Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC ראלי אקרופוליס - השרשור הרשמי

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתמול החל ראלי אקרופוליס ביוון, אחד ממרוצי הראלי העתיקים והותיקים באירופה , עוד מהימים שלא היתה אליפות עולם אלא רק אליפות אירופה.

לפני הרבה שנים, כשעל חלק מהגולשים בפורום הזה אפילו לא חשבו היה כבר צוות ישראלי שהתחרה שם -

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=131099

גם רמי שוכטוביץ, עם המיצובישי הספיק להיות שם .

כרגיל, הקטע של אתמול הוקדש לטובת הקהל עם סופר-ספיישל של 3 ק"מ.

מיקו הירבונן סיים אותו ראשון לפני מרקוס גרונהולם, שני נהגי הפורד ואחריהם לואב, סולברג וסורדו , כולם מפרידה רק חצי שנייה.

הראלי הקודם סיפק לנו טעות נדירה של הצרפתי שאיפשרה למרקוס גרונהולם את הנצחון וכעת ביוון בוודאי ירצה סבסטיאן לואב לתקן את הטעות הזו, מה שאמור ליצור לנו הרבה עניין.

ראלי אקרופוליס ידוע בעפר הקשה שלו ובשבירת המכוניות, יחסית למרוצי ראלי אחרים באירופה ולאחר הוצאת קפריסין וטורקיה מה-WRC השנה הוא היחידי שנותר בסגנון הזה בחלק הקרוב אלינו של היבשת.

עדכונים LIVE כרגיל ב- WWW.RALLY-LIVE.COM וגם פה.

תהנו

דובי

1.jpg

2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פתיחה מהוססת של לואב

בהמשך נדע אם זה זמני או עדיין כשלון סרדינייה נותן את אותותיו באלוף.

גרונהולם ממשיך את המומנטום מסרדינייה, נישא על גל ההצלחה (זמני?) ,בהמשך היום נחכים.

ללא ספק שכל הלחץ הוא על לואב.

מירוצי מכוניות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקום אחר בפורטוגל, במירוץ הבאחה אנו מוצאים שני נהגי ראלי ב"דימוס" קולין מקריי בניסן, וקרלוס סיינז בטוארג, מתקוטטים בסטייג ראשון

וקוטפים את המקומות הראשונים, סיינז,מקריי.

ללא ספק ששני הדמויות האלה חסרות באקרופוליס.

מירוצי מכוניות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמתם לב שהירבונן תמיד מנצח ב-SSS-ים? טוב, לא תמיד, אבל הוא כובש המון איצטדיונים וכדומה. לדוגמה בראלי ארגנטינה בו הוא ניצח באיצטדיון אחד, כולם טסו כמה מאות ק"מ איחרו והפסידו את כל היום, אבל בסופו - הוא שוב ניצח באיצטדיון השני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

SS-2 היה שייך כולו למרקוס גרונהולם שלואב במפתיע לוקח אותו בזהירות וממוקם רק שביעי.

SS-3 היה כבר סיפור אחר לגמרי כאשר אטקינסון של סובארו הצליח לנצח אותו וגם לעלות לראש הדרוג לפני גרונהולם וסולברג.

צמד כחול בשלישייה הראשונה.

SS-4 וכנראה שאטקינסון אכל הרבה חריף אתמול כי הוא מנצח שוב , סולברג מסיים שלישי את הסטייג' ומטפס למיקות השני הכללי, האם קורה פה משהו לא צפוי ?

גרונהולם ולואב מסיימים את הקטע מאחור .

SS-5 מתקיים כרגע וכבר ניתן לראות שסולברג סיים יותר מהיר מלואב בכמעט שנייה וחצי , מחכים עדיין לאטקינסון .

סובארו, לפחות כרגע מאותתים חזק על שינוי ואולי כל העבודה הקשה משתלמת .

diapo_004.jpg

דובי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סולברג הוא זה שמנצח את הסטייג' החמישי ומצמצם את ההפרש לאטקינסון לכדי פחות מארבע שניות .

עכשיו סובארו יכולים לצאת להפסקת צהריים בראש רגוע , הספגטי שלהם בטוח יהיה טעים.

diapo_023.jpg

דובי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקום אחר בפורטוגל, במירוץ הבאחה אנו מוצאים שני נהגי ראלי ב"דימוס" קולין מקריי בניסן, וקרלוס סיינז בטוארג, מתקוטטים בסטייג ראשון

וקוטפים את המקומות הראשונים, סיינז,מקריי.

ללא ספק ששני הדמויות האלה חסרות באקרופוליס.

דני

אין ספק שהם חסרים אבל יש רק בעיה אחת .

אין כיום מספיק מכוניות תחרויות בכדי שיהיה להם מקום , וזאת בהנחה שהם בכלל רוצים את זה .

שניהם הוכיחו גם אחרי פרישתם, כאשר חזרו לראלי אחד או יותר כי הם תחרותיים ןמסוגלים לתת פייט טוב.

המחסור החמור ביצרנים וקבוצות צמרת גורם לחוסר אטרקטיביות כרגע.

פורד אמנם מתחרים עם 2 קבוצות אבל סיטרואן וסובארו רק עם אחת וזה רק 8 מכוניות בצמרת הרשימה .

אולי כשסוזוקי יכנסו ומיצובישי יחזרו יהיה יותר עניין , כי עדיין יש להם מה למכור.

אסור לשכוח שההצלחה של סיינז בראלי-רייד לא מיקרית והוא הספיק לנצח גם קטעים בדאקאר השנה.

מקריי...למרות הערכתי הרבה אליו , לדעתי הוא לא ישרוד את הרייד הזה , הוא עוד לא עשה סוויץ' מלא במוח , והלוואי ואני טועה...:lol:

sainz-dakar-z-02_120107.jpg

דובי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עמדת תקיפה מצויינת ללואב בתום יום התחרות הראשון

לואב קוטף את הנצחון בסטייג 8 ומצמצם את הפער ל9 שניות ממרקוס

מחר נדע אם האלוף התאושש סופית מהכשלון מסרדינייה.

אינני אוהב להמר, אבל אני מריח טקטיקה במירוץ הזה

שבת שלום

מירוצי מכוניות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התאוששות לא היתה ללואב ואת היום השלישי הוא בילה בשמירה על המקום השני ועל האוטו, אחרי שסבל משני פנצ'רים בסטייג' אחד.

הפער בינו לביין גרונהולם בטבלה גדל ל-9 נקודות גדולות ולצמצם את הפער הזה יהיה קשה.

זה אכן הופך את העונה למותחת ומעניינת (למרות שאני מעדיף אותה מעניינת כשלואב מוביל).

מכל זה מסתבר שגם בעורקים של לואב זורם דם אדום כשל שאר האדם....:-(

כבוד לגרונהולם על ההובלה החד משמעית וסוף כל סוף רואים גם את סולברג ברקע ובגדול.

מקווה שהעולם יחזור לסידרו בגרמניה (כי בפינלנד זה על סף הבלתי אפשרי) ושלואב יחזור לצבור נצחונות.

כבר לא יכול לחכות

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לסלי, אני ממש לא מסכים

פרישה אחת של גרונהולם בליווי ניצחון של לואב - והכל חוזר להיות מותח.

פער של 9 נק' הוא לא משמעותי.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע, עכשיו זה לא מותח? סוף סוף רואים סדקים בחומה אצל לואב, וגרונהולם אפילו מוביל קצת. יש לי תחושה שיהיו קרבות עזים עד סוף העונה. גרונהולם רוצה מאוד לפרוש עם אליפות, ולואב רוצה מאוד להשוות את השיא של מאקינן. בינתיים רק נראה כי פורד הולכת לקחת עוד אליפות בכל מקרה, תודות להירבונן המאוד קונסיסטנטי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי ניצחון השנה יעודד את פורד להשיק גרסא חמה לפוקוס כדוגמת האימפרזה WRX והאיבו למינהם... אולי גם יכנסו לקבוצה N4 אמן אמן...

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה קרה לסובארו שהם ירדו משני המקומות הראשונים? (לא עקבתי לצערי)

ונדב , יש גירסה חמה לפוקוס רק לא בארצנו המוגבלת (היא היתה בTOP GEAR ) לא זוכר את שמה ואני לא חושב שהיא 4 על 4

:wink:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן אישי נראה לי שלואב מנוצח רק עקב כשלים טכנים או תאונות, כאשר המכונית מתפקדת (ללא פנצרים), או אז כמעט אין מי שיכול לעמוד בקצב של הצרפתי.

לואב כנראה מעט מעורער מהתאונה והפרישה הקודמת, בונה לעצמו את הביטחון מחדש, ומקום שני עם שני פנצרים בדרך זו התחלה לא רעה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...