Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה להוסיף שמאז שאני חבר בפורום תמיד באתי למפגשים (חוץ מאחד עקב אילוץ בעבודה) ותמיד הייתי נחמד לאנשים וישנם מספיק חבר'ה שישבו אצלי ברכב והקשיבו למוסיקה שהם רצו באיזה ווליום שרצו .

אני מקפיד לענות על כל שאלה ששואלים אותי גם בפרטי וגם במפגשים כי זו החוויה הנעימה שהיתה לי כשלא הכרתי כלום והייתי בשלב השאלות .

בנוסף אני הייתי רוצה לחשוב שהמפגשים הם לאנשים אמינים מהפורום ולכן אין מה לחשוש מ"מה שיראו שיש לי ברכב" - הרי בשביל זה אנו באים לשם לא? :shock:

אני מסכים שאנשי הפורום הותיקים כבר מגיבים פחות , שני חברים טובים מאוד שלי מהפורום (שכאן כבר מ-ל-א זמן) בקושי מגיבים - וידע לא חסר להם,

אני מאמין שאם תהייה יותר סבלנות וסובלנות מצד החברים החדשים והותיקים בפורום , הרמה תעלה פלאים ויהייה ממש כייף לדבר פה . :wink:

בקיצור - תגידו מתי מפגש צפון הבא - ואני מגיע עם הסאב החדש !

שבת שלום וחג שמייח,

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שעה מוקדמת מידי בשביל יום שבת.

אנשים חוזרים מיציאה וזה היום היחיד שאפשר לקום מאוחר

אם זה היה אחר הצהריים (3-4) היה יותר טוב לדעתי

אחת הסיבות העיקריות

באמת קשה לקום ב 11 אחרי שחוזרים ב שש בבוקר (חלק מתודלקים)

אולי אם היתם מארגנים בשישי המצב היהי אחרת...

ועוד סיבה אחת

היתי בכמה מפגשים (עם חברים שלי) ואת האמת מי שלא מכיר אותכם אין לן הרבה מה לעשות במפגשים

כי מערכות בקושי שומעים.. אנשים מפחדים להראות את מה שיש להם

פורסם

השעה המאוד מוקדמת,ברוב רובם של ימי השישי אני חוזר בשעות הבוקר הביתה 5,6 אחרי יציאה של יום שישי ופשוט קשה לי מאוד לקום ב10 בישביל להגיע למפגש דוגמא בקרית גת.

למרות שהמערכת באוטו שלי די פשוטה, אני ישמח להגיע למפגשים,רק חברה תנסו לדחות את השעה לשעות הצהרים.

אני מקווה להגיע מחר למפגש בקרית גת אם לא יצוץ איזה משהו פתאומי.

פורסם

אני הייתי מחלק את התשובה שלי מעט, וזאת להטיל אור גם על נושא אחר שעלה - מדוע מגיב פחות:

1. אני כבר בן 33, נשמתי, עבדתי וחייתי אודיו לרכב מגיל 16.5, אני נשוי, ויש לי גם חבר/ת משפחה

חדש/ה בדרך :-D

אני כבר לא מתעניין בלשמוע אחרים כמו שאני מעוניין לסיים את מה שנותר לי וזהו, להמשיך בחיי.

אני עדיין אוהב את התחום אבל ההתלהבות הרבה פגה לה.

מה לעשות, קורה.

2. המפגשים של היום כבר לא מפרגנים כמו שהם ביקורתיים.

כאילו שכולם היום בכזו רמה של SQ, שכל דבר פחות מאודיסון לא עושה את זה.

וזה שטויות.

צריך לדעת לפרגן לכל אחד, ולנסות להבין את הטעם/התקציב שלו וזהו.

3. הפורום הזה.

הפורום הזה נהיה... במילים פשוטות: בזיון.

אני צריך לפחד להוסיף את שלושת הנקודות במשפט למעלה רק בשביל שאולי ייערך או יימחק.

נהייה כאן משטר דקדוקי מצער, ובצורה כזו - אני לא מוכן להיות מנוהל.

אני פה לעזור, ולא להתיימר להיות אבשלום קור.

ולמנהלים שטורחים לערוך הודעות אם יש לי בעיות כלפיהם, אני אני מבהיר כי מדובר פה בתשובה

לגיטימית לנושאים שדיברו, מקווה שתכבדו זאת.

אם לא, לא נורא, התרגלנו.

יש עוד פה ושם דברים להוסיף, אבל גירדתי את פני השטח עבורכם מספיק. :wink:

גל

פורסם

כל מי שלא בא למפגשים וזורק תירוצים כאלו ואחרים (גם אני נספר בין האנשים האלה - לצערי) - זה בגלל שפשוט אין לו כח למפגש באותו יום - זו הסיבה העיקרית לדעתי.

תירוצים כמו : מרחק/שעה מוקדמת/רמת הפורום/רמת הגיבוש במפגשים/ וכו' וכו' - לא מתקבלים כסיבות רציניות.

יש אנשים שלאחרונה מגיעים למפגש מרכז מהדרום וגם מהצפון - כל מפגש!

כן אני מדבר עלי גם :), אז מה אין לי חיים? אין לי חתונה פחות מחודש על הראש? אני לא משרת בצה"ל (אומנם קבע אבל עדיין תוחנים תורנויות :)) , אז כמו שאני מגיע למפגשי מרכז, ככה גם מרכזניקים יכולים להגיע למפגש דרום/צפון!

אבל יש גם כאלו שפשוט מפחדים,לדעתי, להראות את עצמם במפגשים, כי עם הויכוחים שצפויים להם הם יכולים להיתמודד אך ורק על גבי דפי הפורום! - זה כבר קטע פסיכולוגי שקשור לבטחון עצמי ברצפה.

לסיום - כל מי שיש לו אינטרס כלשהו מהמפגש כמו : לשמוע סטים, לקנות/למכור ציוד - יבוא ועוד איך יבוא.

קחו את זה לטוב ולרע.

פורסם
3. הפורום הזה.

הפורום הזה נהיה... במילים פשוטות: בזיון.

אני צריך לפחד להוסיף את שלושת הנקודות במשפט למעלה רק בשביל שאולי ייערך או יימחק.

נהייה כאן משטר דקדוקי מצער, ובצורה כזו - אני לא מוכן להיות מנוהל.

אני פה לעזור, ולא להתיימר להיות אבשלום קור.

ולמנהלים שטורחים לערוך הודעות אם יש לי בעיות כלפיהם, אני אני מבהיר כי מדובר פה בתשובה

לגיטימית לנושאים שדיברו, מקווה שתכבדו זאת.

אם לא, לא נורא, התרגלנו.

אם אפשר לקבל פה תגובה של אחד מהמנהלים. את האמת זה מעצבן, יש משפטים שאתה פשוט חייב לשים את השלוש נקודות אבל נזכר שיש משהו שמגביל אותך. אני לא מדבר על אנשים שמדברים לא יפה או דברים כאלה שאותם כן צריך לחסום או לתת להם אזהרה. אבל זה רק 3 נקודות.

תגובות:

- לזה שאמר שיש כאלה שמפחדים להראות את מה שיש להם בבגאג', התשובה הזאת באה לשאלה למה לא באים למפגש?

אז בוא נחשוב בהיגיון, כל מי שבא למפגש חייב לפתוח תבגג' ולהראות לכולם? לא! אז מה בגלל זה לא לבוא?

דבר אחד אני לא מבין, כולם פה מסכימים וגם אני את האמת שיום שבת בבוקר זה לא זמן טוב.

אז למה ממשיכים לעשות מפגשים בשעות וימים כאלה?

למה לא לעשות מפגש יום שישי ב1 לדוגמה?

לי למשל זה יתאים בול.

למישהו פה זה גם מתאים?

פורסם
אנשים גם לא באים מהסיבה שהם לא רוצים לחשוף את מה שיש להם\מה שאין להם\מה שמושקע ברכב.

שיחנו בצד ויבואו לדבר עם אנשים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

פעם היו מפגשים דרך פורום אוטוסאונד (autosound.CO.IL) שהיו ביום שישי. בבודדים שהייתי לפני כמה שנים דווקא היה קהל והיה נחמד

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

ימי שישי הם הימים של מפגשי צפון ותמיד נוח לבוא כי זה ב15 בערך.

אז תגיעו .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
תגובות:

- לזה שאמר שיש כאלה שמפחדים להראות את מה שיש להם בבגאג', התשובה הזאת באה לשאלה למה לא באים למפגש?

אז בוא נחשוב בהיגיון, כל מי שבא למפגש חייב לפתוח תבגג' ולהראות לכולם? לא! אז מה בגלל זה לא לבוא?

כאן אני חולק עליך

בראש ובראשונה המהות של המפגשים זה לבוא לראות התקנות ,לשמוע סטאפים ,לקבל רעיונות חדשים ואחרי זה לדבר/לעשן/לנפנף.

בתור מישהו שלא מכיר כאן אף אלח אישית, אני לא יבוא למפגש ויתחיל להציק לאנשים שיפתחו בגאז' אתה מסכים איתי?!

היתי בכמה מפגשים בחו"ל והמצב שם אחרת 20 מכוניות וכולן פתוחות (יותר נכון מנגנות) אנשים מסתובבים ,נהנים מצלמים ...

לפי דעתי זאת הסיבה העיקרית שאנשים לא מגיעים.אניאישית מוכן לוותר על יציאה פעם בחודש בשביל לקום בבוקר למפגש

בסה"כ זה תחום שנוגע כמעט לכל מי שיש לו רכב

פורסם

א. באמת הקטע של 3 הנקודות לפעמים פה מאוד מוגזם פה!

יש משפטים שזה חובה! אני רשמתי פה 3 נקודות כדי להביע דיעה, ולהשאיר מקום לחשיבה וקיבלתי התארה( שנמצאת מתחת למונה ההודעות שלי). נו באמת!

ב. הרמה של הפורום ירדה בגלל הרבה מאוד אנשים ששואלים שאלות , תסלחו לי, מפגרות ממש.

אם הם היו עושים חיפוש קצרצר ביותר לפני זה הם היו מקבלים תשובה.

ג. תומר! בתור אחד שמגדיר את עצמו אאודיופיל! מה L7 עושה אצלך ברכב!?!

( מחכה לשמוע את השילוב).

ד. אני למשל עושה מאמץ ולמפגש מרכז הקרוב אני מאוד מקווה להגיע.

חברה, בנימה אישית.

אני מאוד אוהב את הפורום הזה.

אני נמצא כאן 3 שנים, שמתוכם הרבה מאוד זמן קראתי ולא הגבתי ורק למדתי וצברתי ידע. רק לאחרונה( נגיד חצי שנה אחרונה או יותר) אני באמת כותב פה.

כל שאלה פשוטה שהיתה לי, לא פתחתי ת'רד על הנושא אלא קודם ביצעתי חיפוש בפורום. ברוב הפעמים קיבלתי כבר תשובה.

הייתי ממליץ להרבה אנשים פה לעשות כמוני.

גם אני, שיש לי ידע, אבל בהחלט יש לי עוד הרבה מאוד מה ללמוד!, באמת נמאס לי להגיב פה בהרבה ת'רדים מכיוון שהם פשוט... סלחו לי, מטופשים. חיפוש הכי קצר היה מניב המון תשובות מספקות שמכסות את הנושא מכל כיוון.

מקווה שאנשים יקחו את ההודעה הזאת לתצומת ליבם ויפנימו. אין בה שום כוונה לפגוע, רק להפסיק את הגנון שרץ פה בחלק מהת'רדים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בואו אני יגיד לכם את זה מנקודת מבט של מישהו חדש.

דבר ראשון אני כבר אמרתי שאני אגיע. למרות השעה , למרות היום , ולמרות המיקום.

(וכן גם אני יוצא , גם אני עובד , וגם לי יש חיים) וזה מראה שמי שרוצה יגיע.(אי אפשר בלי ה3 נקודות האלה)

דבר שני. כמו שאני רואה את זה , הסיבה העיקרית שחברי פורום מעדיפים בוא נגיד לא להופיע במפגשים זו הסיבה הפשוטה שהם פשוט לא מכירים אף אחד. ותאמינו לי , זה מרתיע.

דבר שלישי. אני כ"חדש" משתדל כמה שפחות להעיק ולהטריד את הוותיקים אלא מעדיף ללמוד תוך כדי קריאה אני חייב לציין שבאמת למדתי לא מעט מכם (תודה=)) אבל למרות זאת , מתי שפתחתי טופיק ואף אחד לא ענה לי זה היה דיי מבאס אני חייב לציין.(אני כבר כמעט חודש פה ותראו את מונה ההודעות)

בקשר להודעה של גל.

אני חייב להסכים איתו בנוגע לנוקשות של המנהלים.

אחרי זה הכל זה לא פורום לבוגרי המכללה ללשון. אז נכון יש באמת דברים מעיקים כמו משיכת אותיות ושגיאות כתיב חוזרות , אבל עדיין.(3 נקודות) צורת הכתיבה של בנאדם תוך כדי הסבר לא אמורה להכתב כמו בחינת בגרות בחיבור ויהיה הרבה יותר נוח לעזור ברגע שהאנשים יוכלו לכתוב חופשי ולהשתחחר וכן גם להוסיף את ה3 נקודות בסוף משפש מסויים.

ודבר אחרון לסיום החפירה.

ראיתי שכמה אנשים כתבו שהם לא רוצים לפתוח את תא המען ולהראות את הציוד שלהם במפגש.

תסתכלו על זה בדרכים הללו:

1) הקהילה בפורום פחות או יותר מצומצמת ובעיקר האנשים שבאים למפגשים (לפחות ככה אני מאמין) , לא אמורה להיות ביסה שתפחדו לפתוח בפני האמשים הללו את תא המטען.

2) אם הסיבה הנ"ל לא שיכנעה אותכם אז תראו את זה ככה , אנשים לא באמת יודעים איפה אתם גרים , ככה שגם אם הם יראו ויחשקו במערכת שלכם הם לא אמורים לדעת באיזו עיר , רחוב ומס' אתם גרים

3) אם בכל זאת הם יודעים היכן אתם גרים , אתם יכולים להיות רגועים(3נקודות) הם כנראה חברים שלכם =)

מצטער על החפירה.

תום.

פורסם
אם אפשר לקבל פה תגובה של אחד מהמנהלים. את האמת זה מעצבן, יש משפטים שאתה פשוט חייב לשים את השלוש נקודות אבל נזכר שיש משהו שמגביל אותך. אני לא מדבר על אנשים שמדברים לא יפה או דברים כאלה שאותם כן צריך לחסום או לתת להם אזהרה. אבל זה רק 3 נקודות.

תגובות:

דבר אחד אני לא מבין, כולם פה מסכימים וגם אני את האמת שיום שבת בבוקר זה לא זמן טוב.

אז למה ממשיכים לעשות מפגשים בשעות וימים כאלה?

למה לא לעשות מפגש יום שישי ב1 לדוגמה?

לי למשל זה יתאים בול.

למישהו פה זה גם מתאים?

לי אישית לא נוח להגיע בימי שישי כי אני עובד.

ואני חושב שעוד הרבה חבר'ה מהפורם לא יוכלו להגיע בימי שישי,מכל מיני סיבות.

אם המפגש יתנהל ביום שבת לתחילת הצהריים אני חושב שדווקא יותר אנשים יגיעו.

היה מפגש שלא הצלחתי לקום ובגלל זה לא הלכתי.

מקס :)

פורסם

טום מאיפה אתה?

מסכים איתך בכל מה שאמרת. נקווה שהמפגשים הבאים יראו מלאים ביותר אנשים חדשים ומכוניות והתקנות מעניינות.

ובאמת אין מה לפחד בלפתוח את הבגג' המפגשים נערכים במקומות שבדואים ושאר אנשים מכוערים כמוהם לא באים לשם.

(לפחות מפגשי דרום)

אני עדיין מחכה לתגובה של המנהלים לעניין ה3 נקודות. אפשר לראות שלא רק לי זה מפריע. ולא יקרה כלום אם יורידו את החוק הזה.

פורסם
טום מאיפה אתה?

מסכים איתך בכל מה שאמרת. נקווה שהמפגשים הבאים יראו מלאים ביותר אנשים חדשים ומכוניות והתקנות מעניינות.

ובאמת אין מה לפחד בלפתוח את הבגג' המפגשים נערכים במקומות שבדואים ושאר אנשים מכוערים כמוהם לא באים לשם.

(לפחות מפגשי דרום)

אני עדיין מחכה לתגובה של המנהלים לעניין ה3 נקודות. אפשר לראות שלא רק לי זה מפריע. ולא יקרה כלום אם יורידו את החוק הזה.

נמו אני לא מביין למה הגזענות הזות מיותרת ולא מכובד להכליל את כול הבדואים זה לא יפה וגם מעליב למה אן רוסים או סתם ישראלים או נרקומנים שיגנבו כול מה שבה ליד ואני מבטיח לך שלא כול הבדואים גנבים
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....

• תוכן חדש...