Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שהטריבקה הנוכחית "מכוערת" בעיני רבים, לדעתי לפחות היא נראית יחודית מאוד. העיצוב החדש הופך אותה לעממית מאוד. אם לא היה כתוב בשום מקום שזה סובארו בתמונה למעלה לא הייתי מנחש בחיים, היא באמת נראית כמו פורד אקספלורר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

WRX חמש דלתות:

לדעתי הרכב מאוד מכוער, דומה למאזדה 3 :?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מסכים שהB4 נראית נהדר. אני מאוד אוהב את העיצוב שלה. אם כבר, הגרסאות הרגילות נראות קרביות מדי, מה שלא משאיר הרבה לשלושה ליטר. כשלעצמה, היא בסדר גמור..

בכל מקרה, לסובארו יש בעיה. אני לא יודע מי ראש העיצוב שם, אבל זה שהחברה מחליפה עיצובים כל שני וחמישי ולאחרונה, מוציאה בזה אחר זה דגמים שגורמים לה להראות כאילו שהיא מחקה את מסלול ההתפתחות העיצובית של יונדאי, אבל ברברס - זה צריך להדליק נורה אדומה. לא, עזבו נורה, עץ קריסמס..

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הדגם הנוכחי של האימפרזה נראה כמו רכב קוראני זול משנות ב 80.

אם תחשבו שכל חברה יפנית מחליפה דגם פעם ב 5 שנים.

והדגם הקודם נראה כמו משנות ה 80.אז הדגם החדש מתאים לשנות ה 90.

לדגם החדש יש שתי גרסאות.כמו בסיביק גרסה אירופאת וגרסה אמריקאית.

לא בטוח שהגרסה עם התא מטען תגיעה לאירופה.

ויהיו גם שני WRX.

הדבר הכי מיוחד במכונית הזאת הוא מנוע הדיזל.

שהוא מנוע הדיזל בוקסר הראשון בעולם(אני חושב).

אייל

פורסם
הטרייבקה הייתה מכוערת ביותר, זה נכון. אבל מתיחת הפנים הזו רק הופכת אותה למשהו חסר פנים ואופי. קודם היא אמנם הייתה מכוערת, אבל מאוד ייחודית. מה שעשו לה נראה כמו ניסיון להפוך אותה לבלתי נראית - הפנסים סתמיים ולא קשורים, והשבכה הקדמית נראית כמו מאמץ של ילד בן 17 במגמת אומנות בתיכון.

:mm_yeah:.

באשר ל-B4 - מצוין זו בהחלט לא המילה. היא נראית בסדר, די שקופה, כמה נגיעות חביבות, אבל התוצאה הסופית אנונימית מדי והפרופורציות מגושמות מדי. עבור B4 ב-150 אלף שקלים זה עוד בסדר, אבל גרסאות ה-3.0 ליטר הספורטיביות והיקרות פשוט נראות בינוניות מדי.

רוני

חולק על רישא דבריך אשר עושים עוול ל-B4 (אם כי תא הנוסעים אינו מרצה, בייחוד ביחס לסגמנט ולמתחרות וזקוק לליטוש מודרני בדחיפות) אך בהחלט מסכים עם הסיפא.

פורסם

אולי אני קצת רגיש מדי למראה של ה-B4, אבל יש לכך סיבה. לא מזמן השתתפתי במבחן מעניין מאוד (ומפתיע!) בין אלפא 159 לב.מ.וו 330 וסובארו B4 3.0 SPEC-B, ולא רק שהסובארו נראית אנונימית לחלוטין מול שתי המכוניות המרשימות למראה הללו (מי יותר, מי פחות), אבל באיזה שהוא שלב, כשנהגתי באלפא, הבטתי במראה האחורית וראיתי פורסטר ישן שמחזיק מעמד מול הקצב הגבוה בו נהגתי. לאחר כמה שניות של פליאה הבנתי שאני מביט על ה-B4, בה נהג אחד מעמיתיי. במבט מלפנים היא נראית כל כך מגושמת, גבוהה, חסרת פרופורציות ולא ספורטיבית, שלרגע באמת הייתי משוכנע שזה פורסטר, או אולי אאוטבק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אולי אני קצת רגיש מדי למראה של ה-B4, אבל יש לכך סיבה. לא מזמן השתתפתי במבחן מעניין מאוד (ומפתיע!) בין אלפא 159 לב.מ.וו 330 וסובארו B4 3.0 SPEC-B, ולא רק שהסובארו נראית אנונימית לחלוטין מול שתי המכוניות המרשימות למראה הללו (מי יותר, מי פחות), אבל באיזה שהוא שלב, כשנהגתי באלפא, הבטתי במראה האחורית וראיתי פורסטר ישן שמחזיק מעמד מול הקצב הגבוה בו נהגתי. לאחר כמה שניות של פליאה הבנתי שאני מביט על ה-B4, בה נהג אחד מעמיתיי. במבט מלפנים היא נראית כל כך מגושמת, גבוהה, חסרת פרופורציות ולא ספורטיבית, שלרגע באמת הייתי משוכנע שזה פורסטר, או אולי אאוטבק.

רוני

רוני, אני קצת מאוכזב שאתה מזכיר את ה B4 מבחינה עיצובית מול אלפא 159. ה B4 לאחר מתיחת הפנים (2007) נראית טוב. טוב מאוד אפילו. אבל כל זה לא עוזר ל B4 ול 99 % מהמכוניות הנעות על כבישי ארה"ק ליד ה 159....

תגיד לי אם טעיתי !

* (עירכה) - מעיין מה יהיו תוצאות המבחן, מאוד מעניין.

ג'ימי

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

נכון שמול 159 קשה מאוד לצאת טוב מבחינת העיצוב, אבל כמו שאמרתי, מה שעובד סביר עבור גרסת ה-2.0 ליטר, כבר לא כ"כ עובד לגרסת ה-3.0 הספורטיבית. מעבר לכך, מול משפחתיות גדולות ברמה שלה (פאסאט, אקורד, מאזדה 6, פיז'ו 407, רנו לגונה ואפילו פורד מונדיאו) היא נראית אנונימית מדי. זה לא משהו שעוד פתח אגזוז מאחור וחישוקים מגודלים יכולים לשנות (כפי שנעשה במתיחת הפנים) אלא משהו בסיסי יותר בעיצוב, שלא ישתנה עד שיגיע רכב חדש.

0047.jpg

284-5-pv.jpg

באשר למבחן - רק אגיד שב.מ.וו הפתיעה, ולא ממש לטובה. וסובארו - גם היא הפתיעה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם הבימר הפתיעה לרעה והסובארו לטובה, מה נשאר לאלפא? האמת, רק תענה על התשובה הזאת ותחסוך ממני את הצורך להמתין כל-כך הרבה זמן (שלושה שבעות לערך) עד שהתשובה תתגלה:wink: .

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

נראה לי קצת תמוהה לעשות מבחן שכזה..

האלפא והBMW (בטח שה330) יקרות בהרבה מהסובארו.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ועדיין, לא נראה לך שמגיע לסובארו להשתתף בהשוואה כזו?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
אם הבימר הפתיעה לרעה והסובארו לטובה, מה נשאר לאלפא? האמת, רק תענה על התשובה הזאת ותחסוך ממני את הצורך להמתין כל-כך הרבה זמן (שלושה שבעות לערך) עד שהתשובה תתגלה:wink: .

לא גיליתי אפילו רבע מהקלפים, אז אתה בטח לא מצפה ממני לגלות את השאר. :wink:

נראה לי קצת תמוהה לעשות מבחן שכזה..

האלפא והBMW (בטח שה330) יקרות בהרבה מהסובארו.. :roll:

מבחן השוואתי הוא לא רק עניין של כסף. לפעמים אפילו יש עניין מיוחד במבחנים כאלו, בהם יש הבדלי מחירים גדולים בין המכוניות. קח לדוגמא מצב אמיתי בו סובארו עולה 100000 שקלים פחות מהאחרות, ומצב היפותטי בו היא טובה משתיהן (ואני לא אומר שזה נכון) - יש לכך משמעויות רבות.

בכל מקרה, מבחינת בסיס השוואתי מלבד המחיר יש כאן המון דומה - לשלושתן מנועים בנפחים והספקים דומים, לשלושתן פוטנציאל להנאה מנהיגה כערך מוסף (או אם תרצה - כאג'נדה), שלושתן אמורות להיות גם מפנקות ואיכותיות מספיק (הסובארו אמנם מעט פחות, אבל גם היא לא קוטלת קנים בתחום).

ד"א, תיקון קליל שנובע מבלבול - הסובארו במבחן היא לא Spec B אלא פשוט ה-3.0R החדשה עם מערכת ה-Si Drive.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...