Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי מותקנת מערכת של KENWOOD ,והיא תמיד פועלת, גם כשאני מוציא את המפתח מהסוויטץ'. מה אני צריך לעשות בכדי שהמערכת תיכבה לבד ברגע שאני אוציא את המפתח מהסוויטץ?

תודה,

תמיר.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

יש לך כבל אדום שיוצא מהHU הוא כניראה מחובר ישירות למצבר יחד עם הצהוב.

אז אתה צריך לחבר אותו לכבל remote של הסוויץ.

אני לא ממש זוכר איזה צבע זה יכול להיות שזה לבן.

אין חתימה!!

פורסם

לא לremote של הסוויץ' , לסוויץ' אין remote

יש לאתר ולחבר ליציאת ACC ואם אין ACC אז לפקודת סוויץ' רגילה והצבע איננו קבוע מאוטו לאוטו.

ברוב רובם המוחלט של המכוניות ובכל החדשות או אף החדישות מהשנים האחרונות, ואם לא בוצע שינוי/נזק/קצר וכו.. אמור להיות חוט ייעודי כזה בצמה המקורית שמגיעה למקום התקנת הרדיו ומיועדת להתחבר לצמה של הרדיו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני מזל טוב על המינוי החדש =)

ואני חושב שמה שהוא אמר יעזור מאוד יש גם שרשור שנפתח לא מזמן על זה, פשוט חפש אותו .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...