Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז העניין הולך ככה:

לאלה שלא יודעים ולאלה שכן, יש לי את הסאב של פיניקס גולד קסנון, שמוגבר ע"י הייפוניקס. הסאב הוא 12D4, ועובד על 2 אוהם כשהמגבר כביכול מספק 900RMS ב-2 אוהם. הגיין על כ 3\2, יושב בתיבה פתוחה מסריחה משהו של 70 ליטר (ככה רשום באחד האתרים). בד"כ בפול ווליום הכל רגיל. מידיי פעם כשאני מנסה לכוון את הסאב דרך ה-HU ומגביר אותו טיפה, אחרי כמה זמן יש ריח דיי מסריח אבל לא חזק. משהו בקטנה. ככה היה קורה לי לפעמים גם כאשר הייתי נוסע לי במשך זמן מסויים על ווליום דיי גבוה. היום, כאשר הגברתי את הסאב ונסעתי בווליום גבוה למשך 5 דקות, אחרי 2-3 דקות הגיע ריח מסריח מאוד מאחורה, וישר הנמכתי את הווליום+עוצמת הסאב. עצרתי בבית, פתחתי בבגז, ריח מסריח מאוד (כאילו ריח של משהו שרוף אבל לא כמו בל"ג בעומר אלא שרוף אחרת), הוצאתי את הסאב מהתיבה, בדקתי וראיתי שהכל תקין (אולי לא ראיתי טוב, הסאב בבית אני יראה שוב אם תגידו לי על מה להסתכל), והריח יותר בתיבה עכשיו מאשר על הסאב. עכשיו, עוד דבר שצריכים לדעת הוא שהוצאתי את הסאב ראיתי סיבים של התיבה על הסאב (ממש קטנים), כי בפעם הראשונה שהכנסתי את הסאב לתיבה הייתי צריך לחתוך את התיבה כי הוא לא נכנס בפנים (הברזלים שלו הפריעו טיפה). באותו הזמן ניקיתי את התיבה אבל נשארו עדיין סיבים כאלה בפנים. כדי שלא תתבלבלו, הסאב עובד פיקס עם הריח השרוף (או שלא פיקס אבל הוא עבד כרגיל בזמן הזה של ה-5 דקות), והוא עדיין עבד עד שהגעתי הביתה היום.

לשאלות: האם הסאב נשרף? לא יצא שום עשן ולא כלום, רק ריח ממש מסריח.

או שהאם אחד הסלילים נשרף? למרות שהסאב דפק חזק (כהרגלו) בזמן שהיה ריח שרוף?

או שהאם הסיבים האלו פשוט נשרפו ועשו את הריח? כי ריח של שרוף שרוף באמת לא היה אלא ריח של שרוף אבל אחרת. לא יודע איך להסביר.

אודה מאוד לעוזרים. תעזרו לי. אני אוהב את הסאב שלי :-):wink:

בתודה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כך רב מודד ותבדוק התנגדויות של הסלילים .

אמור להיות בין 3.8 ל4.2 לכל היותר .

חשוב מאד שלא יהייה לכלוך בתיבה . !

תדחוף את האף שלך לתוך הפיר שיש במגנט מאחורה . סאב שרוף מחזיק הרבה זמן ריח מסריח באזור הזה .

אם אין ריח אין שרפה :)

ישנה אפשרות אולי שהגעת עם הסאב לX מאך שלו (לא X מקס )

אני לא יודע זו סתם השארה אז יכול להיות שהוא עשה לו נאדי נאדי אם אתה מבין :)

תיהייה סליח איתו הוא אולי מפלצת אבל עם נשמה פגיע :)

פורסם

זהו, שהיה ליכלוך. ודיי הרבה. ואני יודע שאני דפוק, אבל היה מה שהיה. העפתי את התיבה לקיבינימט עכשיו, ביום ראשון תיבה חדשה.

ועוד פעם הלכתי הרחתי את הסאב מכל הכיוונים, מהתחת שלו אין ממש ריח מסריח,ממש בקטנה, וגם לא היה ממש, בצדדים יש אבל אבל ממש קצת, הריח בתיבה הרבה הרבה יותר מסריח מאשר בסאב עצמו.

אימצתי אותו? אבל זה כולה הייפוניקס על 3\2 גיין, והוא לא ממש התאמץ לפי מה שראיתי כשכיוונתי אותו בזמנו. אתה בטוח בזה ? (אני שואל כי אין לי מושג ממש מה קרה לו ולמה יש את הריח הזה).

עיוות? לא יודע. לא נראה לי. הוא פשוט פוצץ לי את האוטו, זה כן (לאיזה 5 דקות). לא הסתכלתי עליו כשהוא עבד, כי ניתקתי אותו וישר הוצאתי אותו לראות מה מי מו.

יש עוד עזרה ממישהו?!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקיי. הבנתי. אם יש עוד מישהו שיכול לעזור ולהוסיף משהו שלא אמרו פה אז שיוסיף תגובה בבקשה.

בתודה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש לך סאבסוניק פילטר? יש. על 15HZ

על כמה הוא מכוון?

כמה הסאב חתוך? ב-HU הוא על 63HZ. במונו יש באס EQ והוא היה על 9 היום (בד"כ הוא על 0).

LOW PASS במונו בערך 60 (יש בין 35HZ ל-250HZ והוא קרוב מאוד ל-35HZ.

הפאזה ב-0.

מה שמעת? מה הכוונה? שמעתי רגיל את האמת, פשוט ביותר עוצמה. דרך ה-HU עשיתי שהסאב יהיה יותר חזק דרך האקולייזר ב-50HZ שמתי אותו על +4 במקום על 0 שהוא תמיד (בקאסטום, הקאסטום אצלי כמו פלאט כי עדיין לא ישבתי לכוון את המערכת).

מקווה שהמידע עזר. ירדתי למטה לבדוק את הכל ובאתי.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סליל שרוף זה תענוג להריח :)

עץ שנשרף? אתה בטוח שלא מת לך חתול בפנים?

נ.ב , תענה לאבנר , בגלל שהוא שאל מה שרציתי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סאב סוניק פילטר בתיבה פתוחה על 15 הרץ???

לכמה התיבה מכוונת?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

כן, אני יודע שתענוג להריח, בגלל זה זה לא כזה ריח טוב. זה ריח מסריח! לא ריח שרוף טוב. אולי חתול מת שנשרף שם.

ועניתי. תראה הודעה מעלייך.

זו תיבת וואלה (ראית אותה בעצמך לפני שתי מפגשים). לא יודע לכמה היא מכוונת. באמת שלא.

הינה קישור לתיבה: http://www.lanzar.co.il/sg_product~0993~17~0.htm

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בוא נראה כמה סיבות from the top of my head שגורמות לסאב שלך להשתולל

א. עיוות נוראי מההיפוניקס

ב. סאבסוניק על 15! במיוחד כשאתה לא יודע לאיזה תדר התיבה מכוונת , וממש לא מומלץ לנגן בתדרים מתחת לכיוון התיבה

ג. ברגע שסליל נשרף או חלק ממנו נשרף , והרחת בפעם הראשונה של הסליל השרוף , אין לחזור אחורה , הסליל נהיה רגיש יותר לשריפה [שינויי התנגדויות , סליל חרוך וכו']

ד. מונו חזק יותר בהרבה בתיבה פתוחה שאני לא יודע אם תואמת לסאב

אם אני אחשוב על עוד

אני אכתוב

בכל מקרה, כדאי לבדוק

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אוקיי. סאבסוניק אני יעלה אותו. בקשר לסלילים לבדוק כמו שרוני אמר? ואם הוא שרוף הסאב אבוד?

תיבה תוחלף ביום ראשון מותאמת לסאב חתוכה ב-25HZ. במקרה כזה על כמה לשים את הסאבסוניק (אם הסאב בסדר)?

מה עוד אפשר לעשות?

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תכוון את הסאבסוניק לפחות ל 35 עד שתברר את תדר הפורט

תוריד טיפה את הגיין

תבדוק את התנגדות הרמקול לפני ניגון , בעודו קר , ואחרי ניגון רציף של כ 5 דקות ההתנגדות אמורה להשתנות בין 3.5 עד 4 לסליל במצב קר וקצת יותר לכיוון ה 4.5 לסליל כשהוא מתחמם

ברגע שסליל נחרך ולא טיפה , הוא נהיה יותר רגיש , יש פחות חוט סליל שיעביר חשמל

משמע התנגדויות משתנות ואף אפשרות לנתק בסליל אם האיזור החרוך ממשיך להתחמם

תוריד גיינים

ותבדוק

יש הרבה אפשרויות

ובפורום , עדיין אין לנו smell'o'forum , קצת קשה להבין מה קורה אצלך שם

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אוקיי. כל מה שאמרת ייעשה. בקשר לסליל, אם הוא נשרף כולו, מה עושים? ואם הוא נשרף חלקו, מה עושים?

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...