Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות ואימון דריפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים בערך קיבלתי מייל מקובי (פיול סלוט) רוצים לארגן עוד ארוע דריפטים.

המילואים שלי נגמרו ונכנסתי למלאכה, מסלולים נבחר על ידי הועדה ההתחלתית ואני התחלתי להריץ את הפרוצדורה ואירגנתי אנשים.

בימים האחרונים פורסמו בכל הפורומים (גם בקארספורום) הזמנה לארוע דריפט שיכלול אימון ותחרות דריפטים.

הארוע, וזה חשוב לי להדגיש, לא היה למטרות רווח, לצערי אני יכול להצהיר שאני נשארתי עם חור של כמה מאות טובות של שקלים . הכל נעשה לפיתוח ענף הדריפט ולהנאת המשתתפים.

לצערנו הרב לא היה תצוגה מלאה של כל המועדונים. אבל פיול סלוט נתנו תצוגה יפה עם הרבה רכבים וקארספורום נתנו את האחים סדובסקי והבן דוד נועם.

תוצאות התחרות היו מעניינות, גל עם הקמרו שלו נתן תצוגה מדהימה וקיבל את המקום הראשון.

תום סדובסקי עם מיאטה NB נתן הופעה ביינונית לרמתו היחסית אבל עדיין יפייפיה וקיבל את המקום השני.

וניב סדובסקי (אני) פישל קצת לאחר יום ארוך ומעייף, והגיע למקום השלישי המכובד גם עם מיאטה NB (של תום).

במקום הרביעי הגיע בהפתעה נועם בן גל, בן דוד שלנו, שעשה אימון ראשון על הנעה אחורית והצליח לתת תצוגה יפייפיה - היישר למקום הרביעי.

היה הרבה עשן, הרבה דריפטים והרבה כיף.

מקווה לחלוק איתכם בקרוב את הרשמים מהתחרויות הבאות ...

וסירטון דוגמא - תום סדובסקי בהופעה מרשימה:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסיכום מהצד שלי:

הרעיון היה בהתחלה לעשות תחרות בין כמה מועדונים\קבוצות על ניקוד כללי קבוצתי + תחרות נהגים.

לצערי זה נפל בגלל קשיים טכנים .

בכל מיקרה היה אירוע מעניין מקצועי! ואני שמח שהמיאטות קיבלו בראש וחזק :-D

אפרפו מיאטה.. תום נתן לי סיבוב פעם ראשונה , חברה לא פשוט להחזיק את הרכב הזה על הצד, אבל תום פשוט שולט בה בצורה נדירה! ממש התרשמתי מהיכולת נהיגה שלו.

חבל שלא נתתי פייט בגמר כמו באימונים :-P

גל שלט בגמר ביד רמה עם הטראנס אמ ברוב האירוע עם נסיעה מדהימה! ולקח את המקום הראשון בגמר.

ברמה אישית אני כבר מחכה לאירוע הבא!

:twisted:

ניב תודה רבה על העזרה בהרמת האירוע! וכמו כן תודה לדני ממקס טיוניג! על העזרה באירגון ובשיפוט.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

היה פשוט מצויין! אנשים נהדרים וריח צמיגים באוויר!

גל נתן סיבוב גמר מהסרטים על האמריקקית שלו! תצוגת נהיגה מדהימה מההתחלה עד הסוף! מרשים מאוד, כל הכבוד גל!

קובי, אני דיי בטוח שהרחבת את תא הנוסעים שלי במהלך הסיב(ס)וב שקיבלת - הנוחות השתפרה פלאים! :lol:

תודה לניב על האירגון הזריז של הכל ותודה למסלולים על העזרה במהלך האירוע.

ותודה אחרונה לחברה של הFUEL SLUT! הם היחידים שהביאו נציגות מרשימה ובלי דיבורי סרק באוויר.

הלוואי וכמות המשתתפים בעתיד רק תגדל ואירוע ענק ייצא לפועל. חברה אל תתביישו מיכולת הנהיגה שלכם, תגיעו לאירועים ותשפרו אותה. אנחנו רק נדאג לעזור ולפרגן לכולם! - חוץ מלקובי :evil:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

עם כל הדיבורים האלה קובי איפה סרטון של הקמארו בפעולה :twisted:

היא יפה מלמטה כשהיא על הליפט אבל אני רוצה לראות אותה על הצד!

נראה שנהנתם וכל הכבוד על הרמת האירוע והשתתפות של מועדון FS, פעם הבאה נגיע.

אבי.

פורסם

נשמע משעשע משהו שאתה מכתיר את עצמך, אחיך ובן דודך להיות נציגי הפורום..

אולי אני גם אערוך מפגש עם חברים שכותבים בכל מיני פורומים באינטרנט ואמנה את עצמי לנציג הבלעדי של הפורום הזה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלום שלום שמי נעם,

נוסע ב 10 השנים האחרונות ברכבי ליסינג, אוהב לצלם

וכנראה אחרי היום גם אוהב דריפטינג...

מזל גדול בחלקי כי אני ה"בן דוד" וזכיתי למאמנים מעולים אשר ב 4 שעות

לימדו אותי מה זה דריפט ואיך נוהגים ברכב שעד עתה נהגתי לצלם אך לא ממש לנהוג

איך שנאמר קשה באימונים קל בקרב ובסוף היום הגעתי להפתעתי הרבה למקום 4

ניב, תום תודה תודה תודה, על הארגון, ההדרכה היה פשוט מצויין

היתה חוויה לפגוש את כולם

עוד אחזור....

-נעם-

"Discover" אנחנו לא מכירים, אך כשתארגן אירוע אנא הזמן גם אותי :wink:

פורסם

אולי אני גם אערוך מפגש עם חברים שכותבים בכל מיני פורומים באינטרנט ואמנה את עצמי לנציג הבלעדי של הפורום הזה..

ג'יזס, מה אתה כזה כבד? אפשר לחשוב על מה אנחנו מדברים פה...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

קודם כל תארגן מפגשים בשימחה.

שנית, למרות שהארוע פורסם גם בפורום זה וגם באחרים, אנחנו היינו היחידים שהגיעו ורושמים בפורום הזה, שאתה או אחרים תגיעו, אתם מוזמנים לדבר, בינתיים ...

ותיקון קל, הרכב של גל זה טרנס אם.

סיירטונים נוספים:

אני והמיאטה של תום:

גל המנצח עם הטרנס אם:

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1446331

פורסם
טל"ש!!!!! כולם כועסים!!! ואיפה אתה היית?!

עזוב, פשלה שלי. הבנתי לא נכון את האירוע אחרי שהיתה אמורה להיות תחרות והתבטלה וחשבתי שכל מה שיהיה זה אימון של כמה חבר'ה וזהו, אז העדפתי ללכת לאימון משלי בתחום אחר. פדיחה בהחלט ומתנצל. לפחות אני מבין שנהניתם...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אוף גם אני רציתי להגיע לצערי היה לי מחויבות משפחתית שקדמה לאירוע.

דבר ראשון כל הכבוד לגל !! אבל אני מקווה שהסרטון שיש פה לא מראה את המקצה המנצח שלו..

דבר שני אני מתחיל למכור בתים באלפי מנשה, מגדלת נהגים אלופים וחובבי מכוניות. היחס בין כמות התושבים לכמות משתתי (מנצחי) אירועי ספורט מוטורי הוא מדהים.

שרון קוזמה השתתף בג'ימקאנות וקטף לא מעט פעמים מקום ראשון.

גל כאמור גם הוא, אלוף דריפטים אמיתי!

רק לפני שבוע השתתף תושב (חדש) של אלפי מנשה, דניאל, בג'ימקאנה שאירגן קובי כהן בקטגורית הג'יוניורים ולקח את המקום השני.

בכל מקרה, היו לדעתי בעבר עוד מקרים דומים ואני בטוח שיהיו עוד בעתיד.

נמשיך לדווח לכם.

עמרי.

פורסם

למען האמת, חשבנו על סוף מאי. קודם כל אני צריך לראות איך אני מסתדר עם מסלולים ועם החברים על ההפרש הכספי. לא ממש בא לי לשם כל ארוע איזה אלפייה מכספי הפרטי (וזה בינתיים בדיוק מה ששמתי, בלי לכלול זמן שלי לאירגון והגעה להכנת מסלול מראש)

בפועל אחת הבעיות של הארוע הזה היתה שרוב המשתתפים הבריזו מהתחרות, בגלל זה הארוע הפך לאימון בעיקר, במקום התחרות הקבוצתית שהוא היה אמור להיות, רוב המשתתפים הגיעו מהצד הרציני יותר - זונות הדלק. בפעם הבאה אני אדאג לארגן את הכל הרבה זמן מראש ולחייב את המשתתפים בתשלום מוקדם.

אם שני הדברים יילכו טוב, ההסתדרות הכספית ומחוייבות המשתתפים, אני בהחלט חושב שיש סיכוי טוב לאירגון תחרויות קבועות, אולי אפילו ליגה. אבל קודם כל חייבים מחוייבות משתתפים. רק להזכיר, שבועיים לפני הארוע היה מפגש שבו סוכם על 5 קבוצות של 3 אנשים. שלושה ימים לפני הארוע נשארו 2 קבוצות... קבוצת האחים והאמריקאיות. ככה לא בונים חומה ...

פורסם

הסירטון פה הוא ממש לא מייצג של הסיבוב המנצח. של אף אחד מאיתנו.

אני אחרי 4 שעות של אירגון סדר ונהיגה נשפכתי לחלוטין ולא הצלחתי לבצע את אף אחד משני הדריפטים כמו שהצלחתי בשלבים המוקדמים יותר, תום עשה די יפה אבל עדיין פחות טוב מאשר במוקדמות וגל לעומת זאת הבריק. פשוט סיבוב מדהים.

לצערי הרב צילומי הוידאו (שלנו לפחות) נעשו על ידי המשתתפים, ככה שלא היה ממש יכולת וכוח לצלם את כל הניסיונות ואת הגמר. אני מקווה מאוד שיש מישהו שצילם את הגמר (של גל לא שלי ;-) ) כדי שיהיה ניתן לראות מה אמריקאית מגודלת מסוגלת לעשות ...

לקח חשוב לפעם הבאה, במקום מסלול אחד שנחרש במשך 4 שעות, נראה לי שנבצע שני מסלולים שונים, אימון - תחרות, אימון תחרות. ככה יהיה פחות שחיקה ויותר עניין ...

• תוכן חדש...