Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא בזמן המרוץ בספרד, אני אהיה בעבודה, הייתי שמח לדעת אם קיים אתר שניתן לצפות בו במרוץ(אפילו בדיליי).

פעם שעברה חיפשתי ביום המרוץ(גם שמר חיפש כמדומני ) ולא מצאתי. האם יש כזו חיה?

תודה

פורסם

ההסטוריה רצופה מאבקי שליטה על זכויות השידור היקרות של הפורמולה 1 (ראה ערך - ברני אקלסטון): קיים מונופול בנושא שמנהל את ההקצאות במשורה. לכן קשה לי להאמין שקיים אתר שיש בידיו זכויות שידור.

אשמח להיות מופתע.

פורסם

מסכים איתך, על הזכויות שידור משלמים הרבה,אבל אולי ישנה תחנה (RTL,ספורט 5+,תחנה סינית שמשדרת מקולומביה אולי....) שמעבירה גם באינטרנט. וכמו שאמרתי, גם באיחור קל יהיה טוב. הבעיה היא שאני עובר לוואלה/YNET בשעה 16:00 (עדיין מהעבודה) אני רואה מי ניצח בכותרת, מרגיז משהו.

פורסם

זה אולי לא הפתרון הכי חוקי בעולם אבל...

ניתן להוריד את המרוץ דרך www.mininova.org אחרי הסיום (בד"כ עם פרשנות אנגלית - ערוץ ITV).

צריך תוכנת הורדות לטורנטים.

פורסם

אין שום אתר רישמי של ערוץ טלווזיה כלשהוא (או אחר) שמשדר את המרוץ באינטרנט. אקלסטון קנאי לזכויות השידור בצורה מטורפת.

יש את של ערוץ BBX live five, זה ערוץ רדיו אנגלי שמשדר ארועי ספורט רבים בשידור חי. אבל מה ? ברגע שמתחיל שידור המרוץ האתר מפסיד לשדר ויש הודעה על כך שאין להם זכויות לעשות webcasting. לאף אחד אין. הדרך החוקית היחידה לעקוב אחרי המרוץ אונליין היא בלייב טיימינג שבאתר f1.com.

מדי פעם אתה יכול למצוא כל מני יוזמות פיראטיות של אנשים פרטיים שמשדרים לאינטרנט ערוצים שונים אבל הדברים האלה הם בדרך כלל באיכות שמתחת לכל ביקורת, והם נעלמים מהר מאוד.

פורסם

עוד פתרון שהשימוש בו נמצא בתחום האפור של החוק הוא תוכנה בשם TVU player שמציעה שידורי סטרימינג של תחנות טלויזיה מרחבי העולם. בזמנו היא הייתה שימושית מאוד למי שרצה לצפות במונדיאל.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

לא יכול להתקין קבצים פה(נראה לי שאפספס את המרוץ) במחשב של העבודה.....במילה אחת אכזבה

עדיין מחכה לפתרון.......

פורסם

אצלי פק"ל של יום מרוץ:

- הזמנה בממיר של YES גם של המירוץ וגם של תוכנית אחת לפניו (just in case)

- תכנות של המקליט (פעם היה ווידאו היום DVD עם דיסק קשיח) תוך כדי הוספת לפחות חצי שעה מעל מה שמופיע בתוכניה

- שיחת נזיפה לכל בני הבית לא לגעת לא בממיר ולא ב-TV - יש להם טאבו ביום הזה

- שיחת טלפון הביתה מתשיהו שידליקו את מכשיר TV לוודא שזה על ערוץ הנכון, יש קול ומהקליט אכן מקליט

- לאתרי החדשות אני גם כך לא מחובר - אבל מזכיר לקולגות מעבודה לא להודיע לי בטעות את תוצאת המירוץ

ולמי שמעוניין - בד"כ יש שידור חוזר בערוץ 5+.

היום זה בסביבות שעה 01:00 בלילה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

למה לעשות פשוט אם אפשר מסובך?

יש כבר בבית מקליט עם HD - אז לשים עוד אחד לידו? את הגבול הזה של טירוף על שידורי TV לא עברתי........ עדיין :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...