Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחיאל, אני עוקב אחרי עבודות שאתה מפרסם כבר כמה זמן ואני כל פעם נדהם מחדש.

כל הכבוד, הלוואי עלי ידיים כאלה.

מעניין לעניין... המסך לא מפריע בשדה הראייה?

לא מטריד אותך שהוא בולט כך הן מבחינה בטיחותית והן מבחינת גניבות?

יישר כח,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יחיאל, אני עוקב אחרי עבודות שאתה מפרסם כבר כמה זמן ואני כל פעם נדהם מחדש.

כל הכבוד, הלוואי עלי ידיים כאלה.

מעניין לעניין... המסך לא מפריע בשדה הראייה?

לא מטריד אותך שהוא בולט כך הן מבחינה בטיחותית והן מבחינת גניבות?

יישר כח,

רפי.

קודם כול רפי תודה רבה לך אל המחמאה לגבי שדה הראיה ממש לא מפריע גם לא מיבחינה בטיחותית לגבי גנבות יש לי פיג'ר ברכב {בשפת העם אזעקת ביפר} והרכב שלי תמיד לידי מרחק שלא יותר מ50 מטר מקסימום תודה רבה ידידי אל תשומת הלב.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

יחיאל , כול הכבוד על העבודה , ואני מניח שאתה באמת "חושב" שזה לא מפריע לך לשדה הראיה , אבל בלתי אפשרי שמשהו שקרוב אילך ובו תמונות נעות , לא ימשוך את תשומת ליבך יותר מהכביש המונוטוני יחסית . לכן בתור עיצה ידידותית , תוודא שלא תוכל לראות את המסך , או שתשתמש בו רק למערכת ניווט

בברכה יהודה

פורסם

פרוייקט מרשים בהחלט וידיים טובות. קבל ח"ח רציני ותמשיך לעדכן בתמונות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
יחיאל , כול הכבוד על העבודה , ואני מניח שאתה באמת "חושב" שזה לא מפריע לך לשדה הראיה , אבל בלתי אפשרי שמשהו שקרוב אילך ובו תמונות נעות , לא ימשוך את תשומת ליבך יותר מהכביש המונוטוני יחסית . לכן בתור עיצה ידידותית , תוודא שלא תוכל לראות את המסך , או שתשתמש בו רק למערכת ניווט
לא ידידי על חשש הוא משמש בעיקר בתור מצלמת רורס + ניווט וביזמן שהרכב חונה גם לצפיה . בכול מקרה יהודה תודה אל הדאגה והמחמאה.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

וכך מתחיל לו עוד פרויקט בתוך פרויקט מיני רבים שנראה לי שאד שהרכב שלי יהפוך לרכב אספנות אז אני אגמור את כול הפרויקטים.

והנה ליפניכם עוד חלק בתהליך שיועדקן בהמשך אם הבניות בקורות כמובן כול זה יתבצע רק לאחר שאני אהיה בתוך שזה בידיוק המקום של המיד והרמקולים תהנו חברים.

1101071736.jpg

1101071736a.jpg

1102071703.jpg

1102071703a.jpg

1102071704.jpg

1102071704a.jpg

• תוכן חדש...