Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים, אתם מבלבלים

היוקאהמה S.DRIVE לא קשור

ממש לא מסכים. אתה מוזמן לבוא לעשות סיבוב על האוטו שלי עם ה-S-DRIVE - האחיזה מצוינת. גם אותי הפתיע ה-TW 300 אבל העובדות בשטח מדברות - האחיזה יותר טובה משל המישלין PE2 שהיו לי קודם. הצמיגים מחליפים (בגדול) את ה-AVS ES100 שהוא ב-UH ואמורים להיות עדיפים על ה-A539 שגם היה בקטגוריה הזו, למיטב זכרוני.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פאוורוטי - שטויות במיץ!

הSP9000 הוא אחד הצמיגים היותר טובים ברטוב שנהגתי עליהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ממש לא מסכים. אתה מוזמן לבוא לעשות סיבוב על האוטו שלי עם ה-S-DRIVE - האחיזה מצוינת. גם אותי הפתיע ה-TW 300 אבל העובדות בשטח מדברות - האחיזה יותר טובה משל המישלין PE2 שהיו לי קודם. הצמיגים מחליפים (בגדול) את ה-AVS ES100 שהוא ב-UH ואמורים להיות עדיפים על ה-A539 שגם היה בקטגוריה הזו, למיטב זכרוני.

רוני

רוני,

בתור אחד שהתנסה על ה- S.DRIVE, אם תוכל להתייחס גם לנקודות הבאות:

1. כתבת שהאחיזה מצויינת. גם ברטוב ?

2. מבחינת נוחות נסיעה - ראיתי באתר של יוקוהאמה שהם קיבלו 4 מתוך 6 כוכבים בסעיף comfort. עד כמה באמת הנסיעה הופכת לנוקשה יותר בגללם ? (לעומת המישלין שהיו לך קודם, למשל).

תודה.

פורסם

רוני

אני זמין לסיבוב מתי שתרצה

תקבל סיבוב תמורה על P_ZERO ROSSO עם TW220

ה 539 מניסיוני הוא זבאלה חסרת תקנה וחסרת יכולת איזון (מושך לצד מסויים ללא סיבה - תופעה ששמעתי מעוד כמה חברים) והוא כבר לא מיוצר עד כמה שאני יודע

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

גם אני מחפש צמיגים במידה 195/50/16, ולא מוצא הרבה מבחר במידה הזו, התמקדתי בטויו אבל לא מצאתי במידה הנ"ל, כנ"ל גם SP9000, הציעו לי יוקוהמה ADVAN ב-570 ש"ח לצמיג, האם צמיג זה מומלץ?

פורסם

ADVAN זו סידרה של צמיגים, חלקם מעולים, חלקם סתם צמיגים, איזה דגם של הADVAN ?

"מוות לשיעמום"

פורסם
רוני,

בתור אחד שהתנסה על ה- S.DRIVE, אם תוכל להתייחס גם לנקודות הבאות:

1. כתבת שהאחיזה מצויינת. גם ברטוב ?

2. מבחינת נוחות נסיעה - ראיתי באתר של יוקוהאמה שהם קיבלו 4 מתוך 6 כוכבים בסעיף comfort. עד כמה באמת הנסיעה הופכת לנוקשה יותר בגללם ? (לעומת המישלין שהיו לך קודם, למשל).

תודה.

1. לא יודע אם שמת לב, אבל די צחיח לאחרונה בחוץ :wink: ברגע שיחזור הגשם תהיה לי אפשרות להרגיש אותם על רטוב.

2. אני לא מרגיש הבדל בנוחות ביחס למישלין. הם גם יותר שקטים באופן כללי, ורק לפעמים אני שומע מעין הדהוד שלא היה קודם. בגדול - שום דבר קיצוני. שים לב רק שהאוטו שלי לא נוח באופן כללי, כך שאולי במכוניות נוחות ההבדלים יהיו מוחשיים יותר (לכאן או לכאן).

רוני

אני זמין לסיבוב מתי שתרצה

תקבל סיבוב תמורה על P_ZERO ROSSO עם TW220

ה 539 מניסיוני הוא זבאלה חסרת תקנה וחסרת יכולת איזון (מושך לצד מסויים ללא סיבה - תופעה ששמעתי מעוד כמה חברים) והוא כבר לא מיוצר עד כמה שאני יודע

לא שמעתי על צמיג שתמיד מושך לצד מסויים. אולי הרכבים הללו צריכים איזון גלגלים/כיוון פרונט. בכל מקרה, היו לי A539 במידה קטנה יחסית (185/55R14) והייתי מרוצה מהם. הוא אכן לא מיוצר - המחליף שלו הוא ה-C.DRIVE למיטב ידיעתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, ה-A539 עדיין מיוצר.

בעיקרון, ה-C Drive אמור להחליף אותו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ה S-DRIVE מדורגים באתר 1010TIRES.COM כ HP בלבד. במחיר שלהם אפשר לחפש אלטרנטיבה עם יותר אחיזה ובמחיר זהה.

*הערה* אין לי נסיון עם הצמיג הזה אבל שקלתי לקנות אותו, לבסוף הוא ירד מהפרק.. בתוספת מחיר לא גדולה אני יכול לקנות את הטויו החדשים, הבעיה היא רק להשיג את המידה, 195/55/15.

פורסם

איזה טויו חדשים?

אני מנסה למצוא דרכים להשיג את ה T1R במידה שלי. וזה לאחר שפסלתי את הפרוקסס 4 והS.drive - בעיקר מחוסר מידע עליהם ועקב נתונים פושרים על הנייר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, עשית פרויקט מצמיגים

תגיד, איזה מידה אתה 205/55-16 ?

אם כן, קח 2400 במזומן, תעשה סיבוב ובחר אחד מהמומלצים שדובר עליהם.

אם תרצה, אני אעשה סבב טלפונים ואמצא לך סט טרי תוך יום

ליאור

ניסיון אחרון, רוצה עזרה ?

"מוות לשיעמום"

פורסם
רוני, ה-A539 עדיין מיוצר.

בעיקרון, ה-C Drive אמור להחליף אותו.

למיטב ידיעתי לא מיוצר - אולי נשארו עוד סטים, אבל לא עושים חדשים (ואם כן - אז לא לעוד הרבה זמן).

באשר ל-1010tires - ראיתי וגם אותי זה הפתיע. עם זאת אני דבק בעמדתי שבפירוש מדובר בצמיגים ברמה של ULTRA HIGH.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
איזה טויו חדשים?

אני מנסה למצוא דרכים להשיג את ה T1R במידה שלי. וזה לאחר שפסלתי את הפרוקסס 4 והS.drive - בעיקר מחוסר מידע עליהם ועקב נתונים פושרים על הנייר.

T1R. הבעיה היא שמצאתי אותם ב205/55/15 ואני צריך 195/55/15. אני גם נעול על פנצ'ריה אחת משום שהיא מוכנה לזכות אותי על הצמיגים הנוכחיים (חדשים - 4,000 ק"מ). מי היבואן שלהם?

פורסם

ליאור, תודה (פעמיים) על הצעת העזרה. אני מעדיף למצות קודם צמיגים בתקציב נמוך יותר כגון אלו שהזכרתי במהלך השרשור.

להערכתי הסט הראשון יישרף גם ככה מהר , מכיוון שאני בתהליכי למידת המגבלות של הרכב....

(למשל : קונטי ספורט 2 ב400 עד 450 ליחידה אותם אני מחפש טריים ובדירוג V)

אני גם לא מאוד ממהר מכיוון שאין על הרכב צמיגים גמורים, אלא כל עוונם הוא שהם צמיגים לא ספורטיביים. (אפילו זוג הגודייר מתוכם חדש לחלוטין)

אגב, אם יש פנצ'ריה שמזכה על צמיגים כמעט חדשים, אשמח לקבל עליה פרטים.

יש לי זוג חדש עם תעודות שעולה לא מעט כסף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רק מוסיף- הרכב שלי נועל את ה-A539 והאחיזה מצויינת לטעמי.

הם עכשיו בסוף חייהם, אבל בהתייחס לתנאים הלא קלים שהם עברו (כולל קורס במסלולים) הם היו לשביעות רצוני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...