Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי, מגאן קופה 2.0 שנת 97, המזגן וגם החימום נכבים בעצמם לאחר כמה דקות של פעולה, גם שהרכב בעמידה וגם בנסיעה, ולאחר עוד כמה דקות חוזרים לעבוד, מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אם אתה מתכוון שהמאוורר הפנימי מפסיק לפעול אז יתכן שיש לך תקלה בנגד מהירויות או בקונקטור שמתחבר אליו.

פורסם

לא יוצא אוויר מהפתחים, זו הכוונה. הוא עובד ולאחר כמה דקות נכבה לכמה זמן ואז שוב מתחיל לעבוד.

אבל המזגם פועל מכיוון שאם אני נוסע במהירות והאוויר נכנס מבחוץ, הוא נכנס קפוא.

פורסם

אם המפוח הפנימי לא פועל אז ברור שלא ייצא אויר מהפתחים ,כמעט בטוח שסיבת התקלה היא מה שכתבתי לך בתגובה הקודמת.

פורסם

יש לי בעיה דומה, בפונטו דור ראשון, רק שאצלי המדחס מפסיק לעבוד , ואיןאיזו בקרת אקלים שמכבה אותו.

זה תקין ?

עריכה = קולולולולויייששש, הודעה 1701 אשר הקנתה לי כסדה נוספת בטעם תות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...