Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבא- אז והיום....

Casper
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן יש משהו שמציק לי.

אבא שלי, שתמיד התפאר והתרברב ושש לספר לי על שנותין הראשונות בתור בעל רישון נהיגה בארץ הקודש של הסבנטיז....אבא שלי התקלקל/התבגר/התיישב (מחקו את המיותר).

חלק מהסיפורים כללו עבירות תנועה שאני בחיים לא הייתי מעז לעשות, כמו למשל נסיעה בכביש החוף (אז היו פחות נתיבים...) על 150 קמ"ש. עד כאן הכל טוב ויפה ולא נשמע מסוכן, אבל אז נכנסה למשוואה מכונית נוספת של אחד מחבריו....

המטורפים פשוט נסעו צמוד פגוש לפגוש על 150 קמ"ש.

זאת רק דוגמא אחת, היו עוד שטויות רבות שאחת מהן אף הסתיימה בהתהפכות של אחד מחבריו של אבי.

אז למה אני קודח לכם על זה....

כי אבא שלי, מתקרב ל-50 אביבים....פשוט לא מצליח להתחבר לאהבה שלי לרכבים ספורטיבים, נהיגה תובענית וכו'. הוא לא מבין למה אני מחפש ZX וולקן או למה קניתי בעבר 205GTI כשאני יכול לקנות באוטו כסף רכב חדש יותר, חסכוני יותר ו....סטנדרטי.

בגדול, אבא שלי די COOL בנושאים האלו, אין לו בעיה לנסוע איתי על 160 קמ"ש ואין לו בעיה עם נהיגה תובענית, אבל כשזה מגיע לרכישת רכב...אין בנינו הבנה (לא שזה משנה משהו אבל עדיין...).

לאחר שיחה עם חבר פורום נוסף מסתבר שגם אצלו הבעיה דומה...ככה שזה לא רק אבא שלי התחרפן.

אני כבר לא יודע מה לחשוב...האם זהו העתיד המחכה לי גם? האם גם אני לא אבין לליבו של בני? אני מקווה שלא!!!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אצלי יש בעיה דומה...

זה התחיל עם רכישת הRSI...

אבא שלי במשך השנים "התגאה" בסיפורי הנהיגה שלו (השתתף באופן קבוע במירוצי רחוב בשנות ה70), ברכבים שהיו לו (אלפות קלאסיות למיניהן וטראנס-אם 7,200 ידנית...) בנסיעות מטורפות בכבישי הערבה וכן הלאה...

כשקניתי את הRSI התגובה הייתה - מה אתה צריך 1800... אתם מבינים, 7200 זה בסדר, אבל 1800???? :mad:

אח"כ זה עבר לשיפורים ולנהיגה מהירה יחסית (אבא, הרכב רועד ב120 קמ"ש אבל מפסיק ב160...) והוא מצידו רק מסביר לי למה אסור לנסוע מהר...

אני אישית חושב שבעתיד גם אנחנ ונהיה ככה כי אהבה לילדים כנראה חזקה מכל אהבה אחרת (נכון נמרוד??? :D ), אבל מקווה שאנחנו נוכל לפחות לממן להם קורסי נהיגה במסלול מסודר וללוות אותם כל הדרך ממירוצי הקארטינג עד לראלי רמת הגולן :D

:-)

פורסם

אז גם אצלי המקרה הוא דומה.

אבא שלי אומנם לא היה בענייני רכבים כל כך אבל אופנעים - ועוד איך! לפני 7-8 שנים בערך הוא הפסיק להחזיק אופנועים. אבל עד אז... ברשימה היו אופנועים כבדים, כאשר האחרון מביניהם היה BMW אופנוע עם ABS! משנת 93. (אם אני לא טועה BMW היו הראשונים לשים ABS על אופנוע). הוא היה נוסע בשבת בבוקר על האופנוע (כבישים ריקים...), פה ושם טיולים קצרים, נסיעות לחו"ל הסתיימו כל פעם עם מגן רוח חדש, ורק אחרי 4 שונים נמצא ה-מגן הנכון ומה לא.

אני לא בתחום של האופנועים, אבל בהחלט בתחום הרכב. כאשר קניתי את האימפרזה אבא שלי גם טעם שהיא מיותרת לגמרי, יקרה מדי, כחולה מדי, ולמה בכלל אני צריך דבר כזה?

אז למה הוא נסע על BMW כבד ולא על סוזוקי 250 סמ"ק אשר היה עושה את העבודה גם כן? שאלה טובה.

האמת שאת הסקסו הוא אוהב יותר, בגלל שהיא פחות יקרה, פחות צעקנית וכו', אבל הוא לא התלהב לשמוע שאני אחזור למשהו חזק יותר בסגנון דומה לאימפרזה ברגע שיהיה תקציב לכך.

צריך לבדוק אותנו בעוד 30 שנה :wink: אני מקווה להיות עם רודסטר (ידנית!) :D

פורסם
אז גם אצלי המקרה הוא דומה.

...

צריך לבדוק אותנו בעוד 30 שנה :wink: אני מקווה להיות עם רודסטר (ידנית!) :D

אולי עד אז יהיה לי תקציב לרודסטר שנת 2000 ידנית :mad:

פורסם

אבא שלי הוא בדיוק ההפך....

את רוב שנותיו בילה בארה"ב שם למד נהיגה בכל מצב אפשרי....

בארץ הוא זהיר אינו עולה ב10 על המהירות המותרת סבלני נותן זכות קדימה אפילו יותר מהזכות הרגילה....

ודבר אחד שהוא מנסה ללמד אותי זה להתעלם מהשטויות שהאחרים עושים ולא להתלונן על כך לשמור הכל בלב....

אבל אפילו הוא לפעמים נשבר מהטמטום בארץ.....

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

כ"כ נכון.

גם אבא שלי מספר על ימים שהוא היה נוסע במהירויות מטורפות, יורד מדרגות עם האוטו :? , ומהלל ומשבח את הפיג'ו 204 קבריולט בצבע תכלת שהייתה לו.

אבל היום? תן לו לנטיס 1.6 אוט' שיהיו לה חלונות חשמל ומזגן והוא יהיה מסודר.

אין מה לעשות הגיל עושה את שלו, ויום אחד גם אנחנו לו נבין את השגעונות של הילדים שלנו. וננהג במקסימום פורד פוקוס MK6 אלף שש מאות אוטומטית עם 19 כריות אוויר ובקרת שיוט.

פורסם

האמת שאצלי זה שונה..

אבא תמיד היה ככה..

גם כשהייתה לנו דייהטסו שרמאנט הוא נהג לאט בלי שטויות וגם שהיה לנו כל אוטו אחר.

כמובן שלפעמים הוא חואט ומספר לי על זה, לדוג' בגרמניה הוא עשה 170 פעם אחת בדרך חזרה מהעבודה כשאמא שלי נרדמה הוא עשה 145..

שומדבר מעבר לזה. הוא גם לא ממש שטף אותי כשקיבלתי רישיון, הוא מאד סמך עליי בקטע הזה ואני חושב שזו הדרך הטובה ביותר.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

גם אותו הסיפור.....

הסוויץ אצל אבא שלי קרה כאשר אני קיבלתי את הרשיון.

אני לא מאמין שהוא "הזדקן" בין רגע והפך לנהג רגוע.

נראה לי שהוא לבד הוא נוהג יותר מהר.

אבי סיפר לי שבתקופה שהוא היה נהג קיבל דוחות על מהירות מופרזת בעיקר....חשבתי לעצמי,זה אותו נהג רגוע שלא מעיז לעבור את התישעים קמ"ש?(על כל מיקרה בוויכוח הבא ביננו, על נהיגה, אני אשתמש בזה :twisted: )

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אבא שלי עוד צעיר, וכבר התקלקל.

מי שהיה פריק של חיפושיות, ובעלים של אוטוביאנקי GT..

לא עוצר בעצור, עובר בכתום, לא נותן זכות קדימה, לא מאותת, ועוד הרבה...

אני מעיר ומעיר - ונאדה, כלום לא עוזר.

הצמיגים של הבאלנו כבר יבשים ומתפוררים ואני אומר לו ללכת למוסך, שהליסינג ייטפל. אין לו זמן. הוא לא מבין שזה עניין של חיים ומוות.

:mad:

הגיר קופץ בכל העברת הילוך (כבר חצי שנה שהוא מעביר לניטראל בכל רמזור).

ואני, שעוד מעט אנהג על הרכב, אין מצב שהוא לא יעבור טפול מאסיבי לפני.

נשבעתי שכשיהיה לי רכב משלי, לעולם לא אסע איתו.. שילמד!

עצוב.. :(

172

פורסם
האמת שאצלי זה שונה..

אבא תמיד היה ככה..

גם כשהייתה לנו דייהטסו שרמאנט :shock: הוא נהג לאט בלי שטויות וגם שהיה לנו כל אוטו אחר.

כמובן שלפעמים הוא חואט ומספר לי על זה, לדוג' בגרמניה הוא עשה 170 פעם אחת בדרך חזרה מהעבודה כשאמא שלי נרדמה הוא עשה 145..

שומדבר מעבר לזה. הוא גם לא ממש שטף אותי כשקיבלתי רישיון, הוא מאד סמך עליי בקטע הזה ואני חושב שזו הדרך הטובה ביותר.

ראלימן

אחחח איזה רכב!

יש לחבר שלי רכב כזה...תתפלא הוא הנע(א)ה אחורית :lol:

איזה ראלי עשינו מימנה בשבילים בשדה...

דאבל קלאצ'ים ,זריקות זנב, באלגנים תענוווווווג...

אחרי מה שהוא עבר הוא נחשב לאמין מאוד לפי דעתינו...

אולי אני יכניס תמונה שלה בעתיד.

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם
האמת שאצלי זה שונה..

אבא תמיד היה ככה..

גם כשהייתה לנו דייהטסו שרמאנט :shock: הוא נהג לאט בלי שטויות וגם שהיה לנו כל אוטו אחר.

ראלימן

אחחח איזה רכב!

יש לחבר שלי רכב כזה...תתפלא הוא הנע(א)ה אחורית :lol:

איזה ראלי עשינו מימנה בשבילים בשדה...

דאבל קלאצ'ים ,זריקות זנב, באלגנים תענוווווווג...

אחרי מה שהוא עבר הוא נחשב לאמין מאוד לפי דעתינו...

אולי אני יכניס תמונה שלה בעתיד.

אלעד.

אבא שלי תמיד זהיר ....

תמיד מזהיר אותי ...

וממש לא אוהב איך שאני נוהג.....

הוא קורא לי פרוע רק כי אני נוהג 110 ביגור ...!

שלא לדבר על סיבוב קצת מהיר (בלי חריקות צמיגים ) אם יש חריקות ... הוא יוריד אותי מההגה !....

דבר שאותי תמיד מטריד שאני שרוף המכוניות היחידי במשפחה .. כך שלהם זה קשה להבין אותי .!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אימא - אז והיום...

אז - ברנדה אוטו', סובארו DL אוטו', גולף MK2 אוטו', לאנטיס אוטו'

היום - Yaris TS

:twisted:

ולענייננו, אין ספק - הגיל בד"כ עושה את שלו. אנשים מתברגנים, נעשים מיושבים בדעתם. כמו"כ יש את הנטייה הטבעית של כל "הובי" לדעוך אט-אט ולגרום לאדם לאבד את הלהט שהיה לו אליו בתחילת הדרך, ככה זה.

מקווה שזה לא יקרה לי או שיקרה לי לפחות במידה מועטה ככל האפשר כשאזדקן :)

פורסם

בעבר מצאתי פיז'ו 205 ג'יטיאי מדהימה , אדומה , ובמצב מדהים !!! , אבא לא הסכים שאני אקנה כי הוא לא הבין למה אני צריך אוטו כזה, אין לאוטו חלקים בלה בלה בלה

(בסוף קניתי 306...)

ועכשיו שקניתי את המותק שלי , הוא לא דיבר איתי 3 שבועות !! :) אבל עכשיו .... "אורן יש מצב שאני לוקח תאוטו לסיבוב?" :))

פורסם

מעניין שהתופעה באמת מאפיינת כמעט את כולם ...

אצלי למשל,

אבא שלי נהג שנים רבות על אופנועים, ואף התחרה במרוצי אונועים בחו"ל.

אלא, שביום שאני הודעתי להם על כוונותי לטוס לקורס מרוצים בחו"ל ולהתחרות שם, פתחו הורי את עיינהם כאילו המצאתי ברגע זה את הגלגל. נכון שבסופו של דבר זה לא עזר להם, אבל לרגע היה נדמה כאילו לאבי מעולם לא היה קשר לתחום והוא בכלל היה מעדיף לשבת מול כורסת הטלוויזיה...

מעניין איך אני אהיה עם הילדים שלי בעתיד ..

:roll:

דני G.

פורסם
אימא - אז והיום...

אז - ברנדה אוטו', סובארו DL אוטו', גולף MK2 אוטו', לאנטיס אוטו'

היום - Yaris TS

:twisted:

ולענייננו, אין ספק - הגיל בד"כ עושה את שלו. אנשים מתברגנים, נעשים מיושבים בדעתם. כמו"כ יש את הנטייה הטבעית של כל "הובי" לדעוך אט-אט ולגרום לאדם לאבד את הלהט שהיה לו אליו בתחילת הדרך, ככה זה.

מקווה שזה לא יקרה לי או שיקרה לי לפחות במידה מועטה ככל האפשר כשאזדקן :)

אצל אמא ואבא שלי זה הפוך, בצעירותם נסעו על סוסיתא קוביה, דה-שבו, פרינץ, ועוד מיני

מרעין בישין (שלא הייתי מתנגד להחזיק כאספנות היום).

כיום, אמא לא מוכנה לעבור למשהו אחר מהוולוו S60 T5 שלה.

ותנסו להוריד אותה מ-160 :evil:

ואבא :?:

אבא על ברלינגו :roll:

• תוכן חדש...