Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בישראל המכוניות האמרקאיות מאוד זולות וכמעט אן להם שוק או ביקוש.

תעזבו את הקטע של הדלק ויוקר החלקים ,וחוסר במוסכניקים מיומנים.

אך זה שרכבים אמרקאים בשיא התחתית מבחינת מחיר וכמעט לא נעים על כבישי הארץ למרות שהם רכבים טובים נוחים חזקים ובעלי ביצועים.

מה כל הארץ סובארו יונדאי מזדה וזבל איטלקי?

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התשובה בגוף השאלה

אנשים מפחדים להסתכן במוסכניקים לא מיומנים (אך יש כמה שמאוד מיומנים שטיפלו לי בקוואליר) חלפים שלא תמיד ניתן להשיג והכי חשוב הדלק.

פורסם

האיטלקים לא מייצרים זבל.

הם מייצרים אחלה מכוניות.

כנ"ל שאר היצרנים שהזכרת.

אם היה לך מושג קלוש אולי היית מבין את התשובה לשאלה ששאלת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כנראה שהצרכן הישראלי באמת מטומטם, אחרת איך יכול להיות שהוא קונה זבל אירופאי ויפני, כשהוא יכול לקנות את פאר היצירה האמריקאית בכלום כסף... לא יאומן, עלית פה על משהו אדיר! צריך לרוץ מהר לספר לכולם! :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא, לא, לא !

תשמור את זה בסוד !

שיישאר יותר בשביל החבר'ה מקארז פורום !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה כל הארץ סובארו יונדאי מזדה וזבל איטלקי ?

בדיוק כמו שאתה קובע חד משמעית שסובארו/מזדה/איטלקיות הן זבל (נהגת על B4? מאזדה 3? אלפא 147?)

כך אחרים חושבים על האמריקאיות, תוסיף לזה את מה שרשמת "תעזבו את הקטע של הדלק ויוקר החלקים ,וחוסר במוסכניקים מיומנים" והרי לך רכבים עם ביקוש נמוך

נ.ב.

על יונדאי אני לא מתווכח :-D

פורסם

הרכבים האמריקאים ידועים לשמצה ב:צריכת דלק לא טובה,התנהגות קקה,היגוי קקה,אמינות קקה,מחירי חלפים גבוהים(דבר שבא לידי ביטוי באופן חריף עקב ריבוי התקלות)

אגב,זאת טעות לחשוב שבארהב הרכבים האמריקאים נחשבים איכותיים,דווקא השכבות החלשות יותר רוכשות אותן,ולמה? כי הן זולות.

כמובן שלא מכלילים את הרכבים היוקרתיים ו/או נחשקים כגון מוסטאנג,קורבט,האמר.(שגם הן זולות יחסית,אבל מספקות מה שהאמריקאים ככ אוהבים,הרבה SHOW וכח בקו ישר)

פורסם
בדיוק כמו שאתה קובע חד משמעית שסובארו/מזדה/איטלקיות הן זבל (נהגת על B4? מאזדה 3? אלפא 147?)

מאזדה 3??????!!!! אתה משווה רכב עלוב זה לרכב אמריקאי ולא משנה איזה רכב? אתה עושה עוול לא לאמריקאים אלא ליצרני מאזדה שאתה מציב להם אתגר שבחיים לא יחלמו להגיע אליו. וכן, נהגתי ועדיין נוהג במאזדה 3 (לא שלי לשמחתי). :evil:

פורסם
רק בישראל המכוניות האמרקאיות מאוד זולות וכמעט אן להם שוק או ביקוש .

לא רק בישראל, אלא בכל העולם. וכך צריך להיות.

רוני אהרונוביץ כתב פעם מאמר מצויין על כך שרק בישראל ובערב הסעודית מכונית אמריקאית נחשבת כאיכותית.

בכל מקרה, מרבית המכוניות האמריקאיות הנפוצות והפשוטות שם (שמשום מה מוגדרות "מנהלים" אצלנו, בגלל שהן גדולות) מבוססות על טכנלוגיה ישנה, ונחותות משמעותית מרכבים אירופאים או יפנים מקבילים.

מה שנחשב אצל חלק מהלקוחות בישראל כרכב מנהלים "גדול, מפואר ומפנק", אינו בעצם אלא מכונית בסיסית, פשוטה וזולה "פול סייז" המיועדת לשנע את אשתו של זה שנוסע במשאית עם קפיצי עלים, אל הסופר.

גם בארה"ב עצמה, אדם שמעריך איכות, ויכול לשלם עבורה, לא יסע ברכב אמריקאי, אלא בד"כ באירופאית, או יפנית "ממותגת" (לקסוס, אקורה, אינפיניטי).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מממממ.....

טויוטה עברה ממש כעת (כתבה רלוונטית הופיעה היום, 26/04/07, במדורי הכלכלה של ידיעות אחרונות וזה של הארץ)למקום הראשון בעולם במכירת רכבים. היא הצליחה כעת, אחרי מאבק כביר להביס את ג'נרל מוטורס ששלטה במכירות בעולם במשך 76 שנים ארוכותתתתת.ההבדל כעת בין השתיים +- מאתיים-שלוש מאות אלף כלי רכב לשנה וכנראה פחות מכך.

הישג ראוי לטויוטה אבל מה זה מלמד על ג'נרל מוטורס.....לכל אלה שמבכרים השמצות על פני ידע......

מה ניתן להבין מזה?

שמכירות של מליוני כלי רכב בשנה ע"י ג'נרל מוטורס על פני כל הגלובוס הן כולן לחסרי בינה, שפופי אינטליגנציה ומחוקי היגיון? כל מדרג מותגי החברה נופלים ממתחריהם (האירופאיים/יפניים ואחרים)....? נוּ, הגיון חברים/ות....קצת.....

כל הכללה מכל סוג יוצרת תמונה מסולפת בעליל(שלא לומר כשל לוגי בסיסי).

חומר למחשבה....

אחלה יום לכולם וסופ"ש נהדר

דני

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

שמכירות של מליוני כלי רכב בשנה ע"י ג'נרל מוטורס על פני כל הגלובוס הן כולן לחסרי בינה, שפופי אינטליגנציה ומחוקי היגיון?

מה הקשר בין נתוני מכירה כמותיים לבין איכות ?

הרי גם בריטני ספירס מוכרת יותר דיסקים ממוצארט. למי היא מוכרת את מיליוני הדיסקים ? לחסרי בינה, שפופי אינטליגנציה ומחוקי הגיון ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שוב כשל לוגי.........

צריך להשוות "אקזמפלרים" שראוי להשוות ולא שני מיני דברים שאין בינהם בסיס משמעותי להשוואה. כך, למשל, לא הייתי משווה בין רכב שטח מתקדם לרכב ספורט מתקדם משום שכ"א מהם מתוכנן ובנוי לסוג שונה לגמרי של מאמצים וכו'.

להשוות את מוצארט לבאך או להנדל זה ראוי אבל להשוות את מוצארט לאלביס פרסלי או לבריטני זה לא ראוי. להשוות את בריטני לכריסטינה אגילרה או לאבריל לווין זה בהחלט ראוי.

מה שאני רוצה להגיד הוא שהנחה גורפת שקובעת שמליוני בני אדם קונים מוצר כזה או אחר למרות נחיתותו ורק משום מחירו איננה עומדת במבחן ההגיון הפשוט. אף אחד מאיתנו לא היה עושה מהלך כזה ובטח לא על פני עשרות רבות של שנים בכל חלק של הגלובוס. ההכללה היא הבעיה. פשוט.

תפיסת מציאות שפועלת רק דרך פריזמה של "שחור-לבן" או "נכון-לא נכון" איננה טובה.

סופ"ש אביך וחביב לכולם

דני

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

GM זה לא רק שברולט

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רוב הרכבים האמריקאים ובפרט אלה שיובאו לארץ נועדו לשמש את אזרחי ארה"ב הממוצעים, בכבישים סלולים היטב, בעולם של הגבלת מהירות נוקשה.

הרכבים הנמכרים ביותר בארה"ב הם פיק-אפ טנדרס - לא בדיוק רכב נהיגה.

רוב האמרקאיות שאתה מדבר עליהם לא נועדו להתחרות בשווקי אירופה וסובלים מהתנהגות לא ספורטיבית ותכנון די ישן אשר מספקים את הצרכים להם נועדו - רכב גדול, וזול (גם בארה"ב) המתאים לתרבות הנסיעה האמריקאית, וזה בסדר.

אני מניח שאתה לא מדבר על וייפר או קורבט.

אמריקאים בהחלט יכולים לייצר רכב שיכול להתחרות בשוק אירופאי אם ירצו, הכל עיניין של שוק יעד, ריווחיות ועלויות פיתוח. הם אפילו עושים זאת לאחרונה (ראה ערך קרייזלר).

כל זה לא אומר שאתה לא יכול להינות מכך.

אם אתה אוהב את הסגנון, וכיף לך איתו - הרווחת, יש לך חיים קלים.

תהנה.

ספר לנו מה קנית.

• תוכן חדש...