Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דברים שמטריפים אותי

1. נהגים שמפספסים צומת או מחלף ועוצרים\עושים רוורס.

2. משטרה שעוצרת נהגים על עבירה שולית אבל מחנה את הרכב שלה באמצע הכביש מייד אחרי סיבוב.

3. נהגים שמתקמצנים על דיבורית לרכב

4. נהגים שמתקמצנים על פח לרכב

5. נהגים שתולים מיליון מגיני שמש על החלונות מכל הצדדים ומכל הכיוונים ובכלל לא מצליחים לראות ממטר וחותכים אותך בגלל זה ואח"כ מתנצלים

6. קטנועים שעוקפים שיירת רכבים ברמזור ונעמדים באמצע כאילו הכביש שלהם ואח"כ מאיצים במהירות של צב מת (מה יש להם למהר, גם ככה ברמזור הבא הם יהיו ראשונים)

7. זחל זחלילים בנתיב השמאלי שחושב שהוא נוסע 100 קמ"ש אז מותר לו.

8. נהגים שנצמידים

9. נהגים שלא שומרים על הנתיב

10. הולכי רגל שלא יודעים להעריך מרחק רכב ומרחק בלימה של רכב וקופצים לך לאמצע הכביש כשאתה מטר מהם ולא מבינים למה אתה לא עוצר להם.

11. נהגים\נהגות שילדהם לא חגורים

12. חסימת צומת

13. אנשים שמנסים לחסוך במנורות ונוסעים באמצע הלילה ללא אורות

14. אותם האנשים שיושבים בכיסא לייד הנהג בשכיבה עם הרגליים על הדש בורד, אני חוטף חלחלה רק מחשוב מה יקרה בזמן תאונה.

15. אבל אני הכי שונא את אותם האנשים שיכולים להיות הנשים שלנו, ההורים שלנו, החברים שלנו לעבודה, אותם אנשים שלא ישקיעו דקה מזמנם כדי לבדוק את המצב הביטיחותי של רכב או שקל מכספם כדי להעשיר את הידע שלהם בנושא נהיגה אבל הם רואים בך כרוצח כי נסעת 140 באיילון באמצע הלילה.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דברים שאני שונא שנהגים אחרים מבצעים

1) עוקפים טור שלם של מכוניות בשביל להיות ראשונים בצומת , ועוד אחר כך כששואלים אותם למה הם עשו את זה הם עונים : "ככה זה, אין מה לעשות" :mad:

2)אנשים שחונים בחנייה של נכים - זה אחד הדברים שיכולים ממש, אבל ממש לשגע אותי :mad::mad::mad: אני לא מבין אפילו איך אנשים מעלים בדעתם לחנות בחניה כזו, גם אם אני אצטרך ללכת 10 ק"מ ברגל מהמקום שבו רציתי להיות אני לא אחנה בחנייה של נכים.

3)נהגים שלא מאותתים - טוב זה ברור

4) נהגים שלא שומרים מרחק - אני מודה גם אני הייתי כזה פעם עד שעברתי קורס נהיגה מתקדמת ושם העירו לי על זה ומאז אני מקפיד לשמור מרחק.

5) אנשים שנתקעים על השמאלי במהירות נמוכה ולא מוכנים לפנות את הנתיב

6)"גניבת" רמזורים - צהוב או אדום, מה? קשה כלכך לעצור? להאט קצת לפני הצומת?

פורסם

יש כ"כ הרבה דברים מעצבנים שאנשים עושים שאני לא יודע ממה להתחיל...

1 - נהגים חסרי ריכוז שמשוטטים בין הנתיבים בגלל דיבור בפלאפון/קריאת עיתון/גילוח/איפור

2 - נהגים שעוקפים פקק/תור ונדחפים בתחילתו

3 - מתנחלי המסלול השמאלי

4 - אלה שחונים באמצע מסלול כי מחכים למישהו/מורידים מישהו/קונים משהו/סתם בא להם לנוח

5 - נהגים שעשו טעות ואח"כ צועקים עליך

6 - נהגים שמהבהבים לך אחרי שעקפת אותם

7 - מלמדי הלקח ומחנכי הדור שמעירים לך ומזיינים לך ת'מוח

8 - נהגים שלא מאותתים

9 - אלה שיושבים או יותר נכון שוכבים עם רגליים על הדש -בורד

כמובן שיש עוד הרבה דברים, אבל חבל על המקום...

פורסם
כשלא מאותתים :lol::lol::lol:

ועכשיו ברצינות:

4 - "ל", שיעורי נהיגה.

".

אממ סליחה אבל ההערה הזאתי ממש לא במקום זה כמו לצעוק על תינוק שיזוז מהר יותר שלא יודע ללכת עדיין.

או שהיתכוונת שזה טממטום שלוקחים שיעורי נהיגה??

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

הכי מעצבן...

בעיר:

1. "שורפי" האדום. כולם נוסעים בצהוב, גם אני וגם אתם. אבל לא חסרים הרוצחים בפוטנציה שנכנסים לצומת באדום מלא. (הם נחלקים לשני סוגים: הסוג המהיר שגונב את תחילת האדום במהירות היסטרית, והסוג האיטי שחשב אולי לעצור שראה צהוב, לא הצליח להחליט, וכשנהיה אדום החליט לעבור בכ"ז.)

2. אנשים שחוסמים נתיב ע"י חנייה "רק ל5 דקות" או בעמידה לזמן ארוך וכו'. בעיקר נהגי מוניות אבל לא רק. מעצבן כפליים אם קיימת אפשרות חוקית ולא-מפריעה במרחק 30 מטר.

3. פלאפון. כן, גם אני מדבר לעיתים בפלאפון (עם דיבורית תמיד), אבל אני מודע לזה שזה מפחית מהריכוז. הרבה מאנשי הפלאפון מנסים גם לדבר וגם להרוויח עוד 5 מטר ברמזור הבא, כמובן שלא ניתן לעשות את 2 הנ"ל בלי לחתוך ולעצבן ולסכן את כולם.

אני משתמש בפלאפון ברכב כאמצעי תקשורת ("עמית, אני מגיע אליך בעוד 20 דקות. דיברת כבר עם יוסי? טוב. ביי") - יותר מדי אנשים משתמשים בפלאפון כאמצעי להעברת הזמן בנהיגה. זה מטריף אותי.

4. אלו שלא מסוגלים לבחור נתיב.

5. אלו שמגיעים לרמזור בו יש טור ארוך לכיוון מסויים (נניח ישר), נוסעים עד ראש הרמזור בנתיב אחר (נניח של השמאלה) ונעמדים באלכסון לפני הראשון.

מחוץ לעיר:

1. רוורס בכביש מהיר. הכי מטריף: בסיבוב החד של הכניסה לאיילון דרום ברוקח. כבר ראיתי שם כמה פעמים את אנשי הרוורס. לא שפויים.

2. אלו שלא מסוגלים לבחור נתיב.

3. אלו שנכנסים לך לנתיב בלי להסתכל במראה. בדיוק כשאתה עומד לחלוף על פניהם בהפרש מהירויות של 30 קמ"ש.

4. אלו שלא מבינים מה המשמעות של קו לבן רצוף (מ-ו-ו-ת).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

2. אנשים שחוסמים נתיב ע"י חנייה "רק ל5 דקות" או בעמידה לזמן ארוך וכו'. בעיקר נהגי מוניות אבל לא רק. מעצבן כפליים אם קיימת אפשרות חוקית ולא-מפריעה במרחק 30 מטר.

מקרה מהחיים. רח' חד-סיטרי, שני נתיבים, צד אחד חניה בתשלום, צד שני - אדום-לבן. מרכז העיר, פקוק בד"כ, אפילו שזה שני נתיבים. בא איזה אחד, מחנה את C15 שלו על אדום-לבן וקופץ לחנות הסמוכה. אחרי כרבע שעה של חיתוכים מהנתיב החסום, צעקות, צפירות ומצב של כמעט תאונה (כל זה כמובן לא אכפת לנהג ה-C15 שכאמור נמצא בסמוך), מגיעה במקרה ניידת. השוטר בעין חדה מבחין בנעשה ומדליק צ'אקלאקה. הניידת נעמדת במקביל ל-C15 וחוסמת את הניתב השני. עכשיו הרחוב חסום סופית. אחרי ההכרזה ("נהג הסיטרואן דחוף להזיז את רכבו!") השניה(!) בא בלי שום חיפזון הנהג של C15. עושה תנועה אופיינית עם היד (למה מה קרה?), מדבר קצרות עם השוטרים, מתיישב ברכב ונוסע :!: כך, בלי דו"ח בלי כלום. הרחוב מתפנה, אך לא לאורך זמן. תתפלאו, ה-C15 עושה סיסוב וחוזרת אחרי כמה דקות לחנות באותו מקום בדיוק. הנתיב שוב חסום. הפעם הוא הדליק את איתות החרום (איזה מתחשב!). כעבור עוד רבע שעה מגיעה ניידת אחרת והסיפור חוזר חלילה. מרגיז :?: ואם היה מקבל דו"ח? 2-3 דו"חות כאלה והוא בקורס נהיגה מונעת. אחרי הקורס, נראה אם יחזור לחסום נתיב... :idea:

5. אלו שמגיעים לרמזור בו יש טור ארוך לכיוון מסויים (נניח ישר), נוסעים עד ראש הרמזור בנתיב אחר (נניח של השמאלה) ונעמדים באלכסון לפני הראשון.

בת"א הכירו לי מושג "תרגיל 12". נניח שיש טור ארוך לחצות צומת (לא משנה, מרומזרת או לא), אך נתיב לפניה ימינה פנוי. נוסעים בנתיב הפונה ימנה, יאעני "אני פונה ימינה", וכאשר מזהים רווח קטן בטור שמשמאל בהול נדחפים שמאלה (לאותת? שטויות!). מרגיז :?:

מה שעוד מרגיז בתרגיל הזה, הוא מדבק! אחד כזה שעמד ביושר בטור וחיכה בסבלנות 3-4 רמזורים ומישהו פתאום נדחף לפניו, להבא גם כן ינסה לבצע את אותו התרגיל (למה מה, אני פרייר??). זה כמו תגובת שרשרת.

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

הדבר שממש מרתיח אותי זה לראות ניידת משטרה, ובמיוחד מתנ"א נוסעת בלי לאותת, או עושה עבירות זהות לעברות של העבריינים שהיא תפסה לפני רגע, ושתתפוס ברגע הבא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב הכול נאמר אז אין טעם לחזור שוב, אבל אחד הדברים שהכי מרתיחים אותי אלו האנשים החוצפנים שבמקום ללכת עוד דקה ברגל חונים בחנייה המיועדת לנכה. עצוב.

פורסם

היי לכולם!

אני אנסה לא לחזור על מה שכולכם אמרתם - לדעתי זה ממש חשוב כל הת'רד הזה...

1. נהגי מוניות!

2. אני גר בבאר שבע, ויש המון מכסי ביוב בולטים מעל הכביש ואז חייבים לפעמים לזגזג... (מי המהנדס ה"מוכשר" שתיכנן את הכבישים הארורים האלה..?). פשוט לדפוק את האוטו בכבישים האלה!

3. חניה במקומות של נכים (לפחות איפה שאני עושה קניות, כבר ראיתי שבאו פקחים לא פעם אחת ושמו דו"חות... כמו שצריך :lol: )

4. יש מגזר מסויים באכולוסיה ,שנוטים לנהוג כאילו הם בג'בלאות (בלי לציין אף אחד ובלי לעשות הכללות, פשוט רגילים לנהוג בצורה ממש מסוכנת ומעצבנת... :evil: )

5. שונא את האנשים שנוהגים בכביש ומרגישים כאילו רק הם על הכביש אז נוסעים 30 בכביש של 70.

6. אנשים שנוסעים ואין להם מושג מה זה וינקר (פשוט "שכחו" איפה הידית של האיתות).

אחרי כל מה שאמרתי, חשוב לציין שגם אני לא תמיד מושלם אבל אני מנסה לאותת ולנהוג כמו שצריך...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מרגיז אותי שרמזור הוא אדום, שיש פקק, שאין חניה, נהגי מוניות, אוטובוסים, נהגות, נהגים חדשים וותיקים, נהגים בכלל, רוכבי דו גלגלי, משאיות עד ומעל 15 טון, מחסום רכבת שיורד, הולכי רגל , למלא דלק, הגבלת מהירות, ובקיצור כל מה שמאט\עוצר\ מעכב אותי .

אבל הכי מעצבן אותי זה שאת כולם מעצבנים הרבה דברים שהם בעצמם חוטאים בהם לפעמים אבל הם לא מודעים לזה.

ואלא שעצבניים מרכב עם שלט "ל" לפניהם ,רכב שעד לא מזמן ישבו בעצמם ונלחצו מהצפירות של ה"אחרים" אלא באמת מעצבנים אותי.

פורסם

ועכשיו ברצינות:

4 - "ל", שיעורי נהיגה.

".

אממ סליחה אבל ההערה הזאתי ממש לא במקום זה כמו לצעוק על תינוק שיזוז מהר יותר שלא יודע ללכת עדיין.

עזוב, ידידי היקר. אולי הוא בכלל לא למד נהיגה? :shock:

:lol:

ט.ל.ח.

פורסם

יש סה"כ שני דברים שמעצבנים אותי

1. חוסר התחשבות

2. חוסר עירנות (שלמעשה ניתן להכניס לחוסר התחשבות)

ואידך זיל גמור.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ועכשיו ברצינות:

4 - "ל", שיעורי נהיגה.

".

הבעיה היא לא עם התלמידים. אני מבין אותם ואתה צודק. אבל יש את המורים הגרועים האלה, שבזמן שהתלמיד נוהג בשיעור חמישי, הם בשלהם מדברים בטלפון ועושים עסקים, ככה שהתלמיד חותך אותך בכביש או לא יודע מה.

קרה לי אפילו אתמול... אז אחרי שהוא הוא עצר בצד וראיתי את המורה צועק עליו. יופי שהוא נזכר..

Back to the original - NC again.

פורסם

הבעיה היא לא עם התלמידים. אני מבין אותם ואתה צודק. אבל יש את המורים הגרועים האלה, שבזמן שהתלמיד נוהג בשיעור חמישי, הם בשלהם מדברים בטלפון ועושים עסקים, ככה שהתלמיד חותך אותך בכביש או לא יודע מה.

קרה לי אפילו אתמול... אז אחרי שהוא הוא עצר בצד וראיתי את המורה צועק עליו. יופי שהוא נזכר..

בגדול, לא טועים - לא לומדים. אבל... טעות בכביש עלולה לעלות ביוקר. האחריות היא - של המורה. בעצם הוא זה שנוהג באוטו, רק שזה יותר מסובך מאשר לנהוג בעצמך. אז מותר לדבר בנייד תוך כדי נהיגה?

היום בבוקר, תחילת דרך פרויד. טרמפיאדה, שם מורי נהיגה אוספים תלמידים. אני נוסע בימני, מתחיל להאיץ אחרי הרמזור. עד הטרמפיאדה כ-15 מ', פתאום "ל" מדליק איתות שמאלה ובלי לתת לי זכות קדימה יוצא מהטרמפיאדה לנתיב. אני בולם (אגב, לשמור מרחק!). ברמזור הקרוב אנו עומדים במקביל (לפחות את הימין הוא מלמד אותו לשמור...). אני יוצר קשר עין אם המורה ומסמן לו "תסתכל, בנאדם". המורה עושה תנועה עם היד, יאללה, לך 'חפש"... אני מגיע לרמזור של קניון חיפה, "ל" בולט חצי אוטו קדימה מפס העצירה ברמזור... אם כך הם מלמדים את ה"ל"ים לנהוג, אולי כדאי שיחליפו מקצוע בהקדם? למה להמשיך ולזרוע נהגים גרועים בכבישינו? לא מספיק?

עוד מקרה, אני עומד בפקק בעיר... פקק מוזר כזה, אף פעם לא היה פה פקק, למה פקק לעזאזל? תאונה? מסתכל קדימה... "ל" מנסה לעשות חניה ברוורס. פעם לא נכנס טוב, יצא ומנסה שנית. עוד פעם לא טוב, כמעט דפק את האוטו שחנה אחריו. עוד ניסיון, הפעם נכנס בסדר, אבל לא מספיק עמוק, בולט בכביש, אי-אפשר לעקוף. מנסה בלי לצאת להזדחל פנימה. קדימה-אחורה, קדימה-אחורה... הכל באותו מקום. מתחילות צפירות... יוצא מהרכב מורה קשיש: מה'תה צופר? אתה לא רואה שהיא תלמידה?..." :shock: רבבק :!: קח את ה"ל" שלך למגרש, תלמד אותו/ה שם כמה שתרצה לעשות חניה ברוורס ואז תנסו "על רטוב". ואם ה"ל" שלך מסתבך שוב ושוב, אז אולי לא צריך להתעקש ולעכב את כל התנועה?! יאללה, חזרה למגרש!.. התחשבות אמרנו?...

ט.ל.ח.

פורסם

אין ספק שישנם מורים שפיתחו עם השנים עור של פיל והם אדישים לעובדה שהם מעכבים את הסביבה וזה כמובן לא תקין.

אבל כל ה"מטיפים" למינהם שקופצים על כל חריגה של התלמיד ברכב הלימוד שלצידם או לפניהם כדאי לזכור שהטעויות נעשות ,המורה מעיר, ובמקרים שצריך הוא גם מתערב(יחסית לזמן הבילוי בכבישים מעורבים רכבי לימוד הנהיגה באחוז מזערי של תאונות כשברובם הם תאונות פגיעה מאחור של נהג טיפש )

כשיהיו תנאים ללמד במגרשים פנויים ונרחבים אולי אז יהיו פחות תופעות של עיכובים מיותרים.

וגם אז אין מנוס מתירגול בתנאי אמת קשים לתלמיד המסכן שצריך להשתלב בג'ונגל הנהגים ה"נחמדים " סביבו ,וזאת רק למשך זמן השעור שלו שכן המורה נשאר שם לכל יום העבודה ומתמודד גם עם שגיאות התלמיד וגם עם שגיאות וטיפשות הנהגים מסביב.

וחבל שכל אפרוח שבקע שלשום מהביצה , מרגיש חזק וגיבור ובשבילו את ה"למד" הזה מלפנים צריך להעיף לכל הרוחות.

• תוכן חדש...