Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי דעתי כל המכוניות החדשות מכוערות, וחבל :(

לפי דעתי כל השירים של בריטני ספירס גרועים, וכל יצירות האומנות של האמן השוודי הנודע ביורן שפיגליורן הן מכוערות. בעצם, כל מה שנוצר על פני כדור הארץ החל מתאריך ה-1.1.1998 הוא מכוער ומגעיל ת'שועלים. מה דעתך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לשלושתן מנועים בנפחים והספקים דומים, לשלושתן פוטנציאל להנאה מנהיגה כערך מוסף (או אם תרצה - כאג'נדה), שלושתן אמורות להיות גם מפנקות ואיכותיות מספיק (הסובארו אמנם מעט פחות, אבל גם היא לא קוטלת קנים בתחום).

ההבדל היחיד הוא סוג ההנעה כמובן, ולמרות שלא גילית אפילו רבע מהקלפים, נראה לי שההנעה הקדמית כיכבה במבחן :)

אגב, למה דווקא מה-1.1.1998? :)

פורסם
נכון שמול 159 קשה מאוד לצאת טוב מבחינת העיצוב, אבל כמו שאמרתי, מה שעובד סביר עבור גרסת ה-2.0 ליטר, כבר לא כ"כ עובד לגרסת ה-3.0 הספורטיבית. מעבר לכך, מול משפחתיות גדולות ברמה שלה (פאסאט, אקורד, מאזדה 6, פיז'ו 407, רנו לגונה ואפילו פורד מונדיאו) היא נראית אנונימית מדי. זה לא משהו שעוד פתח אגזוז מאחור וחישוקים מגודלים יכולים לשנות (כפי שנעשה במתיחת הפנים) אלא משהו בסיסי יותר בעיצוב, שלא ישתנה עד שיגיע רכב חדש.

0047.jpg

284-5-pv.jpg

באשר למבחן - רק אגיד שב.מ.וו הפתיעה, ולא ממש לטובה. וסובארו - גם היא הפתיעה :wink:

רוני

רוני, ברור שכמכונית פרימיום, עיצוב ה B4 לא כל כך מושך. אני מסכים ב 100 %. בקשר ליכולת העניין אחר.

יצא לי לנהוג ב 3.0R עם ובלי מערכת ה SI, ההבדל באמת מורגש.

לגבי ה 2.0R, עיצוב הגרסה המעודכנת פשוט יפה, גם ליד האקורד, וגם ליד ה 6. ה 407 מעוצבת נפלא, והפאסאט פשוט נראית יוקרתית - לכן ה B4 נראית חיוורת לידן (גם האקורד ו ה 6).

כל מי שרואה את הרכב של אבא שלי מחזיר פידבק חיובי.

בניגוד לתמונות שלך הנה הדגם המתוח :

5b.jpg

6b.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לא הייתה הנעה קדמית במבחן. בכל מקרה, אולי זו האלפא שסינוורה אותי קצת (שזה בסדר גמור) אבל ה-B4 פשוט נראית עבורי סתמית לגמרי עכשיו, מוזר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...