Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התחדשתי בפונטו 1242 סמ"ק מודל 00 16 שסתומים ידני

האמת שחיפשתי דגם רגיל עם מנוע 1242 ורק אחרי שקניתי (יד ראשונה עם 104 אלף ק"מ) ניגשתי למוסך מרכזי בחיפה כדי לקנות פילטרים להחליף, אז הבחור שעובד במכירת חלקים שואל אותי מס' רכב וכשאמרתי לו העיניים שלו נפתחו כאילו הוא גילה שהוא זכה בלוטו. הוא שואל אותי "אתה יודע כמה רכבים כמו שלך נמכרו בארץ" ואני אומר "משהו כמו 200,000 לא?" אז זהו שלא "יש 5 רכבים כמו שלך שנמכרו בארץ"

עכשיו עבר כבר שבוע מאז ואני יכול להגיד לכם שאני מרגיש בר מזל אמיתי. לאישה שקניתי ממנה לא היה מושג שיש לה רכב נדיר היא בסה"כ רצתה 2 כריות אויר וabs :wink:

האוטו שמור בצורה מושלמת ונוסע כמו שד אבל אני קצת מודאג מכמה דברים שאני אשמח לשמוע מה דעתכם:

1. אם תהיה לי בעיה חס וחלילה יהיה מי שידע לטפל במנוע?

2. מבחינת חלקים למיניהם מפלאגים שכבר אמרו לי שהם מיוחדים למנוע הזה ועד צינור יניקה למנוע שעולה פי שלוש מאחד רגיל אני קצת מודאג שתהיה לי בעיית חלפים.

3.אני לא מוצא מידע טכני כלל לדגם שלי אני אשמח לעזרה בנושא או כל הכוונה

תודה מראש

יהודה

פורסם

כך לא כותבים כותרת.

עיין בכללי הפורום ובהודעת הדביקה שמסבירה כיצד יש לרשום כותרת בפורום הטכני.

שלח אלי כותרת עניינית בה"פ ואפתח את השרשור.

**עדכון - התקבלה הצעה לכותרת, אך ביצעתי לה שדרוג, העיקר הכוונה.

פורסם

נמכרו כמה עשרות. לדעתי זה הדגם המוצלח והטוב ביותר של פונטו דור ראשון.

בליין הדגמים הוא החליף את הפונטו 90 עם מנוע 1600.

המנוע לא זהה לגמרי ל 1242 סמ"ק 80 כ"ס 16V של פונטו ספייס.

יחס דחיסה שונה מעט, 10.2 מול 10.6, מה שאומר שאולי ראש מנוע שונה.

מידות הצילינדר זהות בכל מנועי 1242 סמ"ק.

אינני יודע, אם החלקים של המנוע זהים לחלקים של מנוע בספייס.

בכל מקרה בספייס המנוע מכוייל שונה, הספקו נמוך ב 5 כ"ס שמתקבל ב 5000 ס"לד במקום ב 6000 אצלך.

הדגם יובא ביבוא סדיר, מה שאומר, שיבואן מחוייב להחזיק מלאי חלפים לדגם במשך לפחות 7 שנים (בדיוק מסתיימות עכשיו).

באיזה מידע טכני אתה מעוניין ?

תתחדש, ושיהיה בהצלחה עם הרכב.

• תוכן חדש...