Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה בקניית סאב וופר ..יש לי ג'יפ ואני צריך סאב תיבה שיתאים לגי'פ לתחום הSPL התקציב שלי הוא ב 600-700 שקל כולל תיבה ..הסאב אמור להיות בערך 150-250 RMS המגבר שלי בגישור מוציא 190 RMS אבל חשוב למצוא תיבה צרה לגיפ...

בתודה מראש אור .

פורסם

בג'יפים , או כל SUV אחר , אני ממליץ בתיבות אטומות למקם את הסאבים כך שיופנו אחורה , בשביל לתת תמיכה לגלי התדר הנמוכים שקשה להוציא גם ככה מתיבות אטומות ועוצמות חלשות

או עם תיבה פתוחה יש כמה משחקים

סאב פונה למעלה , ופורט אחורה בשביל האזנה יומיומית

או סאב ופורט פונים למעלה בשביל streetbeating , או לתת בראש שכל השכונה תשמע

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא ממש הבנתי ...איך נראית פתוחה וסגורה ..המטרה היא להוציא רעש באס חזק וטוב ..כמה שיותר ממה שיש מה בידיוק הפורט אומר ??

פורסם

לכל סאב יש את הדרישות שלו לגבי גודל תיבה, גודל הפיר (החור) וכ'ו.

באופן כללי תיבה אטומה מדוייקת יותר הסאב חלש יותר ונשמע טוב יותר- עוד פעם זה באופן כללי תמיד יש יוצאים מן הכלל.

תיבה פתוחה- עם פיר היא בדר"כ תיבה שהסאב בה נשמע חזק יותר, מעט פחות מדוייק והצליל בורח החוצה טוב יותר (שומעים מחוץ לרכב חזק יותר).

עם הגברה כזאתי וקושי מבחינת מיקום לא תוכל למצוא יותר מידי סאבים, במיוחד לא בתקציב דל.

לא כ"כ יכול לעזור לך לגבי הסאב האופטימאלי במחיר הזה אבל מקווה שהבנת בערך את ההסבר.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...