Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,עשיתי טיימינג לפני 10 ימים,שמתי לב שיש קצת רעש,מכיון הקופסה שמכסה את הטיימינג ,ככה זה אמור להיות עד שהיא נמתחת?שביצעתי את הטיימינג שאלתי את המוסכניק עם אני אמורה לשמוע רעש בהתחלה הוא אמר שכן עד איזה 1000 ק"מ.יכול להיות?הרכב גולף מודל 2001.....

פורסם

לא אמור להיות שום רעש בלתי סביר או רעש שלא היה. מאחר ולא ניתן לשמוע את הרעש מכאן קשה להבין אם מדובר במשהו שלא חיזקו, מתיחה לא נכונה, חגורת אביזרים יבשה או מיסב שעומד לסיים את חייו.

פורסם

אז שקניתי את הרכב עשיתי לו ישור קו במאות אלפי שקלים,זה היה לפני 5 חודש,עשיתי צמיגים מסיבים כיוון פרונט חגורת מנוע ועוד ,זה רעש כמו של חגורה מסתובבת ליד הקופסה צריך להשים את הראש כדאי לשמוע מאיפה מגיע הראש....

פורסם

גולפית,

ייתכן שלא הרכיבו את מכסה הטיימניג בצורה תקינה והמכסה משתפשף בפולי או ברצועה.

פירוק/בדיקה

1. יש לכבות מנוע.

2. להמתין 20 דקות שהמנוע התקרר.

3. לשחרר את הקליפסים שתפסים את המכסה במספר מקומות ולשלוף כלפי מעלה את המכסה.

תבדקי האם יש סימני שחיקה/ שפשף על המכסה בחלקו הפנימי.

הרכבה

1. לפני ההרכבה תבדקי שהחלק התחתון של המכסה לא מעוות.

2. יש להכניס את המכסה כך שהחלק התחתון של המכסה ישתלב בצורה נכונה במסגרת התחתונה ולבדוק היטב שהמכסה יושב בכול צידיו בצורה נכונה.

יש להעזר בפנס בכדי לראות שהחלק התחתון של המכסה יושב בצורה נכונה ולא עקומה.

באותה הזדמנות תבדקי שהרצועה באמת חדשה, לפי המראה החיצוני ניתן לזהות בקלות, כמו כן ניתן לזהות על-פי הכיתוב איזה רצועה הרכיבו ברכב. (עבודת בילוש קטנה).

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה הטיפול נעשה במורשה,ראיתי את החלקים שהם שמו ושהם מקוריים,(יש אחריות שנתיים)אין לי עצבים להתעסק עם הקופסה כדאי שאני לא יגרום נזק,יתכן שבאמת החגורה צריכה עוד קצת להימתך נסעתי כולה איזה 150 ק"מ מאז?

פורסם

אולי לשם שינוי תעשי את מה שאומרים / ממליצים לך.

אחרי 1000 קילומטר (כמובן עם הרעש לא קיצוני. או חריג בצורה מדאיגה).

ותחזרי עם יש בעיה. ולא תחפשי כל הזמן בעיות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא אמור להשמע שום רעש לא סביר מכיוון הרצועה, ייתכן שפשוט נדמה לך שהרעש חריג (קיים רעש חרישי בזמן פעולת המנוע מכיוון הרצועה), במידה והדבר מעיק עלייך גשי להסתכלות/בדיקה נוספת 8) גם וגם :-P .

איזה כייף לי :)

פורסם

פשוט מאוד, אם יש חיכוך עם הרצועה, אז היא תישחק ואח"כ תיקרע ואח"כ תוציאי עוד מאות אלפי שקלים על מנוע חדש!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...