Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר אנשים חיפשו איזה כלי יעיל יותר מ-sony sound forge מפני שהוא לא היה יעיל בטיפול במספר רב של קבצים.

ובכן, התוכנה הבאה נראית יעילה יותר בטיפול במספר רב של קבצים (בדיקת קליפיניג) וב"טיפול" בהם (סה"כ נורמליזציה). מה גם שהיא חינמית ולא כבדה.

תהנו.

mp3gain.sourceforge.net

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

תודה על הלינק, אך אנו לא מתעסקים כאן עם MP3 ואיכויותיו כי אם באודיו לרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נכון איתמר, אבל הרבה מאיתנו שומעים MP3 כולל אתה.

זה נחמד שהביאו לינק לתוכנה שאולי יכולה לאבחן ולתקן קליפינג בMP3, שהרי יכול לפגוע באלמנט.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה לך חבר לפי מה ששמעתי אחרי שתיקנתי את רוב השירים שלי באמת שאני מעלה את הווליום המילים לא נבלעים אחד בשני. כלי יעיל ועוזר מאוד, ממליץ מאוד

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל כדי לצרוב דיסק מוסיקה אני שם MP3 וזה אוטומטי הופך אותו לWAV בצריבה עצמה.

התוכנה הזאת נראית לי מאוד שימושית בשבילי.

אני אשמח אם מישהו יתקן אותי אם אני עושה משהו לא בסדר בקשר לצריבה.

פורסם

או קיי, אחרי שעתיים של בדיקה, שעדיין לא הסתיימה, אני מוצא אצלי לפחות 80% מהמוסיקה עם קליפינג.

אני רק מקווה שכאשר התוכנה כביכול "מתקנת" את הקליפינג, היא לא מעוותת את האות, ולא משווה בין קבצים אחרים ועושה NORMALIZE בהשווה לקבצים אחרים, לדוגמה בNERO יש גם NORMALIZE אבל, היא לא עושה כלום חוץ להשוות בין פיקים בקובץ אחד לבין קובץ אחר שקודד נמוך יחסית ואז עושה כאין "יישור קו" בווליום של כל השירים באותה אפליקציה.

ראו 2 תרדים שנפתחו בעבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=132012&highlight=%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99+%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%94

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=141005&highlight=%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99+%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%94

תודה רבה, לדעתי כלי מצויין .

בברכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...