Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה אומנם לא קשור לאלמנטים של המערכת עצמה, אבל זה בהחלט קשור לאודיו לרכב (וגם לבית)

כן, אני מדבר על דיסקים של מוזיקה! אותם ה"אלמנטים" שבלעדיהם, כל השאר הופך להיות דיי חסר משמעות.

אני יודע שאומנם לא הרבה אנשים כאן חזרו לדיסקים מקוריים, ואני מאמין שאחת הסיבות לכך היא המחיר המופקע שחנויות דורשות על הדיסקים (90-130 שקל פשוט לא מצדיקים לדעתי כמעט אף אומן - גם את אלו שאני ממש אוהב):

אז מה שאני מציע, זה דבר כזה:

בטוח יש כאן מלא אנשים שמסתובבים בחנויות דיסקים וקונים כל מיני מבצעים של 30-50 שקל לדיסק (כמו למשל האינפקטד החדש ב45 שקל במקום ב89 שמישהו המליץ לי עליו במפגש האחרון).

אז למה לא ליצור שירשור כזה שיוכלו לכתוב בו מקומות איפה יש מבצעים ממש טובים (1+1, 50% הנחה וכו') לדיסקים שהרבה אנשים אוהבים (וגם פחות נפוצים).

אשמח לשמוע חוות דעת של חברים פה על הרעיון ואולי נוכל להוציא את הפרוייקט לפועל! מה אתם אומרים? 8)

הנה ה5 אגורות שלי:

גרנד קניון, חיפה, טאוור רקורדס:

דיסק החדש של אינפקטד - ב45 שקל בלבד.

פלוס מבצע של סינגל cities of the future ב19.90 אם קונים את הדיסק החדש.

converting vegitarians ב59 ש"ח. (דיסק כפול).

יאללה! תתחילו להפציץ! גם נקדם אומנים, וגם נהנה מאיכות סאונד הרבה יותר איכותית!

בברכה!

יונתן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...