Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

LM...שמן של פורש..אבל ב ACE ג'ריקן עולה 100 שקל...

ניראה לכם שזה טוב יותר משמן של פז ? (ע'ע פז של חו'ל)

אני הייתי שם אמריקן-איגל לפני שהייתי קונה LM.

ב 100 שקל לא קונים גאלון של הסוג הכי טוב של אותה חברה, אלא זה מחיר של ליטר בודד של שמן איכותי אמיתי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם שמתי את אותו השמן

LM 5-40W

סגול כפי שנאמר

קניתי מהפרסי.

על פיג'ו 106 XR שנת 1999 ידנית 1.4

ומתפקד לי מעולה.

אפילו הרגשתי שיפור.

האם זה יכול להזיק \ ליצור בלאי מואץ?

כי לפי מה שהבנתי הוא רק יכול לשמור יותר על המנוע ולהפחיד בלאי ונזק..

פורסם
LM זאת רק עטיפה יפה, ספקים שונים מייצרים עבורם שמנים. לא יודע, לפעמים הם בסדר, לפעמים ממש לא. לפי דעתי אין מה לחפש ב-LM, יש שמנים מצוינים אחרים. לא מובנת לי הפופולריות של השמן הזה בארץ בזמן האחרון :|

תוכל לחלוק עימנו תוצאות מעבדה?

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
LM זאת רק עטיפה יפה, ספקים שונים מייצרים עבורם שמנים. לא יודע, לפעמים הם בסדר, לפעמים ממש לא. לפי דעתי אין מה לחפש ב-LM, יש שמנים מצוינים אחרים. לא מובנת לי הפופולריות של השמן הזה בארץ בזמן האחרון :|

חרטה מורכזת, סלח לי מאוד אבל שטויות במיץ עגבניות

LM הוא שמן מעולה שמוכיח את עצמו, כל הVAGיות המוגדשות כלל כאלו שנוסעים עם 350 סוסים מתחת למכסה המנוע משתמשים בLM5\40 סינטטי מלא כמובן

זה שמן מצויין שאני אישית גמעתי איתו קילומטרים רבים וכך גם כל חברי המחזיקים במכוניות הדורשות שמן שכזה......בקיצור

LM 5\40 סינטטי מלא (מיכל בצבע סגול חציל) הוא שמן מצויין ואין שום סיבה שלא להשתמש בו....

פורסם
LM...שמן של פורש..אבל ב ACE ג'ריקן עולה 100 שקל...

ניראה לכם שזה טוב יותר משמן של פז ? (ע'ע פז של חו'ל)

אני הייתי שם אמריקן-איגל לפני שהייתי קונה LM.

ב 100 שקל לא קונים גאלון של הסוג הכי טוב של אותה חברה, אלא זה מחיר של ליטר בודד של שמן איכותי אמיתי.

זה יפה, באמת יפה, החברה הישראלית הגיע למצב שנותנים לה משהו טוב במחיר נמוך הם לא רגילים, אם לא פותחים לנו ת@@@ אז כנראה זה לא טוב,

תגיד אם ימכרו פורשה 911 ב100 אלף שקל ומאזדה 3 ב130 אתה תקנה מאזדה האאא....כי היקר הוא הטוב כמובן, הריי בתימחור אין שיקולים נוספים כמו יבואן שרוצה למכור המון יחידות ברווח נמוך מאשר מעט יחידות ברווח גבוה...נכון ?

אז רק לידיעתך בחור יקר, LM 5\40 סינטטי מלא מומלץ לא רק בישראל, תיכנס לאתר וורטקס (אתר בנושא VW שמכיל כמה עשרות\מאות רכבים ברמות שיפור מפגרות) ותראה את הביקורות.....תיגש בבקשה למוסכי VW מורשים(מורשים צ'מפיון !!) (פליקס ת"א, תושיה בת"א..) ותראה שהם משתמשים בLM5\40 סינטטי מלא,

בקיצור אם אתה רוצה שלמילה שלך פה יהיה כבוד תביא סימוכין ואל תזרוק דברים באוויר רק כי "במאה שקל לא קונים שמן איכותי" צודק...אם היבואן היה מוכר גאלון של LM ב440 שקל היית מתהדר ששמת אותו ברכב והוא עשה לך פלאים - נכון ?

פורסם

עתיד,כל מילה בסלע !!

לא נראה לי שהיה אפשר לנמק יותר טוב מזה.

אכן LM שמן מעולה ומומלץ , אני אישית משתמש ב LM המתוסף ומאוד מרוצה.

תמיר.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

בקיצור אם אתה רוצה שלמילה שלך פה יהיה כבוד תביא סימוכין ואל תזרוק דברים באוויר רק כי "במאה שקל לא קונים שמן איכותי" צודק...אם היבואן היה מוכר גאלון של LM ב440 שקל היית מתהדר ששמת אותו ברכב והוא עשה לך פלאים - נכון ?

הבחור צודק, שמן איכותי לא עולה 100 שקל. LM זה שמן בינוני, סינטטי מלא של CASTROL ראיתי בחו''ל במחיר של 102 אירו ל-4 ליטר (560 ש''ח). על אותו המדף LM עולה פי כמה פחות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

רשת כמו אוטודיפו יכולה להרשות לעצמה מחירים כמעט עלות בגלל הכמויות שהיא רוכשת.

אני אישית, לא ראיתי שמן הזה בפחות מ180.

ואני קונה אותו שנים.

לבורזום.

שמן לא נמדד לפי מחיר שלו.

תכנס דקה לאתר שלהם ותבדוק באיזה תקנים ומבחנים הוא עומד, ואז תגיב.

Omnia mea mecum porto

פורסם
שמן לא נמדד לפי מחיר שלו.

תכנס דקה לאתר שלהם ותבדוק באיזה תקנים ומבחנים הוא עומד, ואז תגיב.

אני משתמש רק בשמן סינטטי מלא בעלות של 140 ש''ח ויש לו תקן של MASERATI, ALFA ROMEO שהם מחמירים מאוד. אז מה? זה עדיין לא שמן האיכותי ביותר. אחת האינדיקציות למצוינות של שמן סינטטי זה המחיר שלו. זאת כל הפואנטה של שמן סינטטי - המחיר. כמה שיותר איכותי - יותר יקר.

פורסם

אתה לא הבנת על מה מדברים.

לא מדברים על -איזה שמן יותר טוב .

מדברים על זהוי שמן אכותי.

וכאן הטעות שלך , שאתה חושב שזה קשור למכיר.

אני בטוח שלLM יש שמנים ב100$ לליטר , אבל מדברים על דגם ספציפי.

ואם אתה רוצה לדעת את זה, כל יצרן מפרסם את הנתונים ותקנים של אותו דגם.

טעות שנייה שלך, שאתה אומר שהשמן שאתה משתמש בו(אני מאמין שזה אגיפ)

הוא שמן של מזראטי ואלפה. לא כל הדגמים. ומי אמר לך שהדגם שאתה משתמש בו, משתמשים גם באלפה?

LM הסגול, משתמשים בפורשה וואג. והתקנים שלהם הכי קשים.

עוד דבר, ראית כמה עולה שמן שאתה שם באוטודיפו?

Omnia mea mecum porto

פורסם

הנה עוד אחד מהיום, עם בעיה דומה, שמן דומה ושהוא גם כן בצמיגות המומלצת

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1276847&postcount=1

אלו שרושמים , הרגשתי שיפור , זה ביכלל מראה את הפסיכולוגיה סביב השמן מהולל שצבר תאוצה מפה לאוזן והפרסי שחוגג עליכם בעוד ש ב ACE זה יותר זול ממנו.

הוא כאילו המרענן הרשמי של PSI או VAG

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה לכולם על התגובות!

חבר המליץ לי לנקות את המנוע עם קרוסין (להניע את המנוע עם קרוסין במקום שמן לאיזה דקה) :shock:

קיימת בכלל שיטת ניקוי כזאת?!

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם
הוא שמן של מזראטי ואלפה. לא כל הדגמים. ומי אמר לך שהדגם שאתה משתמש בו, משתמשים גם באלפה?

עוד דבר, ראית כמה עולה שמן שאתה שם באוטודיפו?

מי אמר? - היצרן אמר. זה מאותה סדרה, רק הצמיגות שונה. מאזרטי ואלפה הולכים על 5/40, אצלי זה 5/30 והשמן גם עונה למפרטים של VW, MERCEDES BENZ, BMW וגם PORSCHE. וכן, ראיתי כמה זה עולה, 139 ש''ח באוטו דיפו.

VW 502.00 + 505.00

MB 229.1, 5W-30

MB 229.3

PORSCHE

BMW Longlife 5W-30

פורסם
תודה לכולם על התגובות!

חבר המליץ לי לנקות את המנוע עם קרוסין (להניע את המנוע עם קרוסין במקום שמן לאיזה דקה) :shock:

קיימת בכלל שיטת ניקוי כזאת?!

תגיד את חולה בראש ?? 8)

הרכב שלך נחשב לרכב בונבוניירה בשביל מה לעשות עליו ניסויים ?

תעשה מה שכתבתי לך !! תבצע החלפה נוספת של שמן בעוד 2K.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...