחות היא בידי הנהגים לא פחות אם לא יותר מאשר האמרגנים.

בקשר לשכונה, יש עוד אספקטים מאוד מעצבנים שמראים על שכונה! יותר כמו עלבון עצמי... אבל זה לא המקום להרחיב...

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד לאלי ותומר!

תוצאה מעולה יישר כח!

תודה למועדון מירוצי ישראל על האימון היה רמה מעל,ולצערי לא יצא לי לזכות בבקבוק מים כמו שאר

הנהגים שסיימו את הסטייג.

סך הכל הייתה אווירה טובה ,סדר ואחלה ארגון

צוות גמליאל

קבוצת ראלי גמליאל GRT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאנשי רוחמה לא ימכרו לכם לוקשים , לא מגיעים לשם קאסמים ( אבל את הפיצויים הם יודעים לדרוש כמו גדולים! ).

למה אתם לא מדרימים לאזור בארי?

אולי אתם לא מכירים אבל השטחים שם פי כמה יותר טובים מאזור רוחמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה ענקית ל"מועדון המרשלים הישראלי" ולכל צוות המרשלים והבקרים שנתנו מזמנם והקדישו שעות רבות בחום ובאבק ב"ראלי אימון רוחמה" והניחו אבן נוספת לקידומו של הספורט המוטורי בישראל תודה מאיתנו חברי "מועדון מרוצי ישראל".

רמי לימון יו"ר

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...