Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית קטנה עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עקב הרחבת המשפחה אני מחפש להחליף את הרנו קליאו B שלי ברכב קצת יותר גדול. חשוב לי בעיקר אמינות, בטיחות ושתהיה חסכונית לאחזקה. אני מעדיף כמובן רכב כמה שיותר חדש במגבלות התקציב.

בדקתי במחירון והרכב החדש ביותר המתאים הוא קאיה ריו מ-2004. מ-2003 אפשר להוסיף גם את הסיטרואן קסארה וקאיה מנטור ורק אם אני יורד בשנתון ל-2002 מגיעות יונדאי אקסנט, סוזוקי בלנו, סיאט טולדו, אופל אסטרה ופג'ו 306. בגלל בעיות אמינות אמרו לי להתרחק מהקאיה ריו, וכך גם מהסיטרואן קסארה. קאיה מנטור ופג'ו 306 לא כ"כ נמצאים בשוק, ועל היונדאי אקסנט אמרו לי שהוא עגלה ושותה דלק.

מה דעתכם? מה מומלץ (אם יש אופציות שלא לקחתי בחשבון)?

פורסם

זה די ברור שאם אתה בוחר את הרכב ה "חדש" ביותר בגבול תקציב מסויים אתה תקבל את הרכבים הבעייתיים ביותר. מכאן נגזר המחירון שלהם.

לך על יפני פופולרי - זה אולי יהיה רכב ישן יותר, אבל אמין יותר, ושומר ערך הרבה יותר.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הי,

מהאופציות שהעלתה אתה דווקא הבלנו יכולה להיות אופציה מעניינת. היא מאוד זריזה, נחשבת לאמינה, די חסכונית ולא פחות חשוב- סחירה. בדגם זה ישנה אפשרות גם למצוא ידיים ראשונות וק"מ נמוך. בדוק ביד 2

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זה די ברור שאם אתה בוחר את הרכב ה "חדש" ביותר בגבול תקציב מסויים אתה תקבל את הרכבים הבעייתיים ביותר. מכאן נגזר המחירון שלהם.

לך על יפני פופולרי - זה אולי יהיה רכב ישן יותר, אבל אמין יותר, ושומר ערך הרבה יותר.

תוכל להסביר במה הם בעייתים? אני מתכוון לקסרה, סיאט טולדו או קורדובה. הבעיה ביפני פופולרי היא הקילמוטרז'. לדוגמא, טויטה קורולה נכנסת רק בשנתון 2000 ואז הרוב המוחלט של הרכבים עשו 120-150K. כמה שהרכב אמין, אחרי כמעט 8 שנים על הכביש הוא שחוק יותר מרכב שנמצא 3-4 שנים.

כרגיל בתקציב הזה תבדוק גם פורד פוקוס וניסן אלמרה.

בדיוק כמו שכתבתי ל - alon, הרכבים שייכנסו לי בתקציב יהיו משנתון נמוך ועם קילומטרז' גבוה (גם בגלל השימוש הטיפוסי ברכבים כאלו).

הי,

מהאופציות שהעלתה אתה דווקא הבלנו יכולה להיות אופציה מעניינת. היא מאוד זריזה, נחשבת לאמינה, די חסכונית ולא פחות חשוב- סחירה. בדגם זה ישנה אפשרות גם למצוא ידיים ראשונות וק"מ נמוך. בדוק ביד 2

נשמע טוב, רק אמרו לי שהיא מאוד לא בטיחותית (אני מחשיב לא רק מבחני ריסוק אלא גם בטיחות אקטיבית- אחיזת כביש). זה נכון?

פורסם

אני לא יודע מאיפה המספרים הללו אבל לפי יד2 טולדו אתה יכול להשיג שנת 2002 וטויוטה 1999-8 במחיר הזה.

אני חושב שהבעיה היא לאו דווקא התיקונים אלא יותר ירידת הערך, רכב לא פופולרי מאבד הרבה מאוד לפי המחירון ובשטח עוד יורידו לך עוד.

לי היתה פגו 306 1995 שערכה היה 30,000 באותו הזמן ולאחר שנה היא איבדה במחירון 7,000 ש"ח 25% וזה אם הייתי משיג מחירון (מה שלא קרה).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

נועם הצעת את הטולדו והקורדובה שהם בחירות מצויינות, למה שלא תחפש לאון ?

היא נכנסת בתקציב בשנת 2002 בגרסת 1600 ידנית.

נחשבת משפחתית, מרווחת מבפנים.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

בלנו ויונדאי וקיה זה בטוח כמו קרטון בסופר

תשאר במשפחה של הרנו תקנה מגאן

היה לי מגאן קופה לא עשה לי בעיות בכלל

שלי היה 1600 ידני היתי מאוד מבסוט עליה

אין הבדל באמינות בין זה והמגאן הרגיל זה אותו דבר

תסתכל רק הגיר בסדר

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
נועם הצעת את הטולדו והקורדובה שהם בחירות מצויינות, למה שלא תחפש לאון ?

היא נכנסת בתקציב בשנת 2002 בגרסת 1600 ידנית.

נחשבת משפחתית, מרווחת מבפנים.

איך הן מבחינת אמינות, בטיחות וצריכת דלק?

מה ההבדל בין הטולדו, קורדובה ולאון?

ראיתי שיש גם קורדובה החדשה עם נפח מנוע 1400 שנכנסת בתקציב אפילו במודל 2004. איך היא?

לגבי הרנו מגאן, עזוב. נהגתי בכזאת והיא נתקעה לי יותר מדי פעמים.

• תוכן חדש...