Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר!

במהלך טיפול 135K באופל קורסה שלי מזגתי לי שמן סינטתי של LM (גלון סגול) 5-40.

לפני זה האוטו נסע על סוגים שונים ומשונים של חצי סינטתי 10-40 (דלקול, AC DELCO וכו').

לאחר הנעה ראשונה לקח למנוע שניה לבנות לחץ שמן (נורת לחץ השמן דלקה שניה יותר מבדרך כלל), מאז ככה זה בכל הנעה.

ועכשיו כשהמנוע קר יש תקתוקים שלי נראה שהם באים ממרימי השסתומים.

השאלה שלי היא האם עשיתי טעות במעבר לסוג שמן 5-40 במקום 10-40 והאם זה יכול לגרום לבעיה?

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השמן שלך לא מתאים לסוג המנוע שיש לך וטבעי שיהיו לך תקלות ונורית שמן תדלוק..תעבור חזרה לשמן איכותי 10/40 שהוא חצי סיינטטי ולא סינטטי מלא מה שיש לך.

השמן ששמת בדרך כלל מתאים למנועים מוגדשים ולא למנועים אטמוספריים..

חכה לדעות של חכמים ממני בכל זאת..יום טוב שיהיה לך.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

ידידי היקר,

יש להיצמד להוראות היצרן בנושא צמיגות השמן הדרוש למנוע, במידה והשמן סינטטי או חצי סינטטי זה לא משנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברכב שלי הקאמשפט והמרימים הלכו נראה לי בגלל זה גם לי היו מדי פעם דפיקות מהמרימים

עד שלפני כמה ימים הלך הקאמשפט והמרים

פורסם

איזה שנה הרכב ונפח מנוע ?

בקשר להשהייה של שניה או חצי שניה קצת קשה לי להאמין שאתה יכול למדוד זמן זה.

במידה והתופעה התרחשה לאחר ריקון והחלפה של השמן, אזי זה תקין שהמנורה דולקת בפעם הראשונה זמן ממושך יותר מכיוון שאין שמן בפילטר, כמו כן בדוק האם פילטר השמן מקורי ומתאים לרכב.

פורסם

LM זאת רק עטיפה יפה, ספקים שונים מייצרים עבורם שמנים. לא יודע, לפעמים הם בסדר, לפעמים ממש לא. לפי דעתי אין מה לחפש ב-LM, יש שמנים מצוינים אחרים. לא מובנת לי הפופולריות של השמן הזה בארץ בזמן האחרון :|

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ממש לא נכון.

שמן אחד מהטובים היום.

עומד בכל הסטנדרטים ותקנים, כולל של VAG ופורשה. (שהם הכי קשים)

אבל כמו כל דבר טוב, יש לזה זיופים.

אני לא אומר שזה המקרה שלך,אבל לך תדע.

Omnia mea mecum porto

פורסם

תנסה לעבור לשמן SUPER LEICHTLAUF 10 W-40.

בכול מקרה עקב הקילומטרא'ז היחסית גבוה של הרכב מומלץ לבצע החלפה נוספת של שמן מנוע לאחר 2000 קילומטר במעבר לסינטטי מלא.

פורסם

לחבר שלום

עקב שימוש לא עקבי בסוגי השמן יש סיכוי סביר של הצטברות בוצה באגן השמן

עליך לפרק את אגן השמן לנקות את הרשת ואת האגן

יגאל

• תוכן חדש...