Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעשה הם אומרים הפכנו את רנו (מכונית די מוערכת בצרפת ובאירופה) ולמרות השתתפות במירוצים , הפכנו את המותג לז**ה (כי אנחנו כ"כ מוצלחים ביחסי אנוש :lol: ובלתת ללקוח מה שהוא רוצה ) עד שהיום אם אנחנו רוצים להמשיך למכור , עדיף שלא ידעו שקרסו עדיין מוכרת אלא יחשבו שהיצרן פתח חברת בת בישראל.

לומר לך שהם יעשו שינויים כאלו שיהיה כדאי לקנות אצלהם ?!!! לא בטוח ! ! אבל לפחות זה מוכיח שהם מבינים שיש להם בעיה והיא בגללם . הבעיה היא שהם עדיין עשירים מידי ולכן שחצנים מידי , ולא כ"כ בז*ן שלהם ממש למכור ולתת שירות לנייטיב הישראלי . האם זה השתנה ? מסופקני , אבל ימים יגידו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הבנת הנקרא?

קרסו לא מתפרקים ולא בטיח. רנו וניסאן ימשיכו להיות בבעלות משפחת קרסו, רק השם "קרסו" יעלם משם החברה. זה חלק ממהלך ארגוני שמוביל המנכ"ל החדש, בתקווה להעלות את אהדת הציבור למכוניות שמייבאים בקרסו. כרגע השם קרסו מזוהה עם יבואן גרוע, אם הציבור יראה שהשם השתנה ל"רנו ישראל", אולי התגובות כלפי היבואן ישתנו מבחינה קונספטואלית. מעבר לכך, אני מניח שהמנכ"ל החדש יוביל גם מהפכה בתחום השירות (כי שינוי שם בלבד לא יעשה הרבה).

לחברות משפחתיות עם ניהול מבפנים יש לפעמים ראייה מאוד צרה כלפי השוק וכלפי העתיד, ולכן ההתנהלות שלהן כלפי השוק לא תמיד מוצלחת. מנכ"ל חדש מבחוץ יכול לעשות פלאים אם הוא יתמיד בכיוון הנכון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי הבנתי, מדובר במעבר של קרסו מחברה פרטית-משפחתית לחברה ציבורית מונפקת, בסופו של התהליך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא הבנת נכון.

פשוט הם עברו למבנה דומה לחברה ציבורית בזה שהם הכניסו דירקטורים מהציבור. חברה ציבוארית חייבת בפרסום דוחות כספיים ועוד מגבלות שונות ומשונות שלא חלים על קרסו. חברה ציבורית הם יהיו רק אחרי הנפקה (אם יחליטו להנפיק).

הם לא מתפרקים ולא יתפרקו כי אם הם יתפרקו הם יוותרו על הזיכיון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אפרופו, ראיתי (כנראה בשרשור אחר) שמישהו הזכיר את זה אז עכשיו גם אליי התקשרו מהמוסך אחרי ששלשום הרכב הוכנס לטיפול כדי לבדוק את שביעות רצוני.

מהלך יפה רק חבל שזה לא היה במקרים הקודמים שהיו לי השגות, הפעם השירות דווקא היה בסדר רק חבל ששכחתי להתלונן על המחירים :? (עכשיו גם אני זומברתי על תושבת מנוע עליונה :evil:).

ניר

פורסם
הסיבה: ניסיון להתנתק מתדמית השירות הלא איכותי
הם עשו שיקול:

יש לנו תדמית שירות לא איכותי. למה? כנראה בגלל שהשירות שלנו לא מוצלח. איך נפתור את הבעיה?

1. נתחיל לתת שירות איכותי
  2. נשנה את השם בתקווה שעם ישראל ישכח, לפחות בשנתיים הקרובות, איזה סוג של שירות אנחנו נותנים

מספר 2 יותר קל. נלך על שינוי שם.

פורסם

למה הכוונה שירות איכותי או שירות גרוע?

מאז שקניתי את האוטו אומנם לא מסוכנות מאזדה אלא מחברת ליסינג, הקשר היחידי שיצרתי עם מאזדה היה כשביקשתי שישלחו לי חוברת הסברים על תפעול האוטו. והם שלחו.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
ניר, הגם אתה במצטטי החתימות המוציאים דברים מהקשרם :wink::twisted::-P

יומיים אני רודף אחרי שרשורים שלך כדי שתשים לב :evil:.

:lol:

מה לעשות, סיפקת שם כמה ציטוטים יפים אז לא נקח ?

אני חושב שהבעיה העיקרית של קרסו היא מחירי חלפים מטורפים, כל השאר נגזר מזה.

ניר

פורסם

ניקח ניקח :)

מסכים בקשר למחירי החלפים:

הידעתם שמגן בוץ קדמי אחד לניסאן אלמרה שנת 99 עלה לפני כמה חודשים כשהתקשרתי לבדוק 471 שקלים?

ואני רציני לגמרי.

זוג מגיני בוץ שעולה 40 שקל באוטו דיפו - עולה בקרסו 942 שקלים.

מעבר לזה יש להם מוסכים מורשים שדוחפים חלקים שלא צריך לטיפול.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לגבי מחירי חלפים - אני אישית חושב שדך נכונה קודם לראות כמה זה עולה בחול - רצוי במדינות לא יקרות שזה בד"כ או מדינת הייצור או ארה"ב.

על זה כמובן יש להוסיף 50% ואז באמת תראו עד כמה מנסים לגנוב אותכם...........

אוטו דיפו זה לא מדד לדברים כאלו........

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

על קליפס שמחזיק את המגן בוץ לקחו ממני 9 שקל, ולא נראה לי שהוא שווה יותר משקל אחד, על ג'ק מקורי הם רצו 800 שקל.

בניגוד למחירים השירות שנתקלתי בו היה דווקא טוב, העובדים היו אדיבים ולא ניסו לדחוף לי שום שירות\מוצר בכח.

Its never a waste of time to be wasted all the time

• תוכן חדש...