Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בFORMAT למחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים המחשב שלי קורס והפיתרון היחיד שנראה זה לנקות אותו ולהתקין מחדש את כל הדרייברים

יש לי מערכת הפעלה XP HOME EDITION וחבר אמר לי שאם אני מתקין את הדיסק בשנית הוא כבר ימחק לי את הכל והכל הסתדר אבל כמובן שזה לא קרה

אז אם מישהו יכול לכתוב לי איך לפרמט את המחשב זה יעזור כי אני מנסה לאתחל את הכונן דרך הWINDOWS והוא לא נותן

תודה

גלעד מירון

פורסם

אתה צריך דיסק התקנה של WINDOWS. ברגע שיש לך אתה צריך לאתחל את המחשב באמצעות הדיסק ואז כשתעלה תוכנת ההתקנה של WINDOWS תוכל לפרמט את ההארדיסק שלך. אם המחשב שלך לא מאתחל מהדיסק אפשר לכוון זאת דרך הBIOS.

לאחר הפרמוט מומלץ מאוד לחלק את ההארדיסק לשני פרטישנים - אחד בגודל 10 ג'יגה שעליו יותקנו WINDOWS וכל התוכנות. הפרטישן השני גודלו יהיה מה שנשאר והוא ישמש לכל הקבצים הזמניים (סרטים, תמונות, MP3, פורנו וכדומה).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תעשה לך בבוט יש לך FDISK של הXP והוא נוח יחסית ולא מסובך..............

רק תעשה טובה ואל תשים HOME EDITION

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא מסכים עם החלוקה של 10 ג'יגה.

בימינו כשהווינדוס תופס 2-4 ג'יגה ואופיס עוד 2, זה לא מספיק.

15-20 ג'יגה בC לפחות.

ובאופן כללי ממליץ להגביל כוננים ל60 ג'יגה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מנסה לאתחל את הכונן דרך הWINDOWS והוא לא נותן

תודה

גלעד מירון

אתה צריך דיסק של XP ,תדליק את המחשב והוא צריך לכתוב לך"press any key to boot from CD"

אם הוא לא כתב - גש לBIOS ע"י מקש DEL או F2 בזמן העלייה הראשונה של המחשב(איפה שהוא סןפר את הזכרונות ומראה לך את הכוננים)-->לך לתפריט BOOT ושים את הCD שלך ראשון.

אם הרצת והכל תקין אתה צריך להיות במסך כחול עם התחלת התקנה של windows - תוודא שאתה לא מתקן(repair)אלא מתחיל הכל מההתחלה...

כמו כן תוודא שיש לך דרייברים של כל מה שאתה צריך,ניתן להוריד היום הכל מהאינטרנט ולשים על DISKON KEY או על partition אחר.

פורסם
לא מסכים עם החלוקה של 10 ג'יגה.

בימינו כשהווינדוס תופס 2-4 ג'יגה ואופיס עוד 2, זה לא מספיק.

15-20 ג'יגה בC לפחות.

ובאופן כללי ממליץ להגביל כוננים ל60 ג'יגה.

צודק, טעות שלי. התכוונתי 20 גיגה - ככה זה גם אצלי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

רגע, לפי הסדר וגם יש אפשרויות אחרות

1. קודם כל מאוד מאוד כדאי לגבות כל מדיע חשוב שיש לך כרגע בכונן- בין אם על דיסקים, בין אם על הרדיסק אחר, בין אם דרך יצירת פרטישן חדש עם תוכנות יעודיות (כמו partition magic). כמו כן גבה מידע חשוב כמו ססמאות (בייחוד ססמת גישה ושם משתמש לאינטרנט! בלי אינטרנט מאוד לא נוח להתקין מחשב). הדרך הפשוטה ביותר- מי היה מאמין- כתוב על פתק!

2. דבר שני, אתה בכלל לא חייב לפרמט- יש מערכות הפעלה ניידות (לא קוראים לזה ככה, אבל זה תיאור ברור יותר) שיודעות לגשת לNTFS ולעקוף את הוינדוס. אתה מתקין אחת כזו על דיסק (צור קשר בה"פ לעוד פרטים ועזרה), מאתחל את המחשב דרכה, מוחק את כל התיקיות של הוינדוס ורק אותן וככה משאיר את שאר המידע במקומו (חבל לאבד מליוני MP3 לנצח...).

3. בשלב ההתקנה מחדש אכן חשוב מאוד להגדיר פרטישן לווינדוס ופרטישן לשאר (או יותר, תלוי בגודל הכונן שלך). ככה גם יהיה לך קל יותר לטפל בתקלות וינדוס והתקנות מחדש בעתיד וגם יהיה סדר.

4. נסה להשיג את גרסת ה-XP Professional, ה-Home די קקי

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

אני לא עושה פורמט בכלל.

כשאני מגיע לאשף ההתקנה הראשוני אני מוחק את המחיצה כולה ויוצר חדשה במקומה.

כמובן שאחרי זה צריך לפרמט אותה אבל ככה ההליך יותר מהיר.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

תודה לכולם הצלחתי לפרמט דרך הBIOS בסוף כמו שייעצתם לי והחלפתי את המערכת הפעלה לXP Professionalגם יצרתי 2 כוננים C,D (קודם לא היתה הפרדה הכל היה על C) והקצתי 25G לC ונכון לעכשיו הכל עובד מצויין אז שוב פעם תודה רבה על העזרה

גלעד מירון

• תוכן חדש...