Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על האוטו הזה?

אני רוצה לקנות רובר אוטומטית שנת 99. חלק אנשים אומרים אוטו מצויין חלק אומרים שאם מתקלקל איזשהו חלק אז אכלתי אותה.

האם החלקים באמת כל כך יקרים? או שאפשר להתסתדר עם זה?

אני סומך על תהגובות שלכם, כי זה בעצם מה שייקבע אם אני יקנה את האוטו או לא.

תודה!

להבא שים לב: הודעה עם כותרת כזו תימחק לאלתר.

פורסם

תשמע מהניסיון שיש לי בתור בוחן רכב במכוון בדיקות לפני קניה

על תתקרב לרכב הזה ואני יסביר לך למה:

מנוע- הרבה בעיות לרוב יש מעבר CO למערכת קירור שזה במילים פשוטות אטם ראש פגום

נזילות רבות שכמה שתילחם לעצור אותם הנזילות ינצחו.

גיר - האוטומט על הפנים ראיתי גירים אחרי 50,000 קילומטר שגמורים, אם כבר לקנות אז גיר רגיל האורך חיים שלו יותר ארוך.

פנים- החומרים שהרכב בנוי לא הכי טובים, והחשמל לא החי טוב.

בגדול חלקים חסרים.

בגדול תחשוב בגדול למה רובר פשטו רגל

פורסם

לזה שמעלי: בגדול (כפי שהתנסחת) אתה גם טועה (במהות ובשגיאות הכתיב) וגם מטעה.

לשואל: בצע חיפוש כפי שהציעו לך.

רובר אינם רכבים מושלמים. אך לכתוב שחסרים חלפים (ובמיוחד לדגמי ה- 200) מעיד על חוסר בקיאות די תהומית. אני הייתי בעלים של רובר 25 (החליפה את ה- 200) והייתי מאוד מרוצה. יש חסרונות - וצריך לבדוק אותם לפני הקניה (ראה הודעות שלי ושל אחרים בעבר). אבל בתמורה לשקל הרכב הזה הוא אחד הדברים הטובים שיש בשוק המשומשות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין צורך להתפלצן רק בגלל שלבחור יש כמה שגיאות כתיב.

אני דווקא לא הייתי מבטל את הדיעה שלו בצורה כזו נחרצת , אולי אפילו הייתי נותן לה יותר משקל מהדיעה שלך (אל תעלב) ולמה?

אתה היית בעלים של רובר , סבבה , אתה מכיר את הרכב טוב ואני מניח שנתת לה טיפול מסור.

הבחור שהגיב מעליך התנסה (כנראה) בעשרות רכבים כאלה וראה כמה הן רגישות להזנחה , אני יכול למצוא במה שהוא אמר כמה דברים ששמעתי על הרכב הזה בעצמי.

GOT סחוג?

פורסם

זו בדיוק הסיבה שהפניתי את השואל המקורי לחיפוש, שם אני מפרט את רוב הצרות המוכרות לי (משמועות או באמת) של הרכב, כולל עלויות משוערות לתיקונן, וגם מדגיש, כי יש לרכוש אך ורק רובר שטופלה במוסכים מורשים, בדיוק מהסיבה שרובר לא מתייחסת בסלחנות להזנחה (מי ברז יגרמו לצורך בהחלפת אטם ראש, למשל, אבל במוסכים המורשים יש מכשיר שבודק את רמת החומציות של נוזל הקירור ויכול לומר לך תוך שניה אם הנוזל תקין או לא).

אם השואל המקורי עדיין קורא - לדעתי העלות המרכזית עשויה להיות החלפת גיר. בדגם שלי דובר על גיר אוטומטי רציף סטפטרוניק, שלו היה "הולך", היה מצריך הוצאה של מעל 10K ש"ח. מה עשיתי? הורדתי את המחיר הזה ממחיר רכישת הרכב (או לפחות כך התייחסתי להפחתה ממחיר המחירון), וקיוותי שהכל יהיה בסדר. הכל אכן היה בסדר והגיר היה פנטסטי. אני לא יודע באיזה גיר מדובר אצלך ומה עלות החלפתו - אני מציע שתפנה למוסך מורשה רובר, הם בד"כ מאוד קומוניקטיווים, מה גם שאת הרכב בכלל הייתי בודק אצלהם (אבל זו העדפה אישית שלי).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...