Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

נאמר לי שניתן להביא חלקי מערכת מארה"ב במחירים יחסית זולים לארץ.

יש לי כבר hu,אני רוצה להתקין ברכבי מערכת בינונית לא יותר מידי מוגזמת (קומפוננט מגבר וסאב) .

לא צריך שתעשה יותר מידי רעש אלה איכות.

השאלה שלי אליכם אם כדאי ושווה להביא משהו מארה"ב ואם כן מה?

איזה חברות מומלצות שהמחיר שלהן סביר .האוטו הוא סיאט איביזה 07 (6.5 מקדימה).

עכשיו בטח תשאלו על תקציב אז התקציב לא ידוע . בסביבות ה800 דולר המחיר הוא לגבי מגבר וקומפוננט את הסאב אני יקנה בארץ(אם ניתן במחיר יותר זול עדיף )

תודה לכל העונים!

אם אתם רושמים חברה אז גם את הדגם. תודה חברה!

לא צריך שיהיה יותר מידי מפציץ . שוב מערכת בינונית

Got To love It

פורסם

ב-800 דולר אתה יכול להביא מגבר וקומפוננט איכותיים מאוד ולא בינוניים. אבל, שכחת שיש לך בכניסה לארץ כמה בעיות קטנות (משמע תוריד כמה אחוזים טובים מהתקציב הדיי גדול שלך)??

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא חושב שב200 דולר ניתן להביא משהו שנחשב איכותי או שאני טועה?

וזה לא מישהו שנוסע לטיול. ליומיים וחוזר. ואם זה יהיה קניה של מערכת ב400 דולר כמה יהיה המכס עליה?

Got To love It

פורסם

הבנת נכון אמרתי שהתקציב עד 800 בערך. אבל אמרת יהיה בעיות הכוונה שלך היא למכס לא?

אני זוכר שעד 200 דולר אין מכס,שוב אבל אם נופל המזל ולא תופסים אותך במכס ניצלת.

עכשיו אם כן תופסים במכס אני לא יודע כמה משלמים,אז זאת אומרת שהתקציב ירד(שוב בגלל המכס)

אז מה ניתן להביא שמחיר סביר ושיהיה מערכת בינונית?

Got To love It

פורסם

במכס

כשאתה בא עם רכיב במזוודה, עד 200

שאתה עושה דואר חבילות המכס מתחיל ממשלוח ב20 דולר

אל תשכח שמוכסים אותך גם על עלות המשלוח

ככה שאם תזמין סאב ב 80 דולר ותשלם משלוח נניח 80

יצא 160 דולר

מכס 30 אחוז מ 160$

מע"מ 17%

ומה יצא? בערך 50%

בנוגע לסחורה שעוברת בלי בדיקה, תן לי כמה ימים אמור להגיע לי משהו , אני יעדכן

פורסם

אני לא עושה משלוח מחו"ל. זה חבר משפחה שטס לארה"ב אז חשבתי שהוא יביא לי משם איזה מגבר וקומפוננט.

איזה מגבר וקומפוננט מומלצים?! תקציב 500-600 דולר +-.

מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה!

Got To love It

פורסם

אף אחד אינו יודע מה כדאי להביא מארה"ב(שוב זה לא משלוח זה חבר משפחה שטס) מגבר+קומפוננט במחיר של בערך 500-600 דולר +-?

Got To love It

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...