Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ויטאלי ידידי,

סיכמת בדיוק את הנושא,

אתה - מוכן לנסוע על רכב שיפרק לך את העצמות בגב, העיקר שתהיה אמינה. סובארו DL זה בדיוק הרכב בשבילך.

אני לעומתך - רוצה ראשית כל רכב נח ורק אח"כ שיהיה אמין. לכן לא קניתי רכב יפני.

הכל עניין של סדרי עדיפויות :-P

לעניין ה C5 או הסדרות הגבוהות של BMW, אז אחי נוסע כבר כמה שנים על 740, יוצא לי לנהוג על הרכב די הרבה בוא נאמר, והוא בהחלט רכב בכמה דרגות מעל האמריקאיות (מלבד הנוחות יש לו גם אחיזה וביצועים מצויינים). אבל, בוא נראה אותך מוצא לי 740 או אפילו 730 משנת 96/95 ב 20 אלף ש"ח(מחיר ריאלי של גרנד פרי מאותם שנים), אפילו C5 במחיר כזה לא תשיג, ואני מנחש שגם אוונסיס לא (ובטח שלא עם בקרת שיוט ופינוקים אחרים שהם סטנדרט באמריקאיות).

נושא נוסף בנוגע ל BMW זה עלויות האחזקה, נראה לי שאין לך שמץ של מושג כמה עולה אחזקה של סדרה 7, אני אתן לך רמז - עם כל הכבוד לעלויות האחזקה של האמריקאיות, זה לא באותה סקאלה של מחירים. מנסיון עם זה ועם זה....

בעניין שהכל תלויי בסדר העדיפויות אתה צודק בהחלט ואני מסכים איתך לגמרי.

בנוגע לבימר..

הלכת קצת רחוק.. עד ל740.. לא אמרתי רכב פאר.

אז אתה צודק.. ב740 ההוצאות הן עצומות. לא שאני יודע מניסיון אישי.. לצערי אני לא יכול להרשות לעצמי 740

אבל בנוגע לשאר הדוגמאות שהבאתי - וזה לא מסתכם כאן, אתה תוכל להגיע רענן לאילת ואפילו עוד ישאר לך דלק במיכל. + לא יהיו לך חששות כאלו או אחרות שכל רגע משהו עלול להתקלקל ברכב.

שיהיה לך יום טוב, ויטלי. בלי א' :)

GS300.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם תסע לאילת באמריקאית כזאת כל שתקבל בדרך הוא מחלת ים. אל תבלבל נוחות עם רכות יתר - רוב האמריקאיות מהשנים הללו לא סופגות את שברי האספלט - הן מתנדנדות עליהם. נסה סיטרואן קסארה, קסנטיה או C5, נסה פיז'ו 306 או 406.

טוב נו אני אנסה שוב פעם לנסוע לאילת ב 406 - אולי אשנה את דעתי.

אם לא ציינתי עדיין אז אני בעלים של 2 צרפתיות!!

אחת מהן רשומה בחותמת - 505 שנת 87.

השנייה היא 406 שנת 2002 דגם SV :-P.

גם עם 306 ירדתי לאילת. ותרשה לי לא לציין את כל הרכבים שנהגתי עליהם יותר מנסיעה בת יום, אבל היו רבים כאלה.

יש לי הרגשה שמעולם לא נסעת על רכב אמריקאי יותר מסיבוב של שעה שעתיים - תקן אותי אם אני טועה.

אחרת לא היית מעלה על הדעת להשוות בין גרנד פרי לפיזו 306.

עדיין אני אמשיך לטעון שבגרנד פרי שהייתה ברשותי הנסיעה לאילת הייתה הכי פחות מעייפת!!!

ויטלי (הפעם נכון אני מקווה) - לא היית כוונה לפגוע, העיקר שאנחנו מסכימים, ואם לא אז לא נורא...

פורסם

יש לי הרגשה שמעולם לא נסעת על רכב אמריקאי יותר מסיבוב של שעה שעתיים - תקן אותי אם אני טועה.

אחרת לא היית מעלה על הדעת להשוות בין גרנד פרי לפיזו 306.

כל מלה בסלע!!

פורסם
אם תסע לאילת באמריקאית כזאת כל שתקבל בדרך הוא מחלת ים. אל תבלבל נוחות עם רכות יתר - רוב האמריקאיות מהשנים הללו לא סופגות את שברי האספלט - הן מתנדנדות עליהם. נסה סיטרואן קסארה, קסנטיה או C5, נסה פיז'ו 306 או 406.

מוסיף לרשימה פוקוס.

נוקשה אך עם זאת סופגת מהמורות נהדר

• תוכן חדש...