Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שצריך לארגן את המיפגשים פעם בשישי ואז הפעם הבאה תהיה בשבת כדי שיהיה גיוון ואנשים שנוח להם בימים מסויימים בלבד יוכלו להגיע למפגש שנוח להם. כמו כן גם להציאה שעות שונות של תחילת המיפגשים ולא להיות נעול על שעות הבוקר.

ליפני כמה חודשים היה מיפגש בסופרלנד שהיה ביום שישי בשעות הצהריים והיו שם המון אנשים שלא פגשתי במיפגשים ברמת גן, זה רק מראה שיש קהילה גדולה של אנשים שמתענינים במערכות שמע ואין להם את ההזדמנות להיפגש עם חברי פורום אחרים ולחלוק דעות/לישמוע מערכות.

SUZUKI Ignis Sport

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שלא חשבנו על זה לפני זה. במיוחד במפגשי דרום שהם דבר די חדש אז היינו צריכים להתאים גם את היום המתאים ביותר

ולא רק את המיקום המתאים ביותר.

מפגש דרום הבא שנעשה, נעשה אותו ביום שישי, ובשעה נוחה.:)

פורסם
טום מאיפה אתה?

מסכים איתך בכל מה שאמרת. נקווה שהמפגשים הבאים יראו מלאים ביותר אנשים חדשים ומכוניות והתקנות מעניינות.

ובאמת אין מה לפחד בלפתוח את הבגג' המפגשים נערכים במקומות שבדואים ושאר אנשים מכוערים כמוהם לא באים לשם.

(לפחות מפגשי דרום)

אני עדיין מחכה לתגובה של המנהלים לעניין ה3 נקודות. אפשר לראות שלא רק לי זה מפריע. ולא יקרה כלום אם יורידו את החוק הזה.

*תום =)

אם אני יגיד מאיפה אני , אני יסתור את עצמי ומה שכתבתי לא? =)

בוא נגיד אבל מהמרכז...8)

פורסם

כמה דברים והתייחסויות.

קארזפורום קיים מאז שנת 2002 ונחשב לפורום הרכב הגדול, המוביל והאיכותי בישראל. בניגוד להרבה פורומים אחרים שהיו ברשת בשנים האחרונות ונסגרו, אחת מהסיבות (והעיקרית בהן) שקארזפורום הצליח לשרוד היא בגלל שיטת ניהול טובה.

אנחנו לא דיקטטורה ולא עושים "דווקא" לאף אחד. הודעה שנמחקת \ ניתנת עליה התראה היא משום שלא עמדה בכללי הפורום, פשוט מאוד. הודעה שתרשם לפי הכללים לא תמחק ולא תיערך.

לגבי שגיאות כתיב.

אנחנו בישראל שכידוע היא קיבוץ גלויות אחד גדול. אף אחד מהמנהלים לא נתן התראה על שגיאות כתיב אי פעם. אנחנו כן מעירים ומבקשים ממשתמשים אשר להם שגיאות כתיב רבות לעבור עם מילון של "WORD" לדוגמה לפני פירסום הודעה ולפעמים אנחנו עורכים ומתקנים אותה בעצמנו, אך אף פעם לא נתנו ולא ניתן התראה על שגיאות כתיב. זה לגטימי לחלוטין.

לגבי 3 נקודות.

מקובל. 3 נקודות באות לבטא ציפייה. תגובות כמו "שלום.. אני מבקש עזרה... קניתי סט קומפוננט ואני לא יודע איך להתקין... מישהו יכול לעזור לי??????" לא נראות טוב והן ימחקו וינתנו עליהן התראות. שימו לב לגבול הדק שבין הודעה שמנוסחת טוב וכתובה לפי כללי הלשון העברית לבין הודעת ניחוש \ אין לי כוח לכתוב תנחשו לבד.

לגבי "אחי" ו"חחח".

לא מקובל. נכון שחחח מקביל לצחוק, אבל בדיוק בשביל זה יש את הסימנים האלה: :lol::-):-P:rofl::hihi::roflmao:

זה מבטא צחוק ונראה הרבה יותר טוב מ"חחחחחחחחחחחח".

מפגשים.

מנהלים הם לא הסמכות היחידה או הקובעת לתאריך מפגש. יש מסורת שהתחילה בשנת 2001 שמפגשי פורום (מרכז) נערכים בימי שבת באצטדיון ר"ג כל 3 שבועות (ופעם כל שבועיים ואפילו כל שבוע). נכון שזה משתנה מפעם לפעם, אך יום שבת הוא עובדתית היום שהכי נוח והכי הרבה מגיעים אליו. לגבי השעה - המפגשים מתחילים בסביבות 12 ונמשכים אל הרבה מעבר לכך. גם ב 4 ו 5 יש עוד הרבה אנשים במפגש. אין שום מניעה להגיע אליו גם בשעות האלה.

איכות חברי הפורום.

לא לנו ולא לאף אחד בעולם יש שליטה על התכנים ואיכות החברים בפורום. האיטנרט פתוח ונגיש לכולם וכל אחד עם מחשב יכול להיכנס ולהרשם לפורום. הטיפ הכי טוב שאפשר לתת לחברי הפורום הוא לראות מי "כותב שטויות" ומי יודע על מה הוא מדבר. כמו כן אף פעם לא מומלץ לקחת כאן כל דבר כוטו גם אם הוא נרשם מ"מבין עניין" לכאורה. התחום שלנו מאוד דינמי ועל כל נושא יש 1001 תיאוריות ודעות.

אם עוד מישהו מעוניין להוסיף משהו ענייני לנושא של פותח השרשור הוא מוזמן לעשות זאת בשרשור הזה.

תלונות כלפי הניהול ניתן וצריך לעשות באמצעות ה"פ לאחד המנהלים.

שבת שלום,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אהלן לכולם! אתם בטח לא שומעים ממני הרבה כי אני לרוב שותק ולומד ממומחי הפורום ונהנה מכך. למנהלים, אני בן 18 שהגיע לפני שנתיים מאוסטרליה. אני בטוח שתמצאו איפה שהו בהודעות שלי שגיאות כתיב וזה לא "פייר" שאתם ישר עורכים הודעות או מוחקים אותם בגלל שכתבו אותם לא נכון. הרי אני לא יודע עברית כמו כולם ואני בטח לא היחיד ולא יפה לבוא וכבר לערוך הודעה. איך אני אמור לתרום ולשאול בפורום כשאני יודע שיש מנהלים שכל רגע יגידו לי "מה עשית?" ו - "לא ככה כותבים" וכו' (3 נקודות)

תאמינו או לא גם באוסטרליה יש כמה מפגשים כאלה (בלי קנגרו :) ) ולמרות שעוד לא הייתי בתחום, יצא לי לראות כמה מפגשים כאלה וזה שונה מבארץ בעיקר ב2 דברים.

1. המערכות שם מטורפות (וגם המכוניות)! בצורה שלא האמנתם (זה לא כל כך חשוב)

2. כמעט כולם אבל באמת כמעט כולם פותחים את המכוניות חופשי וכולם יכולים להסתכל וכל זה. אם רוצים לגעת אז צריך לבקש מהבעלים. והיו גם מערכות של ילדים שעשו שטויות ובכל זאת, אפילו האנשים שהיו להם מערכות מטורפות ידעו להעריך את מה שהילדים עשו ולא זלזלו בהם ושאלו אותם שאלות ובצורה יפה מאוד הציעו להם דרכים לשיפור.

עד שהסכמתי לפתוח את האוטו (חבר שלי שכנע אותי) באו אנשים ואמרו "מה? זהו? זה הכל? זה כולה P2 מה הסיפור?"

למה שאני ירצה בכלל לבוא ולפתוח את האוטו אחרי ביקורות כאלה? זאת הסיבה שאני מבין לגמרי את האנשים שלא רוצים להראות מה שיש להם מהסיבה הזאת! אחרי שמשקיעים (כל אחד ומה שהוא יכול להשקיע) לא רוצים לשמוע דברים כאלה!

רק שתדעו שאני מאוד מאוד אוהב לבוא למפגשים!! אני לא יכול לחקות עד שיש מפגש! ואפילו הגעתי למפגש צפון (אני מהמרכז) למרות שלא היה שם כמעט אף אחד ונסעתי.

לסיום רציתי להציע שלמפגש הבא (מרכז 31.1) כולם יקחו דף מחשב חלק כזה ויכתבו עליו בגדול מה הרכיבים באוטו. ככה יהיה לכולם אפשרות לשמוע את מה שהם מחפשים ולדעתי זה יחסוך מהבעלים הרבה שאלות.

מה אתם אומרים רעיון טוב?

פורסם

לסיום רציתי להציע שלמפגש הבא (מרכז 31.1) כולם יקחו דף מחשב חלק כזה ויכתבו עליו בגדול מה הרכיבים באוטו. ככה יהיה לכולם אפשרות לשמוע את מה שהם מחפשים ולדעתי זה יחסוך מהבעלים הרבה שאלות.

מה אתם אומרים רעיון טוב?

פירוט רכיבים אולי לא אבל יוזרים מהפורום זה רעיון נהדר ,

שישאלו חופשי , אנחנו אוהבים לענות .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

חבר, לצערי פה זה לא אוסטרליה

פה לשים דף עם רכיבים זה לתת לגנב אופצייה להחליט על מה ללכת

יש גנבים, יש כאלה שבאים למפגש לראות למי יש מה

לי אישית לא זכור שהיה מישהו שלא נתתי לו לראות מה יש לי באוטו או הסברתי לו במפורט שהוא ביקש

אין מה לעשות, לפעמים צריך לבוא לבן אדם, להציג את עצמך ולבקש לשמוע

פורסם

מה אתם אומרים רעיון טוב?

רעיון טוב אבל אל תצפה שמישהו באמת יעשה זאת :lol:

אני כמשתמש לא וותיק ולא חדש בפורום התחלתי להגיד באופן קבוע בפורום רק בחצי שנה אחרונה

ולפני כן הייתי רק קורא קבוע יום יום כל תר"ד שבאמת יכל לתרום לידע שלי (ידעתי לסנן :wink:)

כגון התר"ד שאיתמר פירש כתבה על בי אמפינג לדוגמא.

כיום לאחר זמן דיי רב בפורום אני מכיר את רוב המערכות של החבר'ה שלנו (ואני זוכר אותם למרות הזיכרון הקצר שלי)

ואני לא רואה שום צורך בלפרסם על גביי השמשה את כל השמות של מגברי האודיסון אשר מכילה המערכת של רכב X אשר בבעלותו של חבר Y.

סה"כ הרעיון שלך נועד לאנשים אשר לא מכירים את החבר'ה בפורום ולרוב אלו אנשים שאנחנו לא בטוחים בהם ועדיף שישאלו שאלות ואנחנו נבחר אם לענות! ולאט לאט אם כניסה החדשים הנ"ל למעגל חברי הפורום הם כבר יכירו את רוב המערכות אשר באמת מעניינות אותם במפגשים (נקודה!)

הבעיה שלנו היום היא: חבר'ה צעירים בגילי בערך +- (17-20) בטוחים בעצמם (ב- 99999%) שהם יודעים מה זה SQ

לדוגמא:

כל סט של מורל לדעתם נחשב SQ! גם אם מדובר בסט פשוט ביותר כגון פולס או דוטק

(לדעתי רק האליט והסופרימו יכולים להחשב לסטים ברמת SQ אמיתית.)

ויותר גרוע זה לקטול דברים לפני שמיעה! פוקל צורם/חותך/מגעיל/לא אמין והדבר היחיד שאותם חבר'ה שמעו זה סט פשוט מסדרת האקסס!

גם אני הייתי בתקופה בא שנאתי מורל ורק לאחר ששמעתי כמה וכמה מערכות הבנתי שהדבר היחיד שאני שונא אצלהם הוא המידבאס ואני פשוט חולה על הטוויטרים הטובים שלהם MT22/23 וכמובן הסופרימו וכך גם המידריינג'ים שלהם!

לי הייתה סיבה מאוד מפגרת לשנוא את מורל: שמעתי מערכות זבל (!) אשר הכילו את הרכיבים שלהם בגלל שהייתי חדש בתחום ולא ידעתי לקלוט/לסנן זאת (הכל תלוי בכיוון הגברה ובמתקין!).

בברכה לכולם וכל הכבוד לסיימון על פתיחת התר"ד המעולה הנ"ל! (יעזור לנו להרים את רמת המפגשים להבא)

מנואל. 8)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

3. הפורום הזה.

הפורום הזה נהיה... במילים פשוטות: בזיון.

אני צריך לפחד להוסיף את שלושת הנקודות במשפט למעלה רק בשביל שאולי ייערך או יימחק.

נהייה כאן משטר דקדוקי מצער, ובצורה כזו - אני לא מוכן להיות מנוהל.

אני פה לעזור, ולא להתיימר להיות אבשלום קור.

ולמנהלים שטורחים לערוך הודעות אם יש לי בעיות כלפיהם, אני אני מבהיר כי מדובר פה בתשובה

לגיטימית לנושאים שדיברו, מקווה שתכבדו זאת.

אם לא, לא נורא, התרגלנו.

יש עוד פה ושם דברים להוסיף, אבל גירדתי את פני השטח עבורכם מספיק. :wink:

גל

שמע גל.

לא יצא לי להכיר אותך באופן אישי אך אני יודע שאתה אדם מאוד מוערך בפורום זה.

כמו כן אני אוהב לקרא את הת'רדים שלך ואני מסכים איתך בנוגע לתגובה שלך בת'רד הזה מלבד מה שנמצא ב-BOLD.

תראה, כמו שאיתמר אומר אם משתמשים בשלוש נקודות כמו שצריך אין עם זה בעיה. הבעיה מתחילה כשלרוב המגזר הצעיר והחברים החדשים (בלי לעשות הפלייה כמובן) עושים מה שבא להם בפורום. אני יכול להגיד שאני מודה לאל שהמשמעת בפורום הזה גבוה.

אני חבר בפורום פוקט קהילות -> קהילת סלקום והמצב שם נוראי. אנשים פותחים ת'רדים עם כותרות כמו "אנא עיזרו !!!!!!!!!!!" או "אחים שלי קניתי מכשיר חדש !!!!!!!!!!!&^^^@@@@@" וזה מתחיל בזה וזה עובר ל "חחחחחחחחח" ואח"כ ממשיך ל-3 נקודות ונגמר בזה שאנשים כותבים בפורום כאילו הם מוכרים פירות בשוק.

צר לי אבל משמעת זה דבר טוב, ובגלל זה הפורום הזה נקי ומסודר ונותן אינפורמציה איכותית.

אני אומר את זה כאשר יש לי 2 הזהרות על הראש ואני כנראה גם לא אסיים רק איתם את החודש :-) אבל לא איכפת לי כי אני לומד מזה ואני מעריך את זה כהשקעה לעתיד בה הפורום נשאר נקי מתכני זבל.

יחד עם זאת אני רוצה לציין שנהלי המשמעת בפורום לא צריכים להיות תקפים על חברים וותיקים וידועים כמוך כיוון שלמחוק לחבר כמוך או ברמתך הודעה ולתת לו הזהרה זה ביזיוני. כל מקרה צריך להבחן לגופו בכל אופן.

חוץ מזה אני מאוד מצפה למפגש צפון הבא ואני חייב לציין שכל החברים פה בפורום שיצא לי להכיר מהמפגשים האלה הם אנשים עשר שנותנים מכל הלב. זה כולל את תומר, אמיר, דני זומרשטיין, אדי ושרגאמן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני חושב שזה לא רק זה

החברה החדשים (או לפחות אני)

לא בדיוק מכירים פה אחד את השני

ומי שלא רושם פה הרבה ומנסה למצוא תשובה או שתיים

לא בדיוק יודע למה הוא נכנס אז

הוא מעדיף לתפוס צעד אחורה

למרות שמפגש אמור להיות חווית למידה

באים רואים (ויותר מזה ... שומעים) מה יש לאחרים

ומשתתפים בידע של אחרים

לדעתי זה אמור יותר לתורם מאשר להרתיע

אבל שוב יש את קטע הבישנות..

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם

הבעיה שלנו היום היא: חבר'ה צעירים בגילי בערך +- (17-20) בטוחים בעצמם (ב- 99999%) שהם יודעים מה זה SQ

לדוגמא:

כל סט של מורל לדעתם נחשב SQ! גם אם מדובר בסט פשוט ביותר כגון פולס או דוטק

(לדעתי רק האליט והסופרימו יכולים להחשב לסטים ברמת SQ אמיתית.)

ויותר גרוע זה לקטול דברים לפני שמיעה! פוקל צורם/חותך/מגעיל/לא אמין והדבר היחיד שאותם חבר'ה שמעו זה סט פשוט מסדרת האקסס!

גם אני הייתי בתקופה בא שנאתי מורל ורק לאחר ששמעתי כמה וכמה מערכות הבנתי שהדבר היחיד שאני שונא אצלהם הוא המידבאס ואני פשוט חולה על הטוויטרים הטובים שלהם MT22/23 וכמובן הסופרימו וכך גם המידריינג'ים שלהם!

לי הייתה סיבה מאוד מפגרת לשנוא את מורל: שמעתי מערכות זבל (!) אשר הכילו את הרכיבים שלהם בגלל שהייתי חדש בתחום ולא ידעתי לקלוט/לסנן זאת (הכל תלוי בכיוון הגברה ובמתקין!).

מנואל, התחלנו? אני חושב שהדוטק סט איכותי ו-SQ (הכל יחסי, תשווה את הדוטק לסטים אחרים במחיר שלו, ואתה יודע שלזה תמיד התכוונתי), אז אני ילד קטן? ואפילו שלא תעז להתחיל עם הויכוחים כאן ועכשיו!

ואני מסכים מאוד מאוד עם קאררה, הוא ממש צודק. יש לפורום שלנו מזל שיש משמעת, אחרת באמת זה היה פורום שוק (גם לי יש התראה :-) ). בהתחלה לא רגילים לזה, אבל לאט לאט גם החדשים מתרגלים, ואחרי כמה זמן אפילו מעירים לחדשים יותר מהם על הכללים וכו'.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז אני אנסה לסכם לכם את זה,

1- אני בטוח שהמהנהלים קראו את אשר נרשם לגבי עניין הפיסוק ויעשו כל מה שאפשר כדי לשמור מחד גיסא על רמת דקדוק גבוהה ומאידך גיסא לשמור על יחס טוב והוגן וכמובן, מכובד לכל חברי הפורום .

2- אני יותר ממוכן להגיע למפגש צפון (ומדי פעם גם לאיזה מפגש מרכז, כנראה למפגש פסח) גם אם זה יהייה פעם בחודש וחצי בתאריך קבוע , רק כדי לראות פרצופים של חבר'ה שממערכות סוגרים מעגל ומגיעים לדבר על נושאים אחרים ומגוונים.

מפגש צפון האחרון שהייתי (לא האחרון - זה שלפניו) ישבנו עד 7 וחצי בערב והייה סבבה!

3- אין מה לפחד , בואו למפגשים ותשאלו , בשביל זה אנחנו כאן , לייעץ ולעזור - אני הגעתי למפגש צפון הראשון שלי ללא כל ידע ואנשים "קיללו" לי את הצורה ורק שבוע אחרי זה הצלחתי לקשר את כל מי שאמר לי "קיי2פי והייבריד" לזה שמדובר ברמקול קומפוננט של מורל או פוקאל .

אז בואו נסכם שכל מי שיכול שיבוא ,

היו איזה שני מפגשי צפון שהייתי בהם עם איזה 25+ מכוניות והייה כייף לאללה (בסדר גודל שאני ראיתי) , אין סיבה שזה לא יקרה שוב.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אני חושב שזה לא רק זה

החברה החדשים (או לפחות אני)

לא בדיוק מכירים פה אחד את השני

ומי שלא רושם פה הרבה ומנסה למצוא תשובה או שתיים

לא בדיוק יודע למה הוא נכנס אז

הוא מעדיף לתפוס צעד אחורה

למרות שמפגש אמור להיות חווית למידה

באים רואים (ויותר מזה ... שומעים) מה יש לאחרים

ומשתתפים בידע של אחרים

לדעתי זה אמור יותר לתורם מאשר להרתיע

אבל שוב יש את קטע הבישנות..

שמע אני לא הכרתי פה גם אף אחד אבל במפגש הראשון ניגשתי ושאלתי סתם אנשים, ואנשים היו ממש נחמדים ופתוחים להסביר ולהראות.

אני חייב להגיד שמפגשי הצפון באמת פתוחים לאנשים חדשים עם ראש טוב ויש שם אינספור אנשים נדיבים שבכיף יתנו לך לשבת במושב הנהג ולהנות מהסטים שלהם כל מה שצריך לעשות זה לבקש ולהתעניין וכמובן לבוא.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
מנואל, התחלנו? אני חושב שהדוטק סט איכותי ו-SQ (הכל יחסי, תשווה את הדוטק לסטים אחרים במחיר שלו, ואתה יודע שלזה תמיד התכוונתי), אז אני ילד קטן? ואפילו שלא תעז להתחיל עם הויכוחים כאן ועכשיו!

ואני מסכים מאוד מאוד עם קאררה, הוא ממש צודק. יש לפורום שלנו מזל שיש משמעת, אחרת באמת זה היה פורום שוק (גם לי יש התראה :-) ). בהתחלה לא רגילים לזה, אבל לאט לאט גם החדשים מתרגלים, ואחרי כמה זמן אפילו מעירים לחדשים יותר מהם על הכללים וכו'.

גיא.

בא לי קצת לריב איתך (!) בשביל הפאנאן :wink:

אתה נפגע ממני יותר מדיי ובמקום זאת יכולת ללמוד קצת מהתגובות שלי ולהבין דבר בנוגע ל-SQ/ היי אנד/מורל וכו'..

אני מתכוון להמון אנשים שהרמה שלהם הרבה הרבה יותר נמוכה מהממוצא (אתה עדיין מחשיב את עצמך לקטגוריה הנ"ל?) כאן בפורום אשר נותנים דעות (מנסיון :shock:) על ימין ועל שמאל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

למדתי מהתגובות שלך, אני מקווה שזה הדדי. מחר אני לא בא (לא יוצא לי, המשחק מאוחר). טוב עזוב גלשנו כבר.

ושוב אני מסכים עם קאררה. אנשים, תבינו, אם לא תבואו ולא תתערבבו לא יהיה מי שיעשה את זה במקומכם! תבואו למפגשים. לדעתי הרמה של הפורום וכל שאר הירקות שנרשמו פה שאנשים נפגעים ולאנשים אין חשק לבוא לפה זה סתם תירוצים. זאת דעתי, מה גם מי שאמר שהרמה פה מדרדרת ופעם היה יותר טוב אז שיילך לפורומים אחרים ואחרי שהוא "יהנה שם" שיחזור לפה, ויתחיל לחשוב אחרת.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...