Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב

יש לי וכמו לכולם רכב את ה4 חורים או יותר של הדיבורית של הפאלפון הישן על הדאשבורד

זה ממש מפריע לי

ורציתי לשאול איך אפשר לתקן אותם או למלא את החורים בחומר ואיפה

ואיזה סוג צבע אפשר לעשות תיקון לדאשבורד

תודה מראש

פורסם

השאלה האם הדשבורד שלך פלסטיק קשיח או גמיש כזה-- רך כמעה.,לחיץ.

אם קשיח מאוד, ניתן לבצע צלקות בעזרת מלחם ופלסטיק נוסף כמו מחבקי פלסטיק, ואז השאלה האם הדשבורד שחור. בכל מקרה לא כדאי למי שלא מנוסה, או פשוט להכניס ברגים / להבריגם לתוך החורים.

אם גמיש , רק להכניס ברגים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תלוי עד כמה אתה מוכן להשקיע בתיקון.

בסכום של כ- 300 ש"ח (פלוס מינוס אל תתפוס אותי על המילה) יתקנו לך את החורים ב"אוטופיקס" ו- (כמעט) יעלימו אותם לחלוטין.

אם אתה לא מוכן להשקיע את הסכום - נהג לפי עצתו של דני.

פורסם

גם אצלי ברכב יש חורים על הדשבורד מדיבורית קודמת שהיתה מותקנת. באסה שבזמנו עוד לא הומצאה "אוזניית הבלוטוט'" שהיתה יכול למנוע את כל זה :)

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

ראש העין

יש לי אפלאוס 93

הוא לא ממש קשיח אבל גם לא ספוקי

יש איזה שהוא מילוי כמו סיליקון או משהוא בסגנון הזה שאפשר למלא??

תודה מראש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
גם אצלי ברכב יש חורים על הדשבורד מדיבורית קודמת שהיתה מותקנת. באסה שבזמנו עוד לא הומצאה "אוזניית הבלוטוט'" שהיתה יכול למנוע את כל זה :)

הבעיה היא לא אוזניית בלוטוט אלא אנשים שבזמנו התקמצנו על 80 שקל להתקנת פלח מתכת לעריסת הדיבורית והעדיפו שיקדחו חורים בדשבורד.

פורסם
הבעיה היא לא אוזניית בלוטוט אלא אנשים שבזמנו התקמצנו על 80 שקל להתקנת פלח מתכת לעריסת הדיבורית והעדיפו שיקדחו חורים בדשבורד.

ככה זה היה באותם הזמנים שאנשים פשוט לא ריחמו על המכונית ...

• תוכן חדש...