Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה - איך הגעת למסקנה שאין SP9000 יותר ?

אולי במידה שלך , אבל הם בהחלט עדיין מיוצרים (נכון לתאריך צמיגים של לפני 3 חודשים) ומיובאים בסחורה טרייה.

אולי למידה שלך אין יותר?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אכן 15\45\195.

סביר להניח שיש איזשהוא הבדל, אבל לאותו הצמיג, אנטון רצו 450. והמחיר כולל הכל. אם לא הייתי קונה לפני שרוני המליץ לי על ממציא הגלגל, הייתי הולך אליו. אני יודע להעריך עבודה טובה יותר ממחיר (ואני גר בכפ"ס :p), לא שצמיג ישיר לא עשו את העבודה לשביעות רצוני.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
.

4. מודע לקיומם של טויו פרוקסס , אבל לא מצליח למצוא באף מקום.

.

:shock: אני מכיר לפחות 4 אנשיםכולל אותי עם מידות דומות לשלך שרכשו מהיבואן בחודש האחרון במחיר מעולה

שלח ה"פ אם אתה מעוניין

פורסם
אייל בנוסף לרשימת הצמיגים שציינת, אתה יכול להוסיף לרשימה גם גודייר אקסלנס, 400 ומשהו לצמיג.

אפשר לשאול איפה מוכרים גודייר אקסלנס במחיר הזה? (גם אני מחפש צמיגים באותה המידה)

פורסם

גודייר אקסלנס במידה שלנו הולך אצל אנטון ב600 ש"ח ליחידה במקרה הטוב.

אולי זה 499 לפני מע"מ :)

גודייר אקסלנס הוא גם לא כזה צמיג עוצר נשימה, בהשוואה ל NCT5 למשל.

נשלחה הודעה פרטית בנוגע לפרוקסס.

מקווה שהיבואן לא ממוקם ביוטבתה או משהו :) - שמתי לב שיבואני צמיגים מתמקמים במקומות מוזרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מנסיון אישי על האקסלנס:

++ צמיג מעולה, בעל אחיזה טובה על יבש ורטוב כאחד, שקט.

-- נגמר מהר יחסית (TW 240-280,לא זוכר בדיוק), למרות האחיזה הטובה הוא לא משתווה לצמיגים דביקים יותר כמו הגודייר

איגל אף1 או הדאנלופ ספורט-מאקס, יקר-ניתן להשיג צמיגים טובים יותר באותו המחיר.

מתן.

פורסם

את הטויו אפשר להשיג בפ"ת באיזור ה 500 שקל לצמיג (זה המחיר שאני שילמתי אבל למידה 195\45 R16)

במידה ואתה רוצה כתובת שלח ה"פ...

פורסם

אני יודע שה T1R מיוצר וקיים בארץ בוודאות ב 205X45X16...

איך הוא בהשוואה ל SP9000 או ה F1, אגב?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נכון, במידה שציינת הוא קיים.

במידה שלי הוא לא מיובא. דיברתי עם היבואן בארץ והוא סיפר שהייבוא נפסק לפני שנה וחצי בערך , וכשהוא חודש , אז הפסיקו להביא את המידה הזאת.

בקצב הזה אני אקנה רביעיית קומהו אקסטה ב1300 ש"ח אצל אנטון וזהו... :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הקומהו אקסטה לפי מה שידוע לי הם ברמה קצת פחות טובה משאר החלופות, לא?

חוצמזה - למה לחסוך על צמיגים?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אייל הצעה שלי... תחשוב בכיוון של HANKOOK מסידרת ה-VENTUS הספורטיבית. נותנים תמורה מעולה למחיר וגם נשאר כסף בצד לקניות נוספות.

אני ממש מרוצה מהצמיגים (כבעל רבעייה של T1S לשעבר).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...