Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרט המשך ל"משמרת לילה"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה ראיתי את הסרט הרוסי המצויין הזה בקולנוע, ונזכרתי עכשיו בגלל ה"בקרוב" שהוקרן ב-HOT (אגב למי שלא ראה - מומלץ בהחלט, לחובבי הפנטזיה, באפי, ערפדים וכיו"ב)

היה אמור להיות המשך ("משמרת יום"), מישהו מכיר? האם יצא כזה ברוסית וטרם תורגם / הגיע ארצה? ואם יצא איפשהו DVD ברוסית עם תרגום לאנגלית, איפה אפשר להשיג?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ואללה

אבל האמת שאני לא מחובבי ההורדות... מישהו במקרה נתקל ב-DVD בארץ הקודש (כן אני יודע, אפשר להזמין מחו"ל עם תרגום אנגלי, אבל אני לא רוצה לקנות את זה, רק לשכור/לראות)?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אכן הראשון הרבה יותר יפה, מהשני קצת התאכזבתי, ניתן לומר שהוא הזוי מדיי והם מביאים התלהבות יתר ממאזדה RX8, אבל אין הרבה מה להפסיד אם תצפה בכל מקרה :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לפני כשנה ראיתי את הסרט הרוסי המצויין הזה בקולנוע, ונזכרתי עכשיו בגלל ה"בקרוב" שהוקרן ב-HOT (אגב למי שלא ראה - מומלץ בהחלט, לחובבי הפנטזיה, באפי, ערפדים וכיו"ב)

היה אמור להיות המשך ("משמרת יום"), מישהו מכיר? האם יצא כזה ברוסית וטרם תורגם / הגיע ארצה? ואם יצא איפשהו DVD ברוסית עם תרגום לאנגלית, איפה אפשר להשיג?

צפיתי בשניהם, יותר נכון הורדתי את הסרט לאבא שלי (דובר רוסית). אני לא מבין מה כל העם הרוסי עשה כזה רעש מהסרט הזה. לטעמי אחד הגרועים.

תחפש בNFO.CO.IL אם יצא גירסא עם תירגום עיברי.

• תוכן חדש...