Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן,כמו שכתוב בכותרת..

אני נוהג לי בכביש המהיר על 120 ,ועושה לי "קיק דאון"קל..

ולאחר המון זמן ללא נהיגה במהירות מוגזמת,אני שומע שריקה ..

פשוט כשלוחצים ממש על הדוושה שומעים שריקה כזאת ואין לי מושג ממה היא באה,

שאלתי את אבא שלי(אל תתפלאו,אני כולה בן 19) והוא אמר לי שאולי זאת חגורת המנוע השתחררה קצת..

יש למישהו מושג מה קורה פה ?!

תודה,

שלומי.

פורסם

תיכתוב תמיד איזה רכב יש לך ככה אי אפשר לדעת כלום וכל תשובה שתקבל לא תועיל בשביך ולא תעזור בכלום כל פעם שתהיה לך שאלה ואתה פותח נושא חדש תיכתוב איזה רכב יש לך..

פורסם

יקיר מדובר במאזדה 323 סאדן, שנת יצור 2003, אוטומטית, וגודל המנוע לא ידוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יכול להיות שיש בריחה של אויר מהסעפת יניקה, אולי אחד האטמים התבלה. אבל גם אני נוטה לחשוב שיש חופש ברצועות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הרכב שבבעלותי הוא ,מזדה 323 LX.

אין טורבו,מנוע 1.6.

ולגבי כל מה שרשמתם,האם אני יכול לתקן דבר כזה?זה עניין קשה,או שצריך מישהו מוסמך והרבה רעש מנושא קטן?

בתודה,

שלומי:)

פורסם

קצת קשה להגיד כמה קשה יהיה לטפל בבעיה לא ידוע.

יכול להיות יש לך מיסב מת. ויש לא מאת מייסבים ברכב. אולי משהו פשוט כמו מותחן אולי לא.

יכול להיות חגורה רופפת שפשוט צריך למתוח או כמה עשרות סיבות אחרות.

קצת קשה לשמוע מכאן את סוג השריקה ומהיכן היא באה. נסה לתאר אותה טוב יותר.

בברכה,

יגאל.

פורסם
קצת קשה להגיד כמה קשה יהיה לטפל בבעיה לא ידוע.

יכול להיות יש לך מיסב מת. ויש לא מאת מייסבים ברכב. אולי משהו פשוט כמו מותחן אולי לא.

יכול להיות חגורה רופפת שפשוט צריך למתוח או כמה עשרות סיבות אחרות.

קצת קשה לשמוע מכאן את סוג השריקה ומהיכן היא באה. נסה לתאר אותה טוב יותר.

בברכה,

יגאל.

לתאר יותר טוב?חחח ,אין לי מושג איך

אבל אנסה:

אתה לוחץ על הדוושה בעוצמה,ואחרי שזה מגיע במד לבערך 100,זה מתחיל להשמיע מין שריקה כזאת..היא חלשה אבל אני בטוח שהיא משמעותית.

פורסם

חגורת אלטרנטור רפויה (זה מה שהיה אצלי בכל אופן)

אחרי ששמתי חדשה היא שרקה אצלי ( כשהיא חדשה אז היא נמתחת קצת ונוצר חופש מסויים שגורם לה לשרוק) וכשהייתי מוריד או מעלה הילוכים אגרסיבית אז היא היה מיללת.

E46 330CI

פורסם

אינני יודע אם מדובר באותה תופעה, אבל ברכבי פולקסווגן ואודי החדשים (מעל 2000) יש שריקה כזאת בעת לחיצה על הגז גם במהירויות נמוכות של 60 קמ"ש, בכל נפחי המנועים.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם

מה שמדהים פה זה שאתה כולללה בן 19 כמו שאתה טוען, נוסע 120 ועוד מרביץ קיקדאונים...ואבא שלך לא אומר על זה כלום?!

נשמע לי תמוהה משהו.

• תוכן חדש...