Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,:-)

אני מחפש רכב בתקציב של סביבות ה20K עם דגש על:

*שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדלק, זה חשוב.

*אמינות-שאני לא יתקע איתה/יבלה איתה במוסך כל שני וחמישי.

*שהטיפולים והביטוחים יהיו "זולים" עד כמה שאפשר.

ושתיהיה נוחה עד כמה שאפשר, עדיפות לגיר ידני, עדיפות לשנתון גבוהה עד כמה שניתן.

מחיפושים בפורום עלו לי האופציות הבאות:

פיאט פונטו (האופציה הכי ריאלית נכון לעכשיו)

דיההטסו סיריון

אני אשמח לקבל המלצות/דעות בנושא.

תודה.:-)

פורסם

אפשרי להכניס לרשימה גם את הניו פליסיה (עדיפות ל-1.6)...

אומנם היא מרגישה מעט פחות מודרנית מהפונטו - אבל מקבלים תמורה טובה

במעט כסף.

אני הייתי מתמקד על פונטו 75 - מודל מתקדם ככל האפשר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דייהו!!!! לאנוס/נובירה מה שלא יהיה

יש לאבא שלי(ואני חורש עליה) דייהו נובירה 98 אוט' מותק של אוטו 1.6

עלתה 17,500 יד 3 יש לנו אותה שנה וחצי והולף לה רק רצועת טיימינג וזהו!! לא עשתה בעיות טפו טפו טפו

לא יודע מהי צריכת דלק אבל יש כל מיני דייהו קטנות - מאטיס/לאנוס עם מנועים קטנים...

תבדוק תאפשרות מה יש'ך להפסיד...

פורסם

אני רואה שלא כתבת בטיחותי אז באמת הפונטו הכי מדברת אלייך

יש גם את המיצובישי קולט משנתון יותר נמוך אבל תענוג האוטו הזה

וגם את רובר בא בחשבון למרות שהחלקים שלה יקרים וגם השוק שלה על הפנים.

הייתי ממליץ לך על פיאט פונטו אוטו קטלני בתור התחלה לפי דעתי

פורסם

ממליץ על הפונטו, רכב קטן, אמין וחסכוני.

לגבי מה שהומלץ פה, הדייהו לאנוס והנובירה במיוחד ממש לא חסכוניות בדלק. כך גם הקולט.

פורסם

תנסה לחפש את הסריון אבל לצערי וצערך יהיה לך מאוד קשה למצוא וכשתמצא סביר להניח שתמצא מכונית שהיתה בהשכרה, צבע חבלות ושלל פגיעות או לדוגמא סריון שהחליפו לה 2 דלתות ומבקשים מחירון. (וזה מה שקרה כאני "מצאתי" סריון).

ואילו את הפונטו מוכרים בכל פינה כל שני וחמישי ברחוב אתה מוצא וכל יום 5 מכוניות חדשות ביד 2.

בהצלחה בחיפוש !

פורסם
תודה אנשים...אני מבין שהפונטו תעמוד בדרישות שלי?

עוד דעות?

אתה לא חושב שעדיף בשנתונים כל כך ישנים לבחור ברכב יפני.

במחיר עד 20K אתה יכול למצוא רכבים יפניים אמינים יותר מפונטו ולא פחות בטיחותיים, ועוד אפילו ישאר לך עודף של כמה אלפי ש"ח כדי להשקיע בתיקונים הכרחיים , ו/או תיקוני פחחות וצבע שיהיה לך אוטו כמו חדש, ולקבל רכב מסודר לגמרי עם ראש שקט לעוד הרבה שנים ובלי להיות שותף פעיל של בעל המוסך - כלומר פעיל בתשלום מדי חודש או חודשיים.

פורסם

עוד פעם הגענו למצב שאומרים פה שרכב יפני יהיה אמין יותר מרכב אחר.

אני שוב ממשיך ואומר בשנתונים כאלה זה לא הנתון הנכון להתכל עליו בכלל יפני לא יפני

הכי חשוב איך הרכב תוחזק לפניך.

לדעתי הפונטו באמת תהיה תמורה טובה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
עוד פעם הגענו למצב שאומרים פה שרכב יפני יהיה אמין יותר מרכב אחר.

אני שוב ממשיך ואומר בשנתונים כאלה זה לא הנתון הנכון להתכל עליו בכלל יפני לא יפני

הכי חשוב איך הרכב תוחזק לפניך.

לדעתי הפונטו באמת תהיה תמורה טובה.

"הכי חשוב איך הרכב תוחזק לפניך" - צדקת במאה אחוז - גם אם זאת הייתה סוסיתא , מועדון חמש, האמרה שלך נכונה גם לגביה.

קח 1000 מכוניות יפניות מדגמים שונים משנת יצור 1993 שתוחזקו ברמות שונות : מהגרוע ביותר ועד המעולה,

קח 1000 מכוניות אירופיות מדגמים שונים מאותה שנה שתוחזקו ברמות שונות : מהגרוע ביותר ועד המעולה,

בסטטיסטיקה תקבל שהיפניות יגיעו למוסכים בתדירות נמוכה יותר והעלויות האחזקה השנתיות שלהם יהיו נמוכות משמעותית מאלו האירופיות.

לא יעזור לך - החיים חזקים יותר מהתאוריות שאין להם ביסוס במציאות אלא סתם פנטזיות.

היו לי גם אירופיות, רוב הזמן כ- 10 שנים ( למשל: סאאב 850 עד שנת 1973 ,פורד פיאסטה 950 - 1978 , לנציה דלתה 1300 -(לא זוכר שנים אבל 10 שנים בדיוק) והיו לי גם יפאניות - האחרונה עדיין אצלי-ניסאן סאני 1993 ( כלומר בת 14 ) , יד ראשונה, במצב כמו חדשה ואני נהנה ממנה בכל רגע ולא מוכר אותה.

נהנתי מהאירופיות וגם מהיפאניות ( הכי כפית הייתה הלנציה), אך על פני מעל 10 שנים באותו רכב והאמן לי שפינקתי אותן- אני יכול להגיד לך בודאות שהאירופיות " בילו" במוסך כפול פעמים מהיפאניות- והאחזקה שלהם עלתה יותר מכפול.

אלו העובדות ואין אפשרות להתווכח איתן.

פורסם

ממליץ לך על ניסאן סאני -כמו שיש לי.

עושה 11 בתוך העיר ובסביבות 15 עד 16 מחוץ לעיר - תלוי כמה לוחצים.

אמנם חלפים לא זולים כמו סובארו - אך מחליפים לעיתים רחוקות.

למשל, שלי שנת 1993 , יד ראשונה ושמורה , שבוע שעבר החלפתי את הסטרטר המקורי ( 14 שנים)

• תוכן חדש...