Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיאט פונטו 95.

ונהיה לי חור ברדיאטור של המזגן וכל בגז שלו התנדף, לאחר מכן הלעתי לחשמלאי שריתך לי את הרדיאטור ומילא גז.

ומאז המזגן לא מקרר טוב, וככל שהמהירות עולה כך הקירור משתפר.

למשל כשנסעתי בכביש 6 המזגן ממש קירר.

 

הוא אומר שהוא יעשה ניקוי בלחץ אוויר של שרדיאטור.

מה עוד יכולה להיות בעיה.

 

(כמובן שלפני דליפת הגז המזגן עבד בצורה מצוינת.

 

ואם כרגע אני מפעיל את המזגן זה יכול לגרום נזק למדחס?

 

תודה רבה!!!

פורסם

צריך לבדוק שכמות הגז במע' המזגן הנה נכונה, לא פחות מדי ולא יותר מדי.

יש לבדוק את לחצי המע' ואז ניתן להתחיל ולדעת מה הבעיה.

כמו כן יש חשיבות לבדיקת מאורר רדיאטור ומאורר מעבה (מאורר רדיאטור משותף במזגן מקורי) אם הם פועלים נכון ואם כוון סבובם נכון. אם הוא לא יצליח לאתר ולתקן הבעיה אז צריך יהיה לפנות למזגניסט רכב מקצועי וטוב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לגבי עלויות,

מחיר הריתוך 30 ש"ח, הריתוך נעשה כאשר הרדיאטור עדיין מורכב מכיוון שהחור היה בחלק העליון שלו כתוצאה משפשוש באיזשהו גומי שהיה שם.

 

לגבי מילוי הגז מכיוון שהמזגן לא סודר כמו שצריך לא שילמתי לא על כך.

 

ולגבי מצב המזגן, הוא הוציא את הגז עשה נקיון לרדיאטור בלחץ אוויר ושם גז חדש, כרגע המזגן עובד משמעותית טוב יותר אבל עדיין לא לגמרי.

למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה?(המאוורים עובדים כמו שצריך לכיוון הנכון)

או שפשוט צריך ללכת למישהו מומחה יותר? ואם כן, מה בערך אמורה להיות העלות? ואיפה יש באיזור אור יהודה או ראשון?

 

תודה רבה!!!

×
×
  • תוכן חדש...