Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. עקיפת הטור מנתיב אחר. מודה, עשיתי את זה פעם כי איחרתי לעבודה (וכמעט חטפתי דו"ח :shock: השוטרת שנכנסתי לפניה וויתרה לי ! ) ויותר לא עשיתי ולא מתכוון לעשות את זה.

2. עצירה לדבר עם חבר באמצע הכביש. ישראלי בע"מ.

3. נסיעה איטית לפני רמזור ירוק. כוס עמק ! תלחץ קצת על הדוושה שעוד מכוניות יספיקו לעבור את הרמזור הזה ! אבל לא ! הוא לא יאיץ ! הוא בעצמו יעבור בצהוב, ואני אתקע באדום. :evil:

4. מישהו שלא נותן לך זכות קדימה/עושה טעות כלשהי אחרת, ואח"כ עוד הוא צועק עליך שאתה אשם ! :evil::evil::evil:

5. מכוניות פשע שטסות ב 3 בלילה עם מוזיקה פול ווליום, נוסעות במהירות ענקית, ועוברות מיליון ואחד חוקי תנועה ומסכנות את כולם. לא ראיתם? בואו לטיילת בת ים. יש שם מלא כאלה.

6. טוב על מע"צ אני לא אתחיל לדבר... על איך שהכבישים פה בנויים. פשוט חבל"ז.

ולסיכום:

כמו שאבא שלי תמיד אומר: בישראל יש 2 סוגי נהגים: או טיפשים או חוצפנים. נהגים נורמאליים זה דבר שהוא נדיר פה.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיטה נהוגה בעיקר אצל נהגות...(אני משתדל לא להכליל אבל זה באמת ככה)

עושות חניה עד שנשמע הבום מהצד האחורי של האוטו :o (לפעמים גם העצלנות שלהם מחכה גם לבום בנסיעה בחניה קדימה).

לצערי הרב יצא לי לראות (ולצערי הרב גם להכיר אישית) נהגות מהזן הזה שלא מתחשבות ברכוש הפרט...

אבל הכי מגעילים אלו הנהגים שמבצעים נזק לאוטו שלך (כשאתה לא ליד האוטו) ולא משאירים פרטים שלהם (הדוגמא הקלאסית לראות רכב חונה עם אחת מהמראות צד שלו על המכסה מנוע) :evil:

• תוכן חדש...