Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשית, תודה על הסבלנות והתשובות.

אינני מבקש הסברים פיסיקליים על ההבדל בין סאב בקוטר גדול יותר לשניים. מה שרציתי לדעת הוא האם שני סאבים (כמו אצלך למשל) נותנים תוצאת איכות טובה יותר. לא עוצמה, אלא איכות. ז"א האם הסאב מוציא צלילים רכים יותר, נעימים יותר לאוזן וכד'. גם דעה סובייקטיבית (רק שלך - במערכת שלך) חשובה לי. הרי היתה לך מערכת עם סאב אחד (האם כן?) ואתה יכול להשוות ולהביע את דעתך האישית בלבד.

אז נתחיל בכן - עד לפני חצי שנה בערך המערכת שלי הייתה כוללת סאב אחד בודד של 12 אינצ' - התחלתי עם סאב של ג'נסן ואח"כ עברתי לפיוניר ואח"כ לקיקר (בין לבין התנסיתי באין ספור סאבים שלא היה ברשותי, בין היתר של קאדנס, פיניקס גולד, רוקפורד, JL, פוקאל ועוד ועוד...)

ההתנסות הכי מעמיקה שהייתה לי הייתה עם הקיקר CVR - הסאב הזה שהיה אצלי (ונמכר בשעה טובה לפני כחצי שנה) כבר קיבל פיצול אישיות מרוב התיבות השונות שבניתי לו וניסיתי אותו בהם, והוא פשוט התעקש להישמע רע!

בכול מקרה, ההתנסות האחרונה שלי עם סאבים בעצם היא זו שפקחה את עיני לתצורה הספציפית הזו (של זוג עשיריות), ובאמת שהיתי כ"כ מופע מעצמי איך לא חשבתי על זה עד היום, וכל הזמן רק חיפשתי סאב אחד שייתן לי מה שאני מבקש. הייתי אצל המתקין שלי (ואם כבר מדברים על מקום מס' 1 בירושלים) קאדנס ברחוב האומן בתלפיות, ושם עשיתי כמה ניסויים, ובין היתר גם עם זוג עשיריות של BEAST בתיבה כפולה אטומה וללא מחיצה - ואז זה היכה בי. הבנתי שזה מה שאני מחפש, רק עם טיפה יותר חדות, וככה חזרתי לאותו 10 אינצ' מדהים ששמעתי ברדיו מילאנו.

אז דעתי האישית, מנסיוני, הייתה לי בעיה עם סאב בודד אחד מכיוון שכשרציתי יותר עוצמה ורציתי להרגיש אותו יותר, משום מה הרגשתי לא טוב את המוזיקה כאשר הוא מעט התאמץ - זאת אומרת, שהקיקר לדוגמא התחיל להראות מה הוא מסוגל בעוצמות גבוהות, הרגשתי שהבס פשוט לא מצליח לכוון אלי, הוא היה עמום, לגמרי לא משתלב - כך כמעט עם כל סאב בודד שבדקתי (מיותר לציין שבכול מני סוגים של תיבות). זוג של סאבים פתאום נתן תחושה אחרת: הרגשה יותר מלאה ועוטפת (אני יודע שאני נשמע חרטטן אבל אין לי דרך אחרת לבטא זאת במילים), צליל הרבה יותר אחיד, הרבה יותר נקודתי מצד אחד,ומצד שני הוא מפוזר בכול חלל הרכב ונותן תחושה של השתלבות כמעט בכול סוג של מוזיקה, והכי חשוב גם בעוצמה גבוהה

לגבי מתקינים ו/או סוכנות של רדיו מילאנו, כתוב שיש אחת כזו ברחוב הסדנא 4, בתלפיות. האם זה נכון?

??? איפה ראית את זה? אין מצב...

http://radio-milano.dsites2.co.il/HTMLs/article.aspx?C2004=12602&BSP=12273&BSS110=12602

אם כבר "חרשת" את כל המקומות בירושלים, אולי תוכל להמליץ לי לאן כדאי ללכת ולבדוק?

אז כמו שאמרתי - המקום מס' 1 בהתקנות ובמקצועיות ושבכלל לא נדבר על המחירים זה קאדנס ברחוב האומן בתלפיות. הוא היבואן של קאדנס לארץ, ובין היתר יש לו לא מעט של מותגים בכול סוגי האלמנטים (פאנלים, סטי קומפוננט, סאבים, חיווט על כול סוגיו, איטום ועוד ועוד) - בהחלט מומלץ!! דבר איתי לפני שתחליט ללכת אליו.

מצד שני, המקום האחרון בארץ שלא כדאי להתקרב אליו זה ד"ר סאונד, גם כן באותו הרחוב - מחירים לגמרי לא פרופורציונאליים, עבודה מאוד מאוד חובבנית (בפעם הראשונה שהתקנתי מערכת בחיים שלי - הוא התקין לי מערכת של שני מגברים, סאב וסט קומפוננט עם פיוז של אולי 30 אמפר בבית פיוז של דיבורית! - פשוט בזיון!)

בהצלחה בהמשך!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על ההסברים.

(אגב, מה שמך?...)

אני מרגיש שככל שההסברים יותר מפורטים, כך אני מבין יותר.

אני מתכוון להגיע מחר אחר הצהריים (בערך 15:30) לתלפיות, כך שהייתי רוצה להיכנס לקאדנס, לראות ולשמוע.

הענין הוא שאני עומד לקבל את המכונית ממש בקרוב (תוך עשרה ימים) ואני רוצה לתכנו את השדרוגים מראש.

אם תרצה לדבר איתי, תוכל לעשות זאת לטלפון 050-7932653.

משה

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם

מצטער על ההקפצה , אבל אביחי שווה את זה (ואני הייתי רחוק במילואים).

מזל טוב אביחי !!

סוף סוף הסאבים שרצית נמצאו .

מת לשמוע אותם (כמו גם את שני הבונבונים החדשים של הגנוב שעובד איתי בלטאה) - להבין למה כל כך כיוונת .

מזל טוב ,

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה לטובת עדכון תמונות - ריפוד מעשה ידיי להתפאר. רק לא ממש הספקתי לנקות את האוטו, ואין ספק שיש צורך בשואב אבק בשביל קצת לנקות את התיבה וגם את הבגאז'...אבל זה כבר פחות לחוץ.

תמונה 001.jpg

תמונה 002.jpg

תמונה 003.jpg

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

גועל נפש, פשוט גועל נפש :lol::wink:

יצא ממש יפה, מתאים לסאבים הריפוד הזה. ממש יפה. שומעים ביום שבת במפגש?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מזל טוב תתחדש רציתי לדעת כמה קנית כל אחד ?! מאיפה?! ואם יש באותו מקום שקנית w7 ?!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
מזל טוב תתחדש רציתי לדעת כמה קנית כל אחד ?! מאיפה?! ואם יש באותו מקום שקנית w7 ?!

כל אחד עלה 1300 ש"ח, מרדיו מילאנו, וכול מה שתבקש מהם ששיך לJL - הם יביאו לך.

פורסם

חיפוש קל באינטרנט...

רח' הקישון 12, בני ברק.

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם

יצאה עבודה יפה מאוד, אהבתי!

ושמת ישר ריפוד על העץ או שהחומר ההוא ששמים לבניות ברמקולים (שכחתי את שמו)?

אבל ככה יצא יפה ומסודר.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
איזה מערכת יש לךבאוטו ? ? מגברים ,רמקולים, HU, איטום ??

HU- אלפיין 9855

קומפ' קדמי - מורל הייבריד

סט 6X9 מאחור - מורל פולס.

מגבר 4 ערוצים בשביל הקומפ' (בשני גישורים)- JBL 75.4

מונו בלוק בשביל הסאבים - הייפוניקס טייטן 1005D

ליין דרייבר של פיניקס גולד בכניסה למונובלוק.

וזהו....איטום אין מכיוון שאני בתהליכים של החלפת רכב, אז אני מחכה לרכב הבא שלי בשביל זה.

יצאה עבודה יפה מאוד, אהבתי!

ושמת ישר ריפוד על העץ או שהחומר ההוא ששמים לבניות ברמקולים (שכחתי את שמו)?

אבל ככה יצא יפה ומסודר.

על איזה חומר אתה מדבר?? פיברגלאס?? ממש לא...בסך הכול לרפד תיבה אתה צריך את הבד ודבק מגע (לא דבק 3 שניות אלא דבק מגע של שטיחים- צהוב כתום כזה)

פורסם

ראיתי את המפרט וישר קפצו לי מספר שאלות:

א. הקומפוננטים מחוברים בביאמפינג?

ב. איך מנגן הפולס בלי הגברה? פשוט לא יצא לי לשמוע אותו בלי הגברה.

ג. יצא לי כמה פעמיים לשמוע מערכת עם שני 10יות. פשוט מעניין אותי איך נשמע 10W3V3 אחד מול הקיקר שהיה לך לדוגמא.

G_E_M_S

פורסם

א. לא, הקומפוננטים מחוברים בצורה סטנדרתית (מהמגבר לקרוסים המקוריים של הסט).

ב. הוא מנגן מצויין למרות שזה לא הדבר הדומיננטי ברכב. הרבה יגידו שזה בכלל טעות להכניס סט כזה לרכב כי המטרה היא הבמה הקדמית, אבל אני פשוט מרגיש בהבדל גדול ובחיסרון משמעותי כשהם לא מנגנים, וככה אני אוהב את זה.

ג. וואו...בשביל להתחיל להסביר על ההבדלים הענקיים שבין הקיקר שהיה לי לעומת הזוג הנ"ל אני יצטרך לעבור לגור על המקלדת...

בוא רק נגיד שהקיקר שהיה לי צריך פשוט להתבייש כשמדברים על הסאבים של JL לידו.

• תוכן חדש...